Dobra Burç Yorumları

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
İKİZLER BURCU
♊ Artık hayatında huzur istiyorsun ama kafanı ağrıtan olaylar hep üst üste geliyor. Huzur istiyorsan az insan olacak.

Aynen öyle :utan:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
KOÇ BURCU
♈ Sonunda saçmaladığının farkına vardın. Kendini toparlaman lazım. İyi kalpli olduğundan seni kullanmasınlar dikkat et.

Peki :D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
fft16_mf4106497.Jpeg

KOÇ: Sana değer vermeyenler en iyisini yapıyo kurabiyem. Çünkü sen, sana değer vereni hep elinin tersiyle itiyorsun. Ne zaman insan olacaksın, ailecek merak ediyoruz.

BOĞA: Neden hiç kimse sana güvenmiyor biliyor musun? Çünkü sen hep yalanlarınla insanların dikkatini çekmeye çalıştın. Insanlar artık yemiyo tatlım, doğru yola gir artık valla yalnız ölecen.

İKİZLER: Senin arkandan dedikodunu yapanlar, yapılacak en güzel şey yapıyo valla bak. Len bi aynaya bak sana be vitaminsiz. Panayır maymunu gibi dolaşıyon etrafta.

YENGEÇ: Dürüst olmak diye bir şey var biliyo musun? Sen ne kadar uzaksın bu tanıma be çirkin ördek yavrum. Yolun yol değil haberin olsun, bak yazdım buraya.

ASLAN: Artık cimriliğine bir son ver yavrum, kefenin cebi yok len. Insanlarla biraz bir şeyler paylaş valla çekilmez birisin.

BAŞAK: Naber len susak? Senin ki seni aldatıyor ve sen hala mal gibi burda bu yorumu okuyon. Hemen ara yada mesaj at nerde bakalım öğren, sonra bana haber ver.

TERAZİ: len dengesine oturduğumun insana benzemezi. O aşk olmaz annem bekleme. Ne o gelip sana nede sen ona açılabileceksin. Aha böyle mal gibi bekleyeceksiniz ha ha ha ha

AKREP: Artık insan olma vakti. Şimdi odana gir, kapıyı kilitle, baştan aşağı temizle odanı. Sanki oda örümceklerinde sen onlara misafir gelmiş gibisin ve pislik.

YAY: Yaya yaya büyüttün tamponu kuru fasülye pilavim. Camış gibi oldun len, göbek senden önce dönüyo köşeyi hahahaha. Süper mario'nun yandan yemiş versiyonu gibisin aynı.

OĞLAK: Şimdi boşa harcadığın zamana ilerde çok arayacaksın, onlar da zaman istediğin zaman, koca bir nah çekecek. Eğer bu olsun istemiyorsan şu işlerini hallet sigara dumanım.

KOVA: Aileni üzmeyi bırak, sevgilin kurtarmayacak seni hayvan. Hasta olunca anan bakiyo sana o ibne değil. Şimdi çay suyu koy, adam gibi çay iç ailenle.

BALIK: Arkadaşlarının arasında isminde s olan şahsa dikkat sigara böreğim. Eğer borç isterse sakın verme. Sevgiline de insan gibi davran be yeter onada yazık. Sevimsiz ne gıcık insan oldun sen...

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
İKİZLER: Senin arkandan dedikodunu yapanlar, yapılacak en güzel şey yapıyo valla bak. Len bi aynaya bak sana be vitaminsiz. Panayır maymunu gibi dolaşıyon etrafta.

Ne diyo bu be

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
fft16_mf4106497.Jpeg

KOÇ: Dediğim dediktir. İstediğini mutlaka ele geçirir. Bildiğin yüzsüz la bu.

BOĞA: Arkadaş canlısı gibi görünür ama çok çıkarcıdir. Çıkari olmayanı yarı yolda bırakir. :mad:

İKİZLER: Esprili, çok sevecen ve sevimlidir. Aslında mal oluşu bunu sevimli yapıyo.

YENGEÇ: Dostlarına gereğinden fazla önem verir, yada biz buna köprüyü geçene kadar ayıya dayı der, diyelim .

ASLAN: Tek gülüşü ile kovulmayacağ. kalp yoktur. Keşke gülerken bi aynaya baksa. Hahahaha bak yine gülesim geldi.

BAŞAK: Kalbinde asla kötülük yoktur. Yani öyle davranış sergiler. Oysa ne fesat, ne lanet ve ne düzenbazdir aman aman.

TERAZİ: Acayip üşengeçtir, bıraksan günlerce uyur. Ha kış uykusunda olan ayı ha bu.

AKREP: Çok tehlikeli ve bir o kadar salaktır. Bundan zarar gelmez, beceremez yani. Oy safim benim

YAY: Sadıktır, sevdi mi çok sever. Tabi paran varsa sever yoksa zaten yüzüne bile bakmaz. Öyle çıkarcı ve lanettir.

OĞLAK: Naerttir, yalan söyler, kaypaklık yapmaz gibi gözükür ama en kral kaypak bunlardan çıkar.

KOVA: Verdiği sözde duramaz beceremez yavrum yazık. kolpa yapmaya çalışır sadece çalışır yani.

BALIK: Kırılgan ve alıngan. Ha evde evcil hayvan beslemişsin ha hayatına bunu almışsin hahahaha tamam len şaka haha çok güldüm kusura bakma haha.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
İKİZLER: Esprili, çok sevecen ve sevimlidir. Aslında mal oluşu bunu sevimli yapıyo.

:mad:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
♈ KOÇ: Senin değerini kaybettiğinde anlıyorlar. Senin gibi güler yüzlü, tatlı bir insanın kalbini kırmaktan ne anlıyor bu insanlar.

♉ BOĞA: Annen seni mübarek günde mi doğurdu bilmem. O kadar tatlı bir insansın ki ama hala üzüyor seni.

♊ İKİZLER: İkizlerle iyi geçinin aksi takdirde sonuçlarından kimse sorumlu değildir. Dobra,dediğim dedik ve baskın karakterlidir canını yediğim.

♋ YENGEÇ: Sen huzursuzluk çıkmasın diye alttan aldıkça tepene çıkıyo insanlar. Boşver şunları be kimse senden değerli değil.

♌ ASLAN: İnsanlar senin kıymetini hiç bilmiyor be odun mu bunlar? hödük mü? Bir gün seni kaybederlerse mumla ararlar.

♍ BAŞAK: İnsanlara mesafeli yada soğuk geliyosun ama içindeki canayakınlık ve sevecenliği görmek için seni daha yakından tanımaları gerekiyor.

♎ TERAZİ: Bu aralar yeni insanlarla tanışabilirsin. Aralarından biri hayatının aşkı da olabilir. Bakımlı gezmende fayda var.

♏ AKREP: Arkandan konuşan iş çeviren çok insan var ama özgüvenli, cool ve takmaz tavırlarınla onları alt ediyorsun. Müthişsin.

♐ YAY: Geçmişe ve geleceğe fazla takılma sen rahat birisin anı yaşa ve şunu düşün 'kimse benden değerli değil.'

♑ OĞLAK: Mücadeleci ve hırslı ruhun herkesin başını döndürmeye yetiyor. Sevdiklerinin arkasında duruyosun ama değer bilen kim.

♒ KOVA: Özgüvenine hayranım. Girdiğin her ortamda resmen ben burdayım diyosun. Kıskançlıktan çatlayanlar var bu yüzden.

♓ BALIK: Sezgilerin o kadar güçlü ki önceden aldığın önlemlerle kimsenin sana zarar vermesine izin vermiyorsun. Aynen devam.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
nav_nov.horoscope.png

KOÇ BURCU
♈ Bir Koç asla kolay kolay ağlamaz. Eğer senin için ağlamışsa sana hiç kimseye vermediği değeri veriyor demektir.

BOĞA BURCU
♉ Sevdiği kişinin kılına zarar gelirse dünyaları yakar bir Boğa. Sevince öyle derinden, öyle içten, öyle çok sever!

İKİZLER BURCU
♊ Bir İkizler yalnız kalmaz. Sadece yalnız kalmayı tercih eder.

YENGEÇ BURCU
♋ Bazen bencil olabilir bir Yengeç ama bu zamanında başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğundan çok düşündüğü içindir.

ASLAN BURCU
♌ Bir Aslan'ın ettiği ah'lar hep tutar. Bu yüzden Aslan'a hata yapanın ömrü boyunca iki yakası bir araya gelmez.

BAŞAK BURCU
♍ Bir Başak derdini tasasını anlatamadığı sevgiliyi çöpe atar daha iyi! Çünkü o sevgilisiyle her şeyini konuşmak, paylaşmak ister.

TERAZİ BURCU
♎ Romantizmle eğlenceyi bir araya getirir ve unutulmaz aşklar yaşatır bir Terazi. Bu yüzden de kolay kolay unutulmaz

AKREP BURCU
♏ Bir Akrep kimi istiyorsa onu elde eder. Hemde tek bakışıyla.

YAY BURCU
♐ Bir Yay'ı kazanmak istiyorsan; ona güven duy. Çünkü Yay kısıtlanmaktan ve "bunu yap", "bunu yapma!" gibi emirler duymaktan nefret eder.

OĞLAK BURCU
♑ Bir Oğlak inatçıdır! İlk mesajları hep karşı taraftan bekler. Ölse atmaz.

KOVA BURCU
♒ Düşüncesiz insana gelemez bir Kova! Nerde geri kafalı insan varsa onların olduğu yerden hemen kaçar, asla dayanamaz.

BALIK BURCU
♓ Boşuna uğraşma! Arasan da Balık'la yaşadığın aşkı başkasında bulamazsın.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
İKİZLER BURCU
♊ Bir İkizler yalnız kalmaz. Sadece yalnız kalmayı tercih eder.

Aynen öyle

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
KOÇ BURCU
♈ Bir Koç asla kolay kolay ağlamaz. Eğer senin için ağlamışsa sana hiç kimseye vermediği değeri veriyor demektir.

Her konuda çok zor ağlarım gerçekten enderdir yani :findikim: en son babam için döküldüydü o yaşlar (itiraf geldi kıyamam bana :teselli:)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
horoscope.png

•KOÇ: Karizma dediklerinde, yürek dediklerinde aklıma ilk sen geliyorsun. Tek yanlışın; kalitenin farkında değilsin.

•BOĞA: Allah seni yaratırken %100 pamuk kullanmış sevgilim. Bi insan bu kadar sevgi dolu, bu kadar sahiplenici olur ya.

•İKİZLER: Aşkım iddiaya varım Facebook'ta seni seven 1,000,000 kişi bulabilirim. Bi insan bu kadar sevilir, bu kadar popi olabilir ya.

•YENGEÇ: Bir Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası, bir de sen ortama girince esen meltemler. Eşiniz benzeriniz yok...

•ASLAN: Sen artık bu dünyaya fazlasın ya, valla bak. Bi insan her istediğini elde eder mi ya? Valla hayranım itiraf ediyorum sana.

•BAŞAK: Bu alemde bir iPhone bir de sen. İkinize de sadece yanınıza yakışabilecek insanlar bağlanabiliyor. Gerisi hikaye...

•TERAZİ: Para sende, şekil sende, muhabbet sende. Bu insanlar seni niye kıskanıyor sanıyorsun? Ama sen onların seviyesine düşme.

•AKREP: Seni tek kelimeyle nasıl anlatıyolar biliyo musun aşkım ? "Bu sevgili benim olsun, 100 milyon dolar borcum olsun"...

•YAY: Allah hepimize bir gram "umursamamazlık" koymuş. Ama sendeki tüm dünyaya bedel. Maşallah çiçeğim, devam böyle.

•OĞLAK: Seni alır, bebek niyetine evde beslerim ben ya. Bu nasıl bi tatlılık? Triplerin bile ayrı hoş. Seninle olmayanda akıl aramam ben.

•KOVA: Ben hayatımda senin gibisini daha önce görmedim. Senden elektrik alanlar bir bir patlıyor. Voltajın buralara çok çok fazla.

•BALIK: Hayırlısı be gülüm.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
•İKİZLER: Aşkım iddiaya varım Facebook'ta seni seven 1,000,000 kişi bulabilirim. Bi insan bu kadar sevilir, bu kadar popi olabilir ya.

Bul uleyn

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Ay bitter seninkinin son cümlesine koptum burada :gul:

KOÇ: Karizma dediklerinde, yürek dediklerinde aklıma ilk sen geliyorsun. Tek yanlışın; kalitenin farkında değilsin.
Farkındayım ama çaktırmıyorum karizma oradan geliyor şişşşt :rujsigara: (Al işte ukala dümbeleği yüz vermeyin bana ya :kahkaha:)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.265
:gul: balık işte :D ne bilem niye öyle boynunu büktü
Epey acımış demekki :hihi:
Seninde fena ara gazı olmuş heee :gulsemmi:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Yok be acımamış da senden artık bir cacık olmaza getirmiş hayırlısı işte yoruma bile gerek duymamış kınıyorum :kptmya: iyiki balık değilim çıngar çıkardı valla :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar