Hanımefendi Günlük

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Günlük, sıkıldım hayattan. Böyle deli gibi nedensiz ağlayasım var:uzgun::uzgun::uzgun:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Günlük bacı hava bi güzel burda günlük güneşlik bende biraz evi topladım balkonu süpürdüm. dış kapının girişindeki yere iki tane menekşe ektim azcık havadan nasipleneyim diye:huhuu::huhuu:

ASKIS

Üye
Tepki
45
Günllüüük güüünnlüüükk bugün çok çok yoğun bir gündü yarın kocacığımın doğum günüyüdü oturdum pastamın hamurunu yaptım pişirdim sabahta kremasını hazırlayıp üzerine sürücem evi temizleyecektim ama bütün günüm pastayla geçti yarın çok iş var çook ama olsun kocişime değer yorulmak ...

Tepki
8.217
İyi değilim be günlük.
Kırgınım yorgunum,yaptığım hatalarla hergün yüzleşmekten bıktım artık. Bunaldım içim yanıyor sanki acıyor bir yerlerde birşeyler. Ben güçlü sanarken kendimi olmadığımı anlıyorum artık .Duramıyorum ayakta desteğim yok. Tutunacak bir dal değil denize düşüp yılana sarılmak olacak artık herşey sanki ve istemiyorum.
Mide ağrılarımın nedeni bellidir günlük.
Kendime zarar verdiğim yetmezmiş gibi başkalarına da vermekten korkuyorum.
Kaç kere daha güvenecek ve kırılacak bu kalp?
Kaç kere daha aynı acılarla ölüp ölüp dirilecek ruhum?
Ölümün artık bir kurtuluş olacağını düşünüyorum. Tabi Allah'ın verdiği canı alacak değilim.Yaşamayı seviyorum evet ailem var onun için seviyorum. Yeğenlerimin büyüyüp mutlu olduğu günleri görmeyi istiyorum. Yaşamadığım en büyük mutlulukları onlar yaşasınlar istiyorum.Kimse kırmasın kalplerini acıtmasın hiçbir zaman insanlara güvenmekten çekinmesinler. Karşılarına öyle kişiler çıksın ki onlara sadece mutluluk ve huzur versin. Asla ama asla üzülmesinler. Onlar benim canlarım...

Hani genelde bu kalp kırılsada parçalansa da hep bi yük kaldırsa ayaktadır ya kimse üzemez beni der ya güçlüyüm der her zaman. Bazen öyle anlar oluyor ki ne yapsam rahat olamıyorum. Saflığıma insanları kendim gibi düşündüğüme yanarım ben. Nasıl bu kadar cani nasıl bu kadar yaşanılanları hiçe sayabilir aklım almıyor. Bu muydu yani diyorum bu muydu bu ilişkiyi buralara getirip ikimizi mahvetme nedenin? Neden böyle severken yanımda olmadın,neden hep bi huzursuzluk çıkardın kalbimi kırdın.Sevgi bu mudur? Değer miydi bu sebeple beni yakıp yıkman onca yaşadıklarımızdan sonra,değdi mi şimdi düştüğümüz şu durum?

Bu kalp şimdi kime güvenir neye güvenir?

Tek istediğim huzurdu,aşktı,sevgiydi...

Omzun başımı yaslayıp uyumaktı huzur içinde tek istediğim buydu. Ne istedim ki senden başka bana veremeyeceğin ne istedim? Katlanmadım mı herşeyine kendimi senin için değiştirmeye çalışmadım mı?
Ama yapamadım biliyorum hayallerindeki gibi biri olamadım hiçbir zaman. Çünkü ben beni sv istedim değiştirmeden sevmeni bekledim beni.Yapamazdım hayalindeki kişi olamazdım,yapamadım sana rol yapamadığım için oldu tüm bunlar...

Onca şeyin hatrına bana bu yaşattıkların değer miydi?Madem gidecektin defolup gitseydin ya ardına bakmadan.Daha ne istiyorsun? Neyin cezasını vermeye çalışıyorsun bana? Tehditlerin beni korkutmaz sadece seni daha fazla gözümden düşürür. Öyle de oldu zaten düştüm gözümden, sen yoksun artık bambaşka biri geldi şuan yerine sen öldün,ruhun öldü senin. Bi inatla öldü,bi hırsla öfkeyle bitirdin onu.

Bitirdin herşeyi sen,hemde herşeyi...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Günlük, haftasonu çok güzel geçti. Bol bol gezdik :1::1:

İlk defa alışveriş yapmadık :zonk::zonk:

Ve yine bir hafta başladı; ama çok uykum var. Birde 2 gündür karın ağrım var. Karnımın içi ağrıyor sanki :dertli: Sanırım büyüyoruz

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
donut istiyorum günlük donut.. ama öyle yağlı olanlardan değil.. :cikolata:

offf çok sıkıcı bir haftasonu geçirdim.. bozulan bulaşık makinemden tut da yapamadığım alışverişe kadar hepsi yetti bana.. yardımcı bayanın rahatsızlanması sonucu pazar gününü full time temizlikle geçirdim.. ee tabi, eş ve çocuklar evdeyken temizlik yapınca hepsinin alerjileri nüksetti.. korkunç haftasonunun ardından korkunç bir de gece geçirdim.. bugün de oldukça yoğundum, keyfim de kaçtı.. şöyle bir hafta tatil yapsam süper olucak.. Haziran gibi gidersem, minik yiğenime de bişiler alırım hem cinsiyeti de belli olmuş olur..

tatlı diyetine değinmiyorum bile.. light ürünler yüzünden başıma bişi gelmese bari.. neyse gideyim ben, kandil telefonları açmam gerek.. ne telefonla konuşucak ne de zorla gülümseyecek halim var.. pfff... :sinir:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Günlük, cok uykum var. Saat 17 yi iple cekiyorum!
Haftasonu gel artik:elis:
Yarin bi güzel saat 8´e kadar uyumak istiyorum..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Günlükcüm,

Çarşamba'dan bu yana evin keyfini çıkarıyoruz prensimle :sirin:

Çarşamba evimizi temizlettik, ütülerimizi yaptırttık. Dün yemek yaptık full time :zonk: Sonra annemleri havaalanından aldık, bize gelip yemek yedik.:1: Cicilerimizi aldık. Uyuduk kalktık derken Cuma olmuş bile:cee

Sabah yürüyüşümüzü de yaptık -ciko Eve gelip kahvaltımızı da yaptıktan sonra da şöyle güzelce bir uzanıyoruz-rgulu

Haftasonu evde olmak istiyorum hep. Bu hafta anlamasam da baya yoruldum zaten :dertli: Dün hatta belim ve kasıklarım ağrıdı baya; ama sanırım oğluşum büyüyor onun için

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
of günlük içim sıkılıyor ya amaaaaan canım hiççç bişi yapmak istemiyor :iyyyy::iyyyy:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
Bilmiyorum...

neden demek istemiyorum.. İsyan değil bu kesinlikle.. rabbim dayanamaycağımızı vermesin ama çok zor be günlük.. 2 gündür yaşamıyorum desem yeri.. çok sevinmiştim çok heveslenmiştim.. hatta annesinden bile çok sevinmiştim.. olmadı.. kısmet değilmiş diyeceğim ama dilim varmıyor.. kul kurar, kader gülermiş.. çok düşündüm sanıyorum.. rızkı yokmuş diyorum kendime.. üzülme, güçlü olan sen olmalısın diyorum ama her boşlukta ben başlıyorum ağlamaya.. yarın karar günü günlük.. bu gece bol bol boşaltıp içimi, yarına daha sağlam başlamalıyım.. zor bir hafta hem de çok zor.. rabbim yardımcımız olsun, bu imtihanı da kolay ve başarıyla atlatmamızı nasip etsin..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Günlükkkk,

İçim daraldı aldığım bir haberle :uzgun::uzgun:

Allah'ım inşallah hayırlı haberler almamı sağlasın

:mendil::mendil::mendil::mendil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Günlük,

Dünkü aldığım haberle yıkıldım ve ardından geçmek bilmeyen bir baş ağrısı sardı. Hayat aslında ne kadar da pamuk ipliğine bağlıymış. :uzgun: Daha doğmamış bebeklerimiz hakkında o kadar planlar yaparken onun ellerinden kayıp gidişini izlemek ne kadar kötü :uzgun::uzgun: Allah'ım arkadaşıma sabırlar versin. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın inşallah

Dün akşam çok sıradandı... Sadece oğluşumun arabasını aldık. Birde biberon temizleyicisi aldım. Allah'ım kullandırmayı nasip etsin inşallah

Cumartesi doktor amcamıza gideceğiz. İnşallah oğlumun güzel haberlerini alacağız kardeşim bende geleceğim diye tutturdu :hihi: Gelsin bakalım, planları varmış -ciko

Bugün de bitsin biran önce. uyumak uyumak istiyorum :uyku:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün misafirlerimi ağırladım baya yoruldum kardeşim bugün işten çıktı bana geldi öğleden sonra oturduk...günler nasıl geçiyo anlamıyorum bile:eek:ys: elişi yapıyorum kardeşime çeyizlik kuşumla oynuyorum yeni yeni alışmaya başladı bi de sabahları ötüp uyandırmasa çok iyi olacak:)bu arada halen bebiş istiyorum istiyorum istiyorum acaba ne zaman olacak bi an önce adet olsam geçse de doktora gitsem yine ya bakalım rahim filminde ne çıkıcak..korkuyorum da amaaaaan milletin nasıl pat die oluyo merak ediyorum..hayırlısı napalım her işte vardır bi hayır:ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Günlük,

Bugün iyiyim çok şükür. Moralim yerine geldi. :sirin:

Cumartesi gününü de atlatayım başka bişey istemiyorummm

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Sevgili günlük artik yaz gelsin, üsümükten biktim. Allah´tan kar yok etrafta. :1:
Yazlik kiyafetlerimi giymeyi özledim. Sikildim su cizmelerden botlardan. :sinifsinif:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
günlük 1 kaç gündür canım çok sıkkın oğlumun parmağı baya bir zaman alıcak tırnak düşcek yenisi çıkcak yarası iileşicek offf bir yandanda öksürük ikimizde tam iileşemedik bu kışı hiiiç sevmedim yaz gelsin artık rüzgardan soğuktan hastalıktan bıktım haftayada misafirlerim gelicek pazar günü başlarım temizliğe tüller camlar çok işim olacak eşimde sağolsun yardım edicek:sirin:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük haftasonu eşimle tülleri yıkadık astık(o astı daha doğrusu):cokkomik:
bugünde tüm ütüleri bitirdim koltuk altlarını sildim biraz değişiklik yaptım -ciko -cikoperşembe günüde camları falan silerimgelsin şu cumartesi paralı gün nede olsa:hihi:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Günlük,

Haftasonu oğluşumu görmeye gittik. Büyümüş paşam :ilknur: Doktor herşey yolunda dedi İnşallah hep böyle devam eder...

Bu hafta İzmir kapalı ve soğuk.. Evde uyuyasım varrr :ayk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar