Hanımın Çiftliği -Kanal D

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Hanımın Çiftliği

[DM]video/xfl8qe_hanymyn-ciftliyi-42-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-11-12 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

DetayBuyukResim.ashx


Kemal’in yüreği acı içinde
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; evlerinde çıkan yangında annesini kaybeden Kemal, bu acıyla derinden sarsılıyor.
Meryem, evinde çıkan yangında ölmüştür. Annesinin ölümü Kemal’i derinden sarsar. Dahası olay yerinde yapılan incelemede yangının kasten çıkarıldığı anlaşılır. Köylüler ve Kemal, bu işi Güllü’nün yaptırdığını düşünmektedir. Olanları duyan Güllü ise Meryem’in cenazesine gelir. Ancak köylülerin öfkesine maruz kalır. İşler Kemal ve köylülerin çiftliği basmasıyla iyice içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Kabak Hafız hastanededir. Meyhanede, Ramazan ve İbrahim arasındaki mücadele sırasında silahla yaralanmasının ardından durumu ciddiyetini korumaktadır. Ramazan bir an bile Kabak Hafız’ın başından ayrılmak istemez, ta ki polis olanlardan sonra Ramazan’ı tutuklayana kadar… Diğer yandan Orhan, yangınla ilgisi olduğunu herkesten gizlemeyi başarırken Halide durumu fark eder. Halide gerçek suçlunun Güllü olmadığını Kemal’e söyleyecek midir, yoksa Kemal’in Güllü’den nefret etmesi işine geldiği için gerçekleri ondan gizlemeyi mi seçecektir… Güllü ise Kemal’i suçsuz olduğuna ikna etmeye çalışırken yaklaşan felaketin farkında değildir. Dinçaslan Çiftliği, Muzaffer’in ölümünden sonra, bir kez daha üzüntülü günlere gebedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
genellisteresim.jpg


Tarih: 2010-11-26 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Güllü’nün bebeğini kim kaçırdı?

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; bebeği kaçırılan Güllü perişan oluyor. Jandarmalar da ilk akla gelen şüpheli olarak Kemal’i tutukluyor.

Sabah uyandığında beşikteki bebeğinin yerine koca bir bıçak bulan Güllü deliye döner. Bütün çiftlik aranır. Ancak Muzaffer Ali’den hiçbir iz yoktur. Güllü bunu, anasının intikamını almak isteyen Kemal’in yaptığını düşünür ve jandarmaları alıp köye gider. Kemal ve köylüler bebeğin kaçırılmasıyla bir ilgileri olmadığını söylese de Güllü buna inanmaz. Bebeğin kaçırıldığı gece, Ahmet’in evinde kalan Kemal’in ortadan kaybolmuş olması Halide’yi de şüphelendirir. Kemal ise karısının kendisinden şüphelendiğini fark ettiğinde büyük tepki gösterir. Saatler ve günler birbirini kovalarken bebekten haber alınmaması Güllü’yü perişan eder. Bebeği bulabilmek için herkes seferber olmuştur. Şüpheler Kemal ve Cemşir üzerinde toplanmaktadır. Diğer yandan Kabak Hafız hastaneden çıkıp, Gülizar ve Ramazan’ın evine getirilir. Kabak Hafız rüyasında bebeği kaçıranı gördüğünü iddia eder. Bu bir kadındır… Kabak’ın sözleri Cemşir’e de bebeğin kaçırıldığı geceye dair bir şeyler hatırlatır. Bu sırada Kemal tutuklanıp hapse atılır. Güllü ise bebeğinin hayatta olup olmadığından bile emin olamazken, aşık olduğu adamla iki düşman haline gelmişlerdir. Onları bu duruma getiren kişinin kimliği ise henüz kimse tarafından bilinmemektedir…

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38437_hanimin-ciftligi.JPG


Hanımın Çiftliği

Tarih: 2010-12-03 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Orhan’ın maskesi düşüyor

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Orhan’ın kirli planları ortaya çıkıyor. Annesinin ölümüne neden olanın ve Güllü’nün bebeğini kaçıranın da Orhan olduğunu öğrenen Kemal ise, kendi hayatı pahasına, Güllü’nün bebeğini kurtarmaya karar veriyor.

Günler geçmesine rağmen Güllü’nün kayıp olan bebeğinden bir iz bulunamamıştır. Güllü bebeğini bulana büyük bir para ödülü vaat eder. Ancak bu sırada Muzaffer Ali’nin patiğinin dere kenarında bulunması Güllü’nün umutlarını iyice tüketir. Diğer yandan torununu Orhan’ın kaçırdığını öğrenen Cemşir, bildiklerini anlatmak için jandarmaya gider. Ancak bunu kanıtlamak, sandığı kadar kolay olmayacaktır. Orhan, Güllü’nün yanında oynadığı “iyi adam” rolünü sürdürürken, gerekirse bebekten kurtulacağını söylemesi, işbirlikçisi Seher’i bir çıkmaza sokar. Tutuklanarak hapse gönderilen Kemal ise annesinin ölümünden sorumlu olan kişinin Orhan olduğunu öğrenmiştir. Kemal, baştan beri bu gerçeği bildiği halde her şeyi kendisinden saklayan Halide ile yüzleşir. Bu yüzleşme Halide’nin geri dönüşü olmayan bir yola girmesine sebep olacaktır. Kemal’in, bebeği kaçıranın da Orhan olduğunu öğrenmesi bardağı taşıran son damla olur. Kemal kendi hayatı pahasına, Güllü’nün bebeğini kurtarmaya karar verir. Ancak belki de her şey için çok geçtir.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Tarih: 2010-12-10 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Kemal’in hayatı tehlikede

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; planlarının her an suya düşebileceğini fark eden Orhan, Kemal’i ortadan kaldırmak için harekete geçiyor.

Bebeğine kavuşan Güllü, Kemal’in hapisten kaçtığını öğrenince sarsılır. Kemal’se Orhan’ın bebeği getirerek kahraman ilan edildiğinden henüz habersizdir. Orhan’ı köşeye sıkıştırmak için fırsat kollar. Ancak işler umduğu gibi gitmeyecektir.

Hastaneden çıkan Halide ise, Kemal’e olan öfkesi yüzünden Orhan’la işbirliği yapmaya karar verir. Diğer yandan bebeğin bulunduğunu öğrenen Cemşir, Orhan’ın yaptıklarını ortaya çıkarmak için Kemal’e yardım eder. Onun çiftliğe girmesini ve Güllü’yle konuşmasını sağlar. Ancak Güllü’nün Kemal’e inanması, sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Tüm bu gelişmeler üzerine planlarının her an suya düşebileceğini fark eden Orhan, Kemal’i ortadan kaldırmak için harekete geçer. Diğer yandan da Güllü’ye Kemal yakalanana kadar Paris’e gitmelerini önerir. Paris’te Güllü’yü büyük bir sürpriz beklemektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38822_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2010-12-17 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Güllü’yü büyük bir sürpriz bekliyor

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Orhan’la birlikte Paris’e giden Güllü’yü, dönüşte büyük bir sürpriz bekliyor.

Güllü, Orhan’ın evlenme teklifi karşısında şaşkındır. Orhan’dan düşünmek ve teklifini değerlendirmek için biraz süre ister. Cemşir’in söylediği yere giden Kemal, Orhan’ın tuttuğu adam tarafından öldürülmek üzeredir. Adam tam tetiği çekeceği anda orada gizlenen Cemşir ona engel olur ve Kemal’i kurtarır. Gülizar bebeğin kaçırıldığı gece Orhan’ın kaldığı odada bulduğu ilacın uyku ilacı olduğunu anlar. Artık Muzaffer Ali’yi Orhan’ın kaçırdığından emindir. Güllü, Paris’ten döner dönmez bildiklerini ona anlatmaya karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Kemal ile Cemşir ise, Güllü ve bebeğinin Paris’te Orhan’la beraber olmasından ötürü tedirgindir. Kafa kafaya verip Güllü’nün bir an evvel dönmesini sağlayacak bir plan kurarlar. Orhan’ın adamını da kendilerine yardım etmesi için ikna ederler. Güllü, Orhan’ın evlenme teklifini enine boyuna düşünürken ve ne yapacağına karar vermeye çalışırken, Orhan, Kemal’in öldürüldüğüne dair bir telgraf alır. Artık Adana’ya dönmeleri için bir engel kalmamıştır. Ancak Orhan, Güllü’yü evlenmeye ikna etmeden Paris’ten ayrılmamakta kararlıdır.
Güllü ile Orhan, Adana’ya döndüklerinde herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
hanımınknld175.jpg


Tarih: 2010-12-24 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Kemal mahkemede

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Kemal mahkemede yargılanıyor.

Güllü kendine geldiğinde çiftliktedir. Kemal bir süre önce onu ve Muzaffer Ali’yi çiftliğe getirmiştir. Halen ilacın etkisinde olan Güllü, olanlara dair bir şey hatırlamamaktadır. Jandarmalar gelip, Kemal’in Orhan’ı vurduğunu söyleyene kadar da hiçbir şeyden haberdar olmayacaktır. Orhan ise ağır yaralı olarak bulunmuş ve derhal hastaneye götürülüp ameliyata alınmıştır.

Durumu kritiktir. Olanlardan sonra Kemal karakola gidip teslim olur. Kemal’in Orhan’ı vurduğu haberi yavaş yavaş tüm Adana’ya yayılır. Güllü hastaneye gittiğinde ise hasta bakıcılar ona Orhan’ın üzerinden çıkanları verir. Seher’in yazdığı mektup da bunların arasındadır. Güllü, nihayet hakikatle yüzleşecektir. Diğer yandan Orhan’ın hastanede verdiği yaşam savaşı Kemal’in kaderini belirleyecektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39353_hanimin-ciftligi.jpg

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-01-07 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Güllü’ye kötü sürpriz

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Fikret Kuşkan, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; bütün parasının Orhan tarafından çekildiğini öğrenen Güllü’yü ve Dinçaslan Çiftliği’ni zor günler bekliyor.
Orhan’ın kaçtığı haberi Adana’da bomba etkisi yaratır. Jandarma, Orhan’ın peşindedir. Seher ise tedirgindir. Çünkü Orhan’ın kaçması Halide ile kendisinin marifetidir. Bunun ortaya çıkması ise an meselesidir. Hapishanede duruşmasının görülmesini bekleyen Kemal’in ise Orhan’ın kaybolmasıyla tahliye umudu azalmıştır. Güllü, Orhan’ın kaçışına akıl erdiremez. Mahkemedeki ifadesinden sonra Halide’nin Orhan’a yardım ettiğinden şüphelenir. İki kadın bu sebeple bir kez daha karşı karşıya gelecektir. Diğer yandan fabrikada işler iyi gitmemektedir. Güllü fabrikanın zararını kapatmak için bankadaki parasını çekmek istediğinde bütün parasının Orhan tarafından çekildiğini öğrenir. Dahası ondan boşanması da mümkün görünmemektedir. Orhan yakalanmadığı takdirde, Dinçaslan Çiftliği üzerindeki kara bulutların dağılması mümkün olmayacaktır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Cemşir, Güllü’den yardım istiyor

Cuma 20:00
Hamza’nın idam edileceğini öğrenen Cemşir, oğlunun kurtarmak için Güllü’ye gidip, yardım istiyor.
Cemşir, oğlunun idam edileceğini öğrendikten sonra yıkılır. Hamza’ya ne yapıp edip onu kurtaracağını söyler. Hamza ise idam kararından sonra sessizliğe gömülür. Kemal, onun kendisine bir şey yapmasından endişelenmektedir. Diğer yandan Güllü bankadaki parasının Orhan tarafından çekildiğini öğrenmiştir. Bu konuda bir şeyler yapması için avukata gider ancak sonuç değişmez. Orhan’ın gidişiyle başlayan felaketlerin sonu henüz gelmemiştir. Cemşir, Hamza’nın idamına mani olması umuduyla Güllü’ye gider. Güllü, Muzaffer’in katili olan abisi Hamza’ya yardım edecek mi? Oğlunun asılacağını öğrenen Zehra’nın feryadı Güllü’nün kalbini yumuşatmaya yetecek mi?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39847_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-01-28 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Güllü, Hamza’yı affedecek mi?

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; mahkeme Hamza’nın idam kararını onuyor. Hamza’nın son arzusu ise Güllü’nün kendisini affetmesi.
Kemal’in davası sonuçlanmış, genç adam serbest bırakılmıştır. Güllü ve Kemal hapishane çıkışında hasretle kucaklaşır. Ancak Halide de oradadır. Her ikisine de başkalarıyla nikahlı olduklarını hatırlatır. Ancak gururunun daha fazla incinmesine izin vermeyecektir. Kemal’den boşanmaya karar verir. Gelişmeleri öğrenmek için avukata giden Cemşir, Hamza’nın idamdan kurtulmasının düşük bir ihtimal olduğunu öğrenir. Ancak avukatın, ellerini güçlendireceğini düşündüğü bir şey vardır. Ramazan ve Halide’nin yazacağı mektuplar belki hâkimlerin yumuşamasına yol açabilecektir. Cemşir, hemen harekete geçer ve önce Ramazan’a ve ardından Halide’ye bu mektupları yazdırmanın yollarını aramaya başlar. Tüm bu gelişmeler Hamza’yı ümitlendirmiştir. Ölümün kıyısındaki genç adam her an bu cezadan kurtulmayı beklerken, kararın kesinleştiği ona bildirilir. Hamza idam edilecektir. Son arzusu ise Güllü’nün onun affetmesidir. Güllü hayatının belki de en zor kararını vermek üzeredir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Tekrarını verecekler herhalde kanaldnin sitesinde de bu özet var...
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40030_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-02-04 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Güllü yeni kararlar alıyor

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Hamza’nın ölümü Güllü’yü de derinden etkiliyor. Bu durum Güllü’nün bazı kararlar almasına neden oluyor.

Hamza asılmıştır. Bir jandarma eri Teneke’ye gidip Cemşir’e cenazesini teslim almasını söyler. Acılı baba için zor bir görevdir bu. Çiftliğe dönen Güllü ise annesine Hamza’nın asıldığını nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Zehra’nın baygınlık geçirdiğini ve tansiyonunun oldukça yükseldiğini öğrenince söylemekten vazgeçer. Çiftlikteki herkesi annesinden bu haberi saklamaları konusunda uyarır. Ancak Zehra bu acı haberi, en ummadığı kişiden, Halide’den öğrenecektir. Cenazenin ardından Cemşir, Kemal’e, Hamza’nın asılması sırasında yaşananlarla ilgili sorular sorar. Halide’nin de idamı izlemek için meydana geldiğini öğrendiğinde ise deliye döner. Doğruca Halide’nin evine gidip ona olan tüm öfkesini kusar. Halide’nin başıysa Celal’le derttedir. İşi, genç kadını taciz etmeye vardıran Celal, gitgide Halide için tehlike arz etmeye başlamıştır. Diğer yandan, Hamza’nın ölümü Güllü’yü de derinden etkilemiştir. Bu durum bazı kararlar almasına neden olur. Kemal ve Güllü arasındaki engeller artık kalkacak mıdır?
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
halide yapmis yine yapicagini:zopa:
esim evde izlemiyor sanirim sonra netten izlicem:huhuu:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
OzetBolumResim.ashx

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-02-11 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Güllü ile Kemal’in aşkı yeniden alevleniyor

