ay bende çok merak ediyorum ne yaptı acabaaaaaaa :1:
inşaAllah yaaa kavuşur ya bu topikte zaten herkez hemen hamiş kalıyor tek hamiş kalamayan umutla ben bu ayki talihli kesin haskena
:gul::gul::gul::gul::gul:
bana arkdaş senmi oldun
ay bende çok merak ediyorum ne yaptı acabaaaaaaa :1:
inşaAllah yaaa kavuşur ya bu topikte zaten herkez hemen hamiş kalıyor tek hamiş kalamayan umutla ben bu ayki talihli kesin haskena
ıns en kısa zamanda sızde kalırsınız cnm ya öle deme ıns ...valla ben hatım azaladıkca bı motıve oluyomkı kızlar sormayın sankım hemen kalacakmısım gıbı gellıyo mehmedıme ya ıns rabbım hepımıze nasıp etsın ıns
haskena gelsede anlatsa bariii ya uyuyor heralde deplasman zorlu geçtisagol cnm bomba gıbı sen...kızlar haskenayı merak edıyom neler denedı acaba cnmya ıns ömer berasına kavusur bu ay ıns
amin canımıns en kısa zamanda sızde kalırsınız cnm ya öle deme ıns ...valla ben hatım azaladıkca bı motıve oluyomkı kızlar sormayın sankım hemen kalacakmısım gıbı gellıyo mehmedıme ya ıns rabbım hepımıze nasıp etsın ıns
cnm bence farketmez ha llımon ha lımonata ıcebılıyosan ıc susuz bende arada sodamın ıcıne sıkıyom bıde hındıbagın ıcıne sıkıp ıcıyom daha henuz lımonataya baslamadıkdün 2,5 kilo limon aldım meyve suyumun içine ki limon sıktım öyle içtim ama çok kötüydü :böö: 10 gün falan var benim yumurtlamama 10 gün boyunca bir limonu sade içmeyi bir limonuda karbonatalı suyuma katmayı düşüyorum
yoksa limonatamı yapayım limonun biriyle ne dersiniz kızlar
geçen hafta köyden yumurta vermişlerdi dolapta duruyor belki onuda yaparım :dertli:
dün 2,5 kilo limon aldım meyve suyumun içine ki limon sıktım öyle içtim ama çok kötüydü :böö: 10 gün falan var benim yumurtlamama 10 gün boyunca bir limonu sade içmeyi bir limonuda karbonatalı suyuma katmayı düşüyorum
yoksa limonatamı yapayım limonun biriyle ne dersiniz kızlar
geçen hafta köyden yumurta vermişlerdi dolapta duruyor belki onuda yaparım :dertli:
kız bendede var köy yumurtası dahamı iyi
kızlar günaydınnnn
kız heralde yuh umut can calıyoz taze köy yumurtası dıyeewet sekerım onlar daha yuksekmıs ph sı ama taze olacak benımde annemlerın tavvukları var valla onlardan kargoyla ısteyecem hamıs kalmama yakın
:gul::gul:
taze olduklarını sanmıyorