Hanımefendi Konutları ile ilgili merak edilenler

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.289
Sabah sabah bu aldığım haber iyi geldi bağaa:deli: :eek:ky: Teyzoş naberr:lengua:Nk'm saol gığğ,sen de olmasan dışarda kalcaz:cilgindans::acep::deli:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.289
Admin bakanlığından her türlü onayımız var birşeycik olmaz evlerinizde rahat rahat oturun anacım :D

Teyzoş ev istersen sana iki katı repine vericem haberin olsun ayrıca promosyon olarakta Hanımefendi Magazin manşetten haber olacaksın ama içerik muhabirimiz Abdülrezzak'a ait artık iyimi kötümü bilmem:ko
Desekçinim Nk'm:cistak::cistak: Ayrıca mağazine malzeme olması da ayrı güzel:istebu::sirin:

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Mod + Site Yazarı
Tepki
5.877
Admin bakanlığından her türlü onayımız var birşeycik olmaz evlerinizde rahat rahat oturun anacım :D

Teyzoş ev istersen sana iki katı repine vericem haberin olsun ayrıca promosyon olarakta Hanımefendi Magazin manşetten haber olacaksın ama içerik muhabirimiz Abdülrezzak'a ait artık iyimi kötümü bilmem:ko

o iki katı alayım :nazo: promosyon size kalsın cicim bana borclu olduğunuz doğumgünü kutlama partisini yapın yeter :ko ayrıcaaaa magazin habercisi ile beni korkutacağını sanıyorsan aldanıyorsun şekerimm :cilgindans: magazin haberciniz nasıl çalışır bilmem ama karşınızdaki teyzoş bilginize :lengua:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.282

Ben yokken neler olmuş neler...

Paraya para dememiş hanımefendi.com kıyıp semt bile satın almış üyelerine...-alkis

E benim dairem nirde ortağım

Bana bi torpil yapıp en güzel daireyi verirsin dimi

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.055
@nk83 bana bir daire sayısı verirmisiniz :D

nk ben de bi daire istiyorum yakın zamanda dönem bitişi partisi vermek istiyorum :confetti::confetti:

Ben yokken neler olmuş neler...

Paraya para dememiş hanımefendi.com kıyıp semt bile satın almış üyelerine...-alkis

E benim dairem nirde ortağım

Bana bi torpil yapıp en güzel daireyi verirsin dimi

Aaaa yeni komşular geliyor nasıl görmemişim :1: Hepinize güzel dairelerimiz mevcut üzerlerinde istediğiniz değişikliği yapabiliriz siz bir bakın :dance2:

Hanımefendi Konutları -Daire A5

Hanımefendi Konutları - Daire 9

Hanımefendi Konutları - Daire 8

Hanımefendi Konutları - Daire 14 verildi

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.282
[MENTION]nk83[/MENTION] daire 14 e talibimamaufakdeğişiklikler yapabilir misin canımın içi

İki çocuk odası olsun mümkünse..Biri mavi biri pembe...:eek:

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
bende daire istiyorum ama iç mimarlığında size zahmet vermiyim. Ben döşesem.? Nasıl oluyor işlemler? :serenade: Yüksekte olmasın sadece balkonu geniş olsun bahçe yapacağım çünkü :ask

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar