İyi değilim be günlük.
Kırgınım yorgunum,yaptığım hatalarla hergün yüzleşmekten bıktım artık. Bunaldım içim yanıyor sanki acıyor bir yerlerde birşeyler. Ben güçlü sanarken kendimi olmadığımı anlıyorum artık .Duramıyorum ayakta desteğim yok. Tutunacak bir dal değil denize düşüp yılana sarılmak olacak artık herşey sanki ve istemiyorum.
Mide ağrılarımın nedeni bellidir günlük.
Kendime zarar verdiğim yetmezmiş gibi başkalarına da vermekten korkuyorum.
Kaç kere daha güvenecek ve kırılacak bu kalp?
Kaç kere daha aynı acılarla ölüp ölüp dirilecek ruhum?
Ölümün artık bir kurtuluş olacağını düşünüyorum. Tabi Allah'ın verdiği canı alacak değilim.Yaşamayı seviyorum evet ailem var onun için seviyorum. Yeğenlerimin büyüyüp mutlu olduğu günleri görmeyi istiyorum. Yaşamadığım en büyük mutlulukları onlar yaşasınlar istiyorum.Kimse kırmasın kalplerini acıtmasın hiçbir zaman insanlara güvenmekten çekinmesinler. Karşılarına öyle kişiler çıksın ki onlara sadece mutluluk ve huzur versin. Asla ama asla üzülmesinler. Onlar benim canlarım...
Hani genelde bu kalp kırılsada parçalansa da hep bi yük kaldırsa ayaktadır ya kimse üzemez beni der ya güçlüyüm der her zaman. Bazen öyle anlar oluyor ki ne yapsam rahat olamıyorum. Saflığıma insanları kendim gibi düşündüğüme yanarım ben. Nasıl bu kadar cani nasıl bu kadar yaşanılanları hiçe sayabilir aklım almıyor. Bu muydu yani diyorum bu muydu bu ilişkiyi buralara getirip ikimizi mahvetme nedenin? Neden böyle severken yanımda olmadın,neden hep bi huzursuzluk çıkardın kalbimi kırdın.Sevgi bu mudur? Değer miydi bu sebeple beni yakıp yıkman onca yaşadıklarımızdan sonra,değdi mi şimdi düştüğümüz şu durum?
Bu kalp şimdi kime güvenir neye güvenir?
Tek istediğim huzurdu,aşktı,sevgiydi...
Omzun başımı yaslayıp uyumaktı huzur içinde tek istediğim buydu. Ne istedim ki senden başka bana veremeyeceğin ne istedim? Katlanmadım mı herşeyine kendimi senin için değiştirmeye çalışmadım mı?
Ama yapamadım biliyorum hayallerindeki gibi biri olamadım hiçbir zaman. Çünkü ben beni sv istedim değiştirmeden sevmeni bekledim beni.Yapamazdım hayalindeki kişi olamazdım,yapamadım sana rol yapamadığım için oldu tüm bunlar...
Onca şeyin hatrına bana bu yaşattıkların değer miydi?Madem gidecektin defolup gitseydin ya ardına bakmadan.Daha ne istiyorsun? Neyin cezasını vermeye çalışıyorsun bana? Tehditlerin beni korkutmaz sadece seni daha fazla gözümden düşürür. Öyle de oldu zaten düştüm gözümden, sen yoksun artık bambaşka biri geldi şuan yerine sen öldün,ruhun öldü senin. Bi inatla öldü,bi hırsla öfkeyle bitirdin onu.
Bitirdin herşeyi sen,hemde herşeyi...