Günün Modası

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.938
Çanta tek haliyle güzel :D

Çantayı dalıma takıpp silehattiiin aşkısı lokele geliyonmu anaaam diyip sitede turlicam sindi hahahaha
Tülay tuşuna basıldı bacımın :krizz: Kııız ne lökeli sana bu silehattin üçkağıtçısını siteye yaklaştırmak yanından yöresinden aşağısından yukarısından geçirmek yok demedim mi? Selülit gibi anam kurtulamıyoz da bu adamdan domates gibi kızarıp biber gibi patlasın yerden bitme :zerrinleşennkemojisi: haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.854
Tülay tuşuna basıldı bacımın :krizz: Kııız ne lökeli sana bu silehattin üçkağıtçısını siteye yaklaştırmak yanından yöresinden aşağısından yukarısından geçirmek yok demedim mi? Selülit gibi anam kurtulamıyoz da bu adamdan domates gibi kızarıp biber gibi patlasın yerden bitme :zerrinleşennkemojisi: haha
hahahahahhahaha ayyyyy dur gülmem bitmesi lazımmm

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.854
O silehattinin boyu devrilsin ev aççam dedi açmadı ezikmiyim lan beeee n üstümemi basıyorlar benim hahahaha ayy unutmusumda hee

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.938

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.854
Yalan Dünya izleyesim geldi Göliiistaaaan diye bağırıyordu ya camdan cama :krizz: Konuyu dağıttık iyi mi :D

Kombindeki botlar geçenki bot konusunda vardı sanki he :konuyadönmehızımakopdiyenkemojisi:
Camdan ogluna sulanıyor ya erkeklere haha hişşşt yakışıklııı kalk bize rakıya gel hahahahahaha

Ayyy dur tamam o botlar bayağ moda bende bakıyorumda renk karar veremedim :krizz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.854
Bizim konuya geçişler çok iyi yalnız :kriz: Alırsan bir ekose etek bot kombini yap yakışır
Ekose deilde dün hahahaha namaza durdum aksam tövbe estagfrullah :krizz: 2 senedir giydigim namaz eteğimi farkettim hahahaha anaaa dedim ne güzelmiş dur ben bunu kombileyip dışarda giyeyim cağnım eteğim oldu fazladan hahahaha aaayy cok komik haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar