Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hee bu da kocam gibi yaş 35 daha kafa kaldırmaz genç olsaydım düşünürdümValla sen doğur 1tane daha a
Hee bu da kocam gibi yaş 35 daha kafa kaldırmaz genç olsaydım düşünürdümValla sen doğur 1tane daha a
lan nasıl abartmıyolarAbartıyorlar ya
Milleti korkutmaktan başka bişey değil
Doğumu abartan yok

hanolmuştuValla büyük kızda benim çok kötüydü
boşver bacım dinleme kimseyiHee bu da kocam gibi yaş 35 daha kafa kaldırmaz genç olsaydım düşünürdüm

Kalçasını çıkarttılarlan nasıl abartmıyolarha
nolmuştu
Sen hiç abartmadın meselalan nasıl abartmıyolarha
nolmuştu
fırt diye çektilerSen hiç abartmadın meselaFırt diye çıkardın

h benim myom ameliyatım çok kötüydü sadece :/Çünkü hapı kullandım hamile kaldım diyen o kadar fazla kişi var ki korkmamak elde değil. İlişkiden 16 gün sonra beta verdim 0.100 çıktı 20. Günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkar mıydı normal de yarın adet günüm ama ilaçtan dolayı gecikir kesinAramıza hoşgeldini, kalıcı olmanız dileğiyle
Ella yeterince kuvvetli bir ilaçtır. İçtiyseniz neden süpheleniyorsunuz anlamış değilim..
Gebe kalırsanda (ellanın koruma) %99,9luktan yani 833bin kişiden falan 1 Olarak gebe kalmış olucaksın
İlişkiden sonra 16. Gün beta verdim 0.100 çıktı bugün 20. Gün oldu erken gebelik testi de negatif çıktı normal de yarın adet günüm ama haptan kesin gecikir gecikme yapıyormuş bu ay çok stresliydi Allah bir daha böyle kaza göstermesinHap almışsınız bnce adet olursunuz
0.100 zaten geçersiz bir değer oluyorİlişkiden sonra 16. Gün beta verdim 0.100 çıktı bugün 20. Gün oldu erken gebelik testi de negatif çıktı normal de yarın adet günüm ama haptan kesin gecikir gecikme yapıyormuş bu ay çok stresliydi Allah bir daha böyle kaza göstermesin
Evet ama adetime 7-8 gün varken yapılan bir test yalnız ilişkinin üstünden 16 gün geçmişti bence doğrudur ya0.100 zaten geçersiz bir değer oluyor
Stres yapmayın adetiniz gelsin
İnşallah
Haber ver bizede merak ettim yaniÇünkü hapı kullandım hamile kaldım diyen o kadar fazla kişi var ki korkmamak elde değil. İlişkiden 16 gün sonra beta verdim 0.100 çıktı 20. Günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkar mıydı normal de yarın adet günüm ama ilaçtan dolayı gecikir kesin
Yok zaten küçük 7 aylık bebeğim var o yüzden istemiyorum. Tamam haber veririmHaber ver bizede merak ettim yanibebek istemiyormusunuz?
Maşallah Allah bağışlasın canım, benimde 8 aylık bebeğim varYok zaten küçük 7 aylık bebeğim var o yüzden istemiyorum. Tamam haber veririm
Sizinkinide Allah bağışlasınMaşallah Allah bağışlasın canım, benimde 8 aylık bebeğim var