Hamile Kalmış Olabilir Miyim?

OP
Brideblog

Brideblog

Yeni Üye
Tepki
11
Aramıza hoşgeldini, kalıcı olmanız dileğiyle :papatya:
Ella yeterince kuvvetli bir ilaçtır. İçtiyseniz neden süpheleniyorsunuz anlamış değilim..
Gebe kalırsanda (ellanın koruma) %99,9luktan yani 833bin kişiden falan 1 Olarak gebe kalmış olucaksın haha
Çünkü hapı kullandım hamile kaldım diyen o kadar fazla kişi var ki korkmamak elde değil. İlişkiden 16 gün sonra beta verdim 0.100 çıktı 20. Günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkar mıydı normal de yarın adet günüm ama ilaçtan dolayı gecikir kesin

OP
Brideblog

Brideblog

Yeni Üye
Tepki
11
Hap almışsınız bnce adet olursunuz
İlişkiden sonra 16. Gün beta verdim 0.100 çıktı bugün 20. Gün oldu erken gebelik testi de negatif çıktı normal de yarın adet günüm ama haptan kesin gecikir gecikme yapıyormuş bu ay çok stresliydi Allah bir daha böyle kaza göstermesin

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.198
İlişkiden sonra 16. Gün beta verdim 0.100 çıktı bugün 20. Gün oldu erken gebelik testi de negatif çıktı normal de yarın adet günüm ama haptan kesin gecikir gecikme yapıyormuş bu ay çok stresliydi Allah bir daha böyle kaza göstermesin
0.100 zaten geçersiz bir değer oluyor
Stres yapmayın adetiniz gelsin
İnşallah

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
78.488
Çünkü hapı kullandım hamile kaldım diyen o kadar fazla kişi var ki korkmamak elde değil. İlişkiden 16 gün sonra beta verdim 0.100 çıktı 20. Günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkar mıydı normal de yarın adet günüm ama ilaçtan dolayı gecikir kesin
Haber ver bizede merak ettim yani :D bebek istemiyormusunuz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar