Evlendim ama mutsuzum...

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Normal bir psikolojide olmadığın çok belli oluyor :(
Önce kendin için ne yapabilirsin öğrenmen lazım , bunun için de en iyisi bir psikoloğa görünmek bence.
Ailen yanında olabilir ama onlardan önce senin kendi iç dünyandaki sorunlarla başa çıkmayı öğrenmen şart.
Belli ki travma üstüne travma yaşamışsın , kocan sayesinde..
Cinselliğini bile travmaya dönüştürmüş yazık..
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
Ailene sığın olmadı devlete sığın bu kocayı başka türlü düzeltemezsin.hem 15 günde bunlar nasıl yaşanır aklım almadı.
 

elasu

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.340
Tepki
3.393
Puan
113
Yaş
38
Konum
yeşil bir diyardan
Ne diyeceğimi bilemiyorum ama öncelkle şu inthar düşüncesini aklından çıkar
Sen başkası için yaşamıyorsun ki başkası içinde ölesin.
sağlıklı düşünemiyorsun ama kendinide düşünmelisin
uzun uzun düşün gerekirse ki gerekiyor uzmandan yardım al ve hayatına yeniden bir yön ver.unutman gerekyorsa unut.hayatından birilerinin çıkmasını istiyorsan çıkart ve kendi ayakların üzerinde mutlu ve sağlıklı bir hayat kur.
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Öncelikle çok çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.Senin gibi olan kadın okadar çokki :dertli: Bunlarında %90 ı neyazıkki aile kaynaklı.

Sana ne desem iyi gelir bilmiyorum.Daha 15 günlük evliyiz diyosun.Bu evlilik aslında daha olmadan bitmiş.Seni aldattığını ve kötü davrandığını söylüyorsun.Keşke daha nişanlıyken nişanı atsaydın ve keşke güvenip evlenmeden önce beraber olmasaydın :uzgun: keşkeler kar etmiyor tabi ama bütün bunları bir kenara bırakarak düşünmelisin.Bütün bunları yaşayan sensin.Şuanki ruh halini hiç birimiz bilemeyiz ama Allahın verdiği canı sen alamazsın.Bu günaha girme sakın.

Aslına bakarsan annende çok çekmiş babandan.Sana arka durması sahip çıkması,ben yaşadım kızım sana yaşatmam demesi gerekirken buşekilde davranması tartışılır.

Ne yap ne et o adamın elinden kurtul.Bu şekilde yaşanmaz,buşekilde hayat geçmez.Seninle sanki sadece cinsellik için beraber.Evlilik sadece bunun üstüne kurulmaz.Sevgi+saygı olmadan cinsellik kabusa dönüşür.Değişir belki dicem ama hiç değişecek bir tipe benzemiyor.Lütfen kendini o adama kullandırma.Arkadaşlarında dediği gibi önce ailen sonra devlet sahip çıkabilir sana.Yada nebilim yakın akraban abin,ablan yokmu?Allah yardımcın olsun.O işkenceden kurtar kendini :uzgun:
 

gülsemin

Daimi Üye
Katılım
21 Ağustos 2011
Mesajlar
813
Tepki
1.282
Puan
93
Yaş
39
Konum
istanbul
Okuduklarıma çok üzüldüm, bir o kadar da şaşırdım. Ama az çok belliymiş nişanlıyken nasıl bir kişiliği olduğu anladığım kadarıyla. Ama sizi suçlayamam, yargılayamam elbette. Çok sıkıntılı dönemler geçirmişsiniz. Ama katlanmak bundan daha az sıkıntı getirmeyecek size. Hayatınız zehir olacak. Geniş çaplı düşünmeniz lazım. Bir ay bir yıl dayandınız. Sonra iyice içinden çıkılmaz hal alacak. Eşinizin psikolojik durumu sizinkinden daha kötü ve bence tedavi görmedikçe düzelmeyecek ki bunu kabul edeceğini sanmıyorum. Gayet pişkin pişkin kendini haklı çıkartıyor anlattıklarınıza göre. İyi düşünün, doğru karar verin. Hemen bugün ya da yarın değil. Kendinizi tartın, neler yapabilirsiniz, hayatta nasıl dimdik durabilirsiniz bunları değerlendirin. Ailenizin yanına gitme şansınız varsa eşinizin yanında çekeceklerinizdense ailenizin sözlerine katlanın ama en azından onlar size şiddet uygulamayacaktır. Olmazsa devletin kadın sığınma evleri var. Belediyelerin de var böyle yerleri. Kimseye bilgi verilmiyor sizle ilgili. Nerde olduğunuzu da öğrenemezler eğer ki bulmalarından korkarsanız. Çalışmaya yatkınlığınız nasıl bilmiyorum. Ama temizlik bile yapsanız eminim daha mutlu olursunuz. Elbet geçiminizi sağlayacak kadar da çalışabilirsiniz. Çocuğunuz olmadan bir karar alın. İnşallah Rabbim feraha çıkartır, rahat bir nefes alırsınız. Keşke demek yerine iyi düşünün ve iyi ki diyeceğiniz şeylerde karar alın. Allah yardımcınız olsun..
 

pervin86

Daimi Üye
Katılım
12 Nisan 2011
Mesajlar
1.043
Tepki
1.104
Puan
113
Konum
İSTANBUL
kaç yaşındasın canım hangi semtte oturuyorsun yardımcı olabilsek keşke sana şu kızlık nelere sebep ya anlamadım gitti kızlar annesinede hak veriyorum kocasından çok çekmiş kadın kızı eve gelirse iki katı çekecekler diye düşünüyo ne yapsın kadın çaresizdir
 

gülsemin

Daimi Üye
Katılım
21 Ağustos 2011
Mesajlar
813
Tepki
1.282
Puan
93
Yaş
39
Konum
istanbul
Haklısın Pervincim ama insan daha fazla çekecek korkusuyla kızının mutsuzluğuna göz yumar mı? Bence herşeyi göze almalılar. Eminim daha genceciktir. Yeni evli 15 günlük :uzgun: Bir hata yapmış belki, nişanlısından emin olmadan kendini teslim etmiş ama bunun cezasını bir ömür cekmek ya da başka sıkıntılar doğurursa diye katlanmaya çalışmak hak mı? Ayrılmaya kalkarsa belki daha zor günler bekliyo kendisini, buna rağmen bu sıkıntı bir gün bitecek. Ama böyle devam ederse eşinin zulmü ömürlük..
 

pervin86

Daimi Üye
Katılım
12 Nisan 2011
Mesajlar
1.043
Tepki
1.104
Puan
113
Konum
İSTANBUL
evet gülsemincim ama zor işler ya boşanmak isteyince hemen boşanılmıyoki daha çok yeniler inşallah düzelirler zaten evliliğin 1 yılı çok kırıtikmiş aslında 5 yılı ama 1 yılı daha önemliymiş inşallah aşarlar eşimle ilk evlendiğimiz zamanlar bu şiddet olayı bizdede oldu ilk aylar boğazımı sıktı filan ama tahrik etmiştim ben onu oda cevap veremediği için şiddet uygulamıştı biz Allah ın izniyle sorunlarımızı atlattık umarım onlarda atlatır Allah ım bütün herkesin evinde huzur versin
 

gülsemin

Daimi Üye
Katılım
21 Ağustos 2011
Mesajlar
813
Tepki
1.282
Puan
93
Yaş
39
Konum
istanbul
Amin canım inş. atlatırlar ama tedbiri de almak gerek. Keşke düzelse eşi, evlilikleri kurtulsa :uzgun:
 

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
arkadaşlar nişanlılık döneminde aldatmanın yaşandığı,evliliğin ilk15 gününde şiddet olan ,devamlı aşağılanmanın olduğu bir evliliğe gelde katlanmı diyorsunuz. yoksa benmi yanlış anlıyorum.
 

gülsemin

Daimi Üye
Katılım
21 Ağustos 2011
Mesajlar
813
Tepki
1.282
Puan
93
Yaş
39
Konum
istanbul
Yok canım aksine katlanılacak durum değil diyoruz. Keşke düzelse ama düzelecek gibi gözükmüyor en baştan belliymiş. Ailesi kabul etmese bile bir yolunu bulup devlete sığınmalı diyoruz.
 

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
Canım benim ya Allah yardımcın olsun kimse yuvam yıkılsın demez ama dayak ve küfürde varsa bunlar yenilir yutulur şeyler değil saygı olmazsa sevgi olurmu içinde ölüyor bişeyler değilmi unutamazsın çocukta yok değilmi daha, iyi düşün canım lafa bak sanal karı ne demek ya bu devirde bilgisayar kullanmıyanmı var terketmendende korkuyor bence ne sanıyorsa oldu döviyim söviyim kafama göre onun kafasıda iyiymiş izin verme dik dur bence ezdirme canım kendini Hepimiz Allahın kuluyuz yarattıklarının değil unutma.:lilav:
 

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
valla bosan demek dıle kolay ama ben bu konuda baska bırsey de dıyemıyorum okypete kesınlıkle katılıyorum bu evlılık zaten sevgı uzerıne degıl cınsellık uzerıne kurulmus bu aşıkar hıc dusunme sen bu adamdan kurtul derım ben annen cekmıs dıye sende cekmek zorunda degılsın
 
OP
Düş

Düş

Üye
Katılım
9 Ağustos 2010
Mesajlar
28
Tepki
56
Puan
13
Konum
Diğer
evet daha 25 yaşındayım küfürü çok var ezip ezip sonrada seviyorum diye ağlıyo bilmiyorum ben zaten psikologtan yardım almıştım ama bi sonuca ulaşamadık bende bıraktım 15 günde bunları yaşadım ama bu sadece 15 günle sınırlı değildi bundan önceside vardı ama hep annem yüzünden oldu o ittihepevlenince düzelir alttan al kızım başka çaresi yok kızım çok kızıyorum ona aramıyorum bile kaç gündür sanki konuşsam bütün nefretimi anneme kusacak gibiyim annemde şiddet gördü babamdan bizde çok ağır laflarını işittik bize karşı daha 15 yaşındayken babamın bana kocaya gidecek kadar oldu diye sözlerini bilirim....
 
OP
Düş

Düş

Üye
Katılım
9 Ağustos 2010
Mesajlar
28
Tepki
56
Puan
13
Konum
Diğer
ben siz olsaydınız ne yapardınız sorusunu merak ettiğim için açtım bu konuyu çünki benimde kendime verdiğim cvp sizinkilerle aynı..şöyle söyliyim kendime arıyorum çoğu zaman suçu yani neyin iyi neyin kötü olduğunu ayırt edemez durumdayım artık nasıl bir durumdayım busözüm anlatmış olmalıdır yani ben mi abartıyorum bunlar çok normal seyler mi biliyorum değil psikolojim iyice bozuldu sanırım psikologdan yardım alırken bile gitme senin hiçbişeyn yok sen kendi kendine yapıyosun dediği zamanları bilirim o durumda bile destek olmadı hiç ne yaptım sana diyo anlat diyo anlatırken daha hemensavunmaya geçip beni suçluyo bende hiç anlatmıyorum evde ağzımdan tek tek laf alıyo artık konuşmaya mecalim yok isteğim yok umutlarım bitti.bende ayrılmak istiyorum ve bunu yaparımda ama şu 15 gün ne oldu demezler mi adama kızlığım gitti de ondan ayrılıyorum onun için evlendim mi diyeceğim ya şiddet? şimdi mi farkına vardın demezlermi babamın sülalesi çok kalabalık hepsi akbaba gibi üşüşür başıma ya babam annem? bunun cevaplarını bi verebilsem yapıcaklarımı yapıcamda işte ya sonra daha kötü olursa diye korkuyorum
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Allah yardımcın olsun arkadaşım.Biz karşıdan kurtul o adamdan diyoruz ama gidecek baba ocağı yok.Eşinin evi zaten zulüm evi :uzgun: İşin gerçekten çok zor.Devlete sığınmaktan başka yapacak hiçbir şey yok gibi görünüyor :uzgun: eşinin dövüp sövüp ağlamasına da bir anlam veremedim.Psikoloja görünmesi şart :dertli: Belkide bütün bu sorunlar psikolojiktir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst