Ben geldim geçen yapmıştım ama anca resmi pc attım 
Normal hafif karnı yarık yaptım
Malzemeler;
250 gram kıyma,
4 adet patlıcan,
1 baş soğan,
1 yemek kaşığı salça.
Baharatlar ve tuz.
Patlıcan kızartmak için 1 bardak sıvı yağ.
Yapılışı;
Patlıcanları alacalı soyuyoruz.
1bardak önceden kızdırılmış yağımıza ortasını kesip atıyoruz.
Yaklaşık 3-4 dakika cevire cevire kızartıyoruz.
Peçeteye koyup ılırmasını bekliyoruz.
Kıymayı kavuruyoruz (ben yağ kullanmadım.)
kıymanın yağı ilede soganları kavuruyoruz.(biraz erise yetiyor.)
Salça ve baharatları ekleyip kızaran patlıcanların içine dolduruyoruz.
Salçalı sos yapıp üzerine döküp fırına veriyoruz.
Yaklaşık 20 dakika
Sonuç; Gerçekten ağır gelmiyor.
Afiyet Olsun

Normal hafif karnı yarık yaptım
Malzemeler;
250 gram kıyma,
4 adet patlıcan,
1 baş soğan,
1 yemek kaşığı salça.
Baharatlar ve tuz.
Patlıcan kızartmak için 1 bardak sıvı yağ.
Yapılışı;
Patlıcanları alacalı soyuyoruz.
1bardak önceden kızdırılmış yağımıza ortasını kesip atıyoruz.
Yaklaşık 3-4 dakika cevire cevire kızartıyoruz.
Peçeteye koyup ılırmasını bekliyoruz.
Kıymayı kavuruyoruz (ben yağ kullanmadım.)
kıymanın yağı ilede soganları kavuruyoruz.(biraz erise yetiyor.)
Salça ve baharatları ekleyip kızaran patlıcanların içine dolduruyoruz.
Salçalı sos yapıp üzerine döküp fırına veriyoruz.
Yaklaşık 20 dakika
Sonuç; Gerçekten ağır gelmiyor.
Afiyet Olsun