yani çok haklısınız ve açık görüşlüsünüz...
ama tabi plajda Tangaya izin veren adamın, başkalarının sevgilisine/eşine şehvet dolu gözlerle bakmasından rahatsız olmaması, başka şeylerden de rahatsız olmayacağını düşündürür sanki...
.
Şehvet dolu gözlerle bakacak bir abaza varsa eğer o kadın kısa kollu tişörtle sokağa çıksa yine bakar. :dertli:
Ben dinimiz gereği ve alışkın olmadığım için tanga giymem giymeyi sevmem ama giyene de saygım vardır. Ha tanga giymişsin ha bikini bütün vücut hatların ortadadır sonuçta -ciko
.
ben bikini olarak Tangaya, üstsüz güneşlenmeye, gece kızlarla bara gitmeye izin veren adamın; karısı başkasıyla yatağa girse çok ağır tepki vereceğini düşünmüyorum... karakter analizi olarak
İşte burda size asla katılmıyorum.
İkisi arasında nasıl bağlantı kurduğunuzu da gerçekten anlamıyorum. Bakın zaten tanga giyen kız ve giydiren adam bunu annesinden babasından görmüştür onlar için tanga giymek oldukça doğaldır. Dolayısıyla annesi ve kardeşi tanga giyen erkek bunu normal olarak karşıladığı için giyen her kadına da teşhirci gözüyle bakmaz. Bu yüzden de bu durumu önemsemez herkesi kendisi gibi sanabilir. Fakat başkasıyla birlikte olması durumu bambaşkadır. Adam tanga giydirdi diye karısını başka erkeklerle paylaşıyor anlamına gelmez.
Bir erkek ne kadar rahat olabilir ki? Hele Türkiye'de yaşıyorsa karısını başka adamla birlikte yakalayıp "Hadi canım devam edin ben gözümü kapadım." demesi mümkün değildir. Aslında bunun türk olmakla da bi alakası yoktur. İnsandır,erkektir sonuçta.
Bence bu tip erkek en iyi erkek cinsidir. Kadına güvenir çünkü karısının nerde nasıl giyebileceğini düşünecek kadar aklı olduğuna inanır.
Kıskançlık dediğiniz kıyafet giyip giymemesine izin vermek.Kadının nasıl giyineceğine karar vermekse eğer gerçekten bu tarz düşünceler midemi bulandırıyor. Ben çok çektim bu tip cinslerden. Psikolojimi bozdular. Ufacık olayı büyütüp namus konusuna getiren erkekler gördüm. O yüzden de kıskançlık kelimesini duymak bile beni mahvediyor. Tüm sinirimi altüst ediyor.
Hele de kocası kıskanç değil diye eteğinin boyuna karışmıyor diye sorun çıkaran kadınları gerçekten anlamıyorum ve anlamıycam.Ne geldiyse başıma bu kıskanç ve her olayı cinselliğe bağlayan erkekler getirdi zaten.
Ay fazla uzatmıcam artık cidden sinirlerim zıpladı onları düşüncükçe. Relax ol Metisss şşş sakin!!:sinir::cikolata:

ky: