Elif_Eylul
Daimi Üye
Kız çatı olduysan smearda olduysan aynı sey zaten affedersin açılmış ya takıyorlar saniye alıyoraltta olmadık
eveet
çatı oldum normal muayene oldum smear aldırdımama spiralden korkuyorum
çok acıyor diyen arkadaslar oldu
Kız çatı olduysan smearda olduysan aynı sey zaten affedersin açılmış ya takıyorlar saniye alıyoraltta olmadık
eveet
ay ne biliyim onun korumasına da çok güvenmiyorumKız çatı olduysan smearda olduysan aynı sey zaten affedersin açılmış ya takıyorlar saniye alıyor
12sene takılı kaldı bende birsey olmadı canımay ne biliyim onun korumasına da çok güvenmiyorum

12 senemi kız o 7-8 sene süresi var diye duşmuştum12sene takılı kaldı bende birsey olmadı canım
Ama yara oldu diye çıkarttılar hapa gectim,hapı unuttum ve sonu eylül a
Yokya gittim hep kontrole sağlam dediler 10sene korumasi varmış zaten12 senemi kız o 7-8 sene süresi var diye duşmuştum
Onca şey ol sinek ısırığı çok acılı gelsinaltta olmadık
eveet
Bnmde 10 sene durdu çıkaran Dr 10 sene dağa korurdu tertemiz dedi12 senemi kız o 7-8 sene süresi var diye duşmuştum
çıkardım hemen hamile kaldım 4 yıldır var4 yıllık taktırdım kontrolde sorun olmayınca çıkarmaya gerek kalmadı12 senemi kız o 7-8 sene süresi var diye duşmuştum
Simdi gitcem taktırcam gaza geldim4 yıllık taktırdım kontrolde sorun olmayınca çıkarmaya gerek kalmadı
Valla taktır onda bisey yok bende çok korkardimSimdi gitcem taktırcam gaza geldim
Konu sahibi nerde acabaaa
Hemen gitSimdi gitcem taktırcam gaza geldim
Konu sahibi nerde acabaaa
Abartıyorlar yaValla taktır onda bisey yok bende çok korkardim

Nasıl dogumu abartan yok sen benim dogum hikayemi okumadınmıAbartıyorlar ya
Milleti korkutmaktan başka bişey değil
Doğumu abartan yok

Valla büyük kızda benim çok kötüydüNasıl dogumu abartan yok sen benim dogum hikayemi okumadınmı
2. Doğurdun amaNasıl dogumu abartan yok sen benim dogum hikayemi okumadınmı

EvetValla büyük kızda benim çok kötüydü

Hee 2.ci isteyerek 3.cü Allahlık aEvet
Sende 2 tane daha doğurmuşsun

Yeter konuyu kapatın rüyamda hamileydimHee 2.ci isteyerek 3.cü Allahlık a

Valla sen doğur 1tane daha aYeter konuyu kapatın rüyamda hamileydim
Siz doğurun

Yeter konuyu kapatın rüyamda hamileydim
Siz doğurun