Topigimiz hayirli olsun-hmm
Ben 22 yasindayim,3 senedir evliyim ve 2 yasinda bi oglum var-hmm 1.62 boyundayim,kilom 52.Kova burcuyum. Acik tenliyim,acik kahve rengi saclarim var.Ela gozluyum.Inatci bi yapim var.Cabuk sinirlenirim ama sinirim de cabuk gecerCocuklari co severim,ama insanlar arasinda cocuk sevemiyorum.Guler yuzluyum.Iki yuzlu ve yalanci insanlari hic cekemiyorum.Haksizliga,iftiraya ve kiskanc insanlara tahamulum yok:alsana: Giyinmeyi cok seviyorum.kaliteli seyler almayi seviyorum.Marka takintim yok ama genellikle Mango,Zara,ve Kotondan kiyafetler alirim
Bukadar:gulegule:
19 yaşında mı evlendin :iyyyy: vay be , bana göre büyük cesaret , kocaman da çocuğun var maşşallah , allah mutluluğunuzu arttırsın. Kova burcu zeki insanların burcuymuş ve kendilerini çok beğenirlermiş.

18 yasinda evlendim))) kendine begenmis degilim kesinlikle. ama insanlarda oyle bi etki braktigimi biliyorum,nedenini bilmiyorum)))) evlendigime pisman degilim Allaha sukur,kocamda gercekten cok iyi,anlayisli ve saygili biri. Universiteyi okumak istiyorum ve bu konuda bana cok yardimci oluyor.Boyle olmasaydi evlenmezdim zatenCok tesekkur ederim.)))

:bayil: vay vay vayyyyy
dilim tutuldu, üç cocuk , 27 yaş , sportif , okumayı seven bunlara zaman ayırabilen , bakımlı bir bayan!
kendimi en yakın köprüden atmaya gidiyorum ben :sim3:
Amin Maalouf 'un ''100. ad'' kitabını okumuştum , Semerkant'ı da ekliycem listeme , teşekkürler Lilav.