Leopar çantayı ben de sevmedim yoksa güzel
Çanta tek haliyle güzelLeopar çanta fazla olmuş kombin şık güzel
Çantayı dalıma takıpp silehattiiin aşkısı lokele geliyonmu anaaam diyip sitede turlicam sindiLeopar çantayı ben de sevmedim yoksa güzel

Tülay tuşuna basıldı bacımınÇanta tek haliyle güzel
Çantayı dalıma takıpp silehattiiin aşkısı lokele geliyonmu anaaam diyip sitede turlicam sindi
Kııız ne lökeli sana bu silehattin üçkağıtçısını siteye yaklaştırmak yanından yöresinden aşağısından yukarısından geçirmek yok demedim mi? Selülit gibi anam kurtulamıyoz da bu adamdan domates gibi kızarıp biber gibi patlasın yerden bitme :zerrinleşennkemojisi: 
Tülay tuşuna basıldı bacımınKııız ne lökeli sana bu silehattin üçkağıtçısını siteye yaklaştırmak yanından yöresinden aşağısından yukarısından geçirmek yok demedim mi? Selülit gibi anam kurtulamıyoz da bu adamdan domates gibi kızarıp biber gibi patlasın yerden bitme :zerrinleşennkemojisi:

h
ha ayyyyy dur gülmem bitmesi lazımmmValla sen başlattınh
ha ayyyyy dur gülmem bitmesi lazımmm
O silehattinin boyu devrilsin ev aççam dedi açmadı ezikmiyim lan beeee n üstümemi basıyorlar benimTülay tuşuna basıldı bacımınKııız ne lökeli sana bu silehattin üçkağıtçısını siteye yaklaştırmak yanından yöresinden aşağısından yukarısından geçirmek yok demedim mi? Selülit gibi anam kurtulamıyoz da bu adamdan domates gibi kızarıp biber gibi patlasın yerden bitme :zerrinleşennkemojisi:

ayy unutmusumda heeYalan Dünya izleyesim geldi Göliiistaaaan diye bağırıyordu ya camdan camaO silehattinin boyu devrilsin ev aççam dedi açmadı ezikmiyim lan beeee n üstümemi basıyorlar benimayy unutmusumda hee
Konuyu dağıttık iyi mi Camdan ogluna sulanıyor ya erkeklereYalan Dünya izleyesim geldi Göliiistaaaan diye bağırıyordu ya camdan camaKonuyu dağıttık iyi mi
Kombindeki botlar geçenki bot konusunda vardı sanki he :konuyadönmehızımakopdiyenkemojisi:
hişşşt yakışıklııı kalk bize rakıya gel 

Bizim konuya geçişler çok iyi yalnızCamdan ogluna sulanıyor ya erkeklerehişşşt yakışıklııı kalk bize rakıya gel
Ayyy dur tamam o botlar bayağ moda bende bakıyorumda renk karar veremedim
Ekose deilde dünBizim konuya geçişler çok iyi yalnızAlırsan bir ekose etek bot kombini yap yakışır

namaza durdum aksam tövbe estagfrullah
2 senedir giydigim namaz eteğimi farkettim 
anaaa dedim ne güzelmiş dur ben bunu kombileyip dışarda giyeyim cağnım eteğim oldu fazladan 
aaayy cok komik 
Allah kabul etsin de o an o mu geldi aklına yaEkose deilde dünnamaza durdum aksam tövbe estagfrullah
2 senedir giydigim namaz eteğimi farkettim
anaaa dedim ne güzelmiş dur ben bunu kombileyip dışarda giyeyim cağnım eteğim oldu fazladan
aaayy cok komik

Allah kabul etsin de o an o mu geldi aklına ya

Güzelmiş ama kazaktan emin olamadımEkoseli etek kombini
Ekli dosyayı görüntüle 48951
Bence cok kahve olmuş yogun yani moda diyede artık heryer çikolata kahve acı kahve sütlü kahve görürüzGüzelmiş ama kazaktan emin olamadım
Alt hareketli üst hareketli

Evet kazak ayrıcada kombinlense daha güzel olurKombin güzel görünüyor. Bence kazak dar kotla da güzel durur
Renk şahane yalnız bu kışın favori renklerinden