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Güllü ile Kemal için aşklarına karşı koymak artık imkansız bir hale geliyor. Ancak her ikisi de, umutsuzca duygularına söz geçirmeye çalışıyor.
Kendini korumaya çalışırken katil olan Halide, şok içindedir. Ne yapacağını bilememekte, tutuklanıp hapse atılmaktan korkmaktadır. Çaresiz durumdaki Halide’nin imdadına ise hiç beklemediği biri yetişir. Cesedi ortadan kaldırarak Halide’nin başı ağrımadan bu işten sıyrılmasına yardım eden kişi, Ekrem’den başkası değildir.
Güllü ile Kemal için artık aşklarına karşı koymak imkansız gibidir. Ancak her ikisi de umutsuzca duygularına söz geçirmeye çalışmaktadır hala... Çünkü ikisi de sadece kağıt üstünde de olsa başkalarıyla evlidir.
Hamza’yı -sanki asılmamış gibi- karşısında gören Cemşir, bir gecede bambaşka bir insana dönüşmüştür. Artık kalbi huzur dolu olan Cemşir çiftliğe gider ve Güllü’ye Hamza’yı affettiği için teşekkür eder. Daha sonra da Zehra’yı alıp evine getirmek için köyün yolunu tutar. Ekrem olanlardan sonra Adana’dan ayrılmaktan vazgeçer. Bir süre daha Adana’da kalacak ve bir insanı öldürmenin şokunu atlatamayan Halide’nin yanında olacaktır. Seher’se tüm bu olan bitene anlam verememekte, kendisinden gizlenen bir şeyler döndüğünden şüphelenmektedir.
Bu sırada Orhan’ın öldüğü haberi de Adana’ya gelir. Güllü hemen Seher’e gidip büyük bir zevkle bu havadisi yetiştirir. Seher, Orhan’ın ölümüne üzülen tek kişi olurken, Ekrem, kardeşinin Halide ile bir olup Orhan’ı kaçırttığını öğrenir.
Kemal ile Halide’nin boşanma davasının sonuçlanacağı mahkeme günü yaklaşmıştır. Kemal, yeni bir hayata başlamaya hazırlanmaktadır. Güllü de Orhan’ın ölümüyle özgürlüğüne kavuşmuştur. Kemal’in yeni tuttuğu evde bir araya gelen iki aşık, kendilerini geleceğe dair hayaller kurmaktan alıkoyamazlar. Ancak umutla başlayan konuşma bir kavgaya dönüşür. İkisi de istemedikleri evliliklerinden kurtulsalar da birlikte olmaları çok zor görünmektedir.
Mahkemeden önce Kemal’le son kez konuşmak isteyen Halide, Kemal’in yeni evini ararken, Güllü ve Kemal arasında söylenen bütün sözler bir anda anlamını yitirir, mantık tutkuya teslim olur ve iki sevgili kendilerini birbirlerinin kollarına bırakırlar. Artık ok yaydan çıkmış, Güllü de Kemal de geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40393_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-02-18 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Kemal ile Güllü’ye kötü sürpriz
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; Kemal ile Halide’nin boşanma davasının görüleceği mahkeme günü Kemal’i de Güllü’yü de kötü bir sürpriz bekliyor.
Yağmur dinerken, Kemal’le konuşmak için oraya gelen Halide. Güllü ile Kemal’i birlikte görür. Her şeye rağmen bunu hiç beklememektedir ve çok sarsılır. Güllü ile Kemal ise görüldüklerinden habersiz evlenme planları kurmaya başlamışlardır bile. Ancak Halide buna izin vermeyecektir. Boşanma davasının görüleceği mahkeme günü Kemal’i de Güllü’yü de kötü bir sürpriz beklemektedir. Gözünü intikam hırsı bürümüş olan Halide bundan sonra onların hayatını cehenneme çevirmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Çiftliğe gelen Kabak Hafız, Gülizar’a evlenme teklif eder. Ancak aldığı cevap onu şoke eder. Dahası tüm bu süreçte Ramazan ve Pakize tarafından kandırıldığını öğrenir. Köylülerle arasını düzeltmek isteyen Güllü, Yılmaz ve Fattum’un düğününe gider. Ancak o sırada köye gelen banka yetkilileri Karahasan arazisine bankanın el koyduğunu ve arazinin yakında satışa çıkarılacağını bildirir. Orhan’ın üzerine geçirdiği bu araziyi bazı borçlarına karşılık ipotek ettirdiği ortaya çıkar. Orhan’ın ölüm haberine rağmen onun yarattığı yıkımın etkileri sürmektedir. Güllü bu konuda da yapabileceği hiçbir şey olmadığını öğrenir. Bankadan, Karahasan arazisini satın alan, kimsenin beklemediği biri olur. Toprakların yeni sahibi hem Güllü ile Kemal hem de köylülerin başlıca düşmanı haline gelecektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40587_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-02-25 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Güllü’yü zor günler bekliyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; tefeciden para alan ve ödeme günü yaklaşan Güllü’yü zor günler bekliyor.
Ekrem’in, Karahasan arazisini satın alması ve çeltik ekme kararı, köyde bomba etkisi yaratır. Ekrem dediğini yaparsa, köy sular altında kalacak ve sıtma gibi hastalıklar baş gösterecektir. Köylüler kara kara ne yapacaklarını düşünürken, Kemal, Ekrem’in çeltik ekmek için gereken izni alamayacağına inanmaktadır.
Güllü, köylülere verdiği sözü tutmak için Ekrem’le konuşmaya gider. Onu kararından vazgeçirmeye çalışır ancak başarılı olamaz. Ramazan’ın yanında çalışmaya başlayan Reşit meyhaneyi yeniden popüler bir yer haline getirmeyi başarır. Ancak bulduğu "çözüm" Ramazan’ı zor durumda bırakacak gibidir.
Kabak Hafız kendini zengin olma hayaline kaptırır. Kulağına çalınan söylentilere inanarak, ormanda define aramaya başlar. Bu, Halide ile Ekrem’in Celal’in cesedini gömdüğü ormandır. Ekrem’in çeltik ekmek için gerekli izni alması, Kemal ve köylüler için kötü bir sürpriz olur. Kemal, Ekrem’e gidip onu engellemek için elinden geleni yapacağını, yasal yollara başvuracağını söyler. Ekrem artık Kemal’i sık sık karşısında bulacaktır. Güllü’nün tefecinden aldığı borcu ödemesi gereken süre dolmak üzeredir. Borcunu ödemesi gereken gün yaklaştıkça, tefeci Güllü üzerindeki baskıyı arttırır. Güllü’nün tek bir çaresi kalmıştır. Ne yapıp edip fabrikadaki işi hızlandıracak, borcunu kapatacak kadar pamuğun iki gün içinde işlenmesini sağlayacaktır. Güllü işi yetiştirmek için işçilerle beraber çalışırken, Kemal, Pakize ve Cemşir de ona yardım etmeye gelirler. Halide, Güllü’nün imkansız görünen bu işi başarıp başaramayacağını merakla beklemektedir. Güllü’den intikamını almak için onu zor duruma düşürecek her şeyi yapmaya hazırdır. İmkansızın başarıldığı gece, Halide’nin yapacağı büyük bir kötülük her şeyi alt üst edecektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40822_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği



Tarih: 2011-03-04 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Tefeci ve silahlı adamları, çiftliği basıyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; yangın sonrası, Güllü tefeciye olan borcunu ödeyemediği için, tefeci, silahlı adamlarıyla birlikte çiftliği basıyor.
Fabrikadaki pamukların tamamen yandığını öğrenen Güllü deliye döner. Yangını kimin çıkarttığı ise henüz meçhuldur. Halide ardında iz bırakmamıştır. Yangın sonrası, Güllü tefeciye olan borcunu ödeyemediği için çiftlik basılır. Tefeci ve silahlı adamlarının Güllü’ye zarar vermesine Kemal mani olabilecek midir?
Diğer yandan Halide, Güllü ve Kemal’in bir araya gelmemeleri için elinden geleni yapmaktadır. Kemal’in çiftlikte olduğunu öğrendiğinde, onları zina suçuyla yakalatmak için çiftliğe bir baskın yapar. Bu olay Kemal ve Güllü üzerindeki baskıları arttırır. İki aşığın biraraya gelmesi gittikçe imkansız hale gelmeye başlamıştır.
Güllü’nün tefeciye olan borcunu ödemek için yapacağı tek bir şey vardır; fabrikadaki hisselerinin bir bölümünü satmak. Güllü’nün hisseleri satacağını öğrenen Halide, hisseleri ele geçirmek için bir plan yapar. Ancak zaferini kutlama fırsatı bulamayacaktır. Kabak Hafızın ormanda bulduğu cesedin Halide’yle ilgisi olduğu anlaşılır. Halide cinayet suçuyla tutuklanır. Üstelik hiç ummadığı bir kişinin ihbarı yüzünden. Bundan sonra Güllü, Kemal ve Halide arasındaki tüm dengeler değişecektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41004_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği



Tarih: 2011-03-11 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Halide tutuklanıyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; yangın sonrası, Halide, jandarma tarafından cinayet suçlamasıyla tutuklanıyor.
Doğumgünü partisi sırasında cinayet suçlamasıyla tutuklanan Halide şaşkındır.Jandarma karakolunda Celal’i tanımadığını söyler ve suçunu inkâr eder. Ancak bu nezarethaneye gönderilmesine engel olmaz. Halide’yi çok zor günler beklemektedir. Ekrem, Kemal’e gidip Halide’yi tutuklamalarına sebep olan ifadesini geri almasını söyler. Yoksa sadece kendisi değil, köylüler de bundan zarar görecektir.
Diğer yandan Güllü, Kemal’in evli olması sebebiyle hakkında çıkan dedikodular
yüzünden zor durumdadır. Ramazan da, Halide’nin tarafına geçmiş, Kemal ve Güllü’ye karşı cephe almıştır. Bu sırada çiftliğe gelen bir mektup Güllü’yü allak bullak eder. Mektup, Orhan’dan gelmekte ve yakında görüşeceklerini yazmaktadır. Güllü mektuba inanmak istemese de, Orhan’ın hayatta olduğu şüphesine kapılır. Bu sorunun cevabını alması ise uzun sürmeyecektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41168_hanimin-ciftligi.JPG

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2011-03-18 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Orhan, Güllü’yü kaçırıyor
Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”nin bu bölümünde; ansızın geri dönen Orhan, Güllü’yü kaçırıyor. Kemal, olanları öğrendiği çılgına dönüyor ve Güllü’yü kurtarmak için vakit kaybetmeden harekete geçiyor.
Orhan’ın ansızın çiftlikte belirmesi Güllü’yü şoke eder. Orhan, Güllü’yü almak için dönmüştür ve bu, onu kaçırmak manasına da gelse bunu yapacaktır. Henüz Orhan’ın hayatta olduğunu dahi bilmeyen Cemşir ve Zehra kızlarının ansızın ortadan kaybolmasına mana veremezler. Kısa süre sonra Güllü’nün bıraktığı mektubu bulurlar. Ancak vaziyet tuhaftır. Güllü onlara bir iş için Ankara’ya gittiğini yazmıştır. Yine de mektupta kaçırıldığına dair bir ipucu bırakmayı da başarmıştır. Güllü’nün kaçırıldığı haberi Kemal’i deliye döndürür. Ne pahasına olursa olsun Güllü’yü bulacaktır. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır.
Diğer yandan hapishanede mahkemesinin görülmesini bekleyen Halide zor günler
geçirmektedir. Onun kurtuluş umudu Kemal’in ifadesini geri almasıdır. Ekrem ise bu durumu kendi lehine kullanmayı başaracaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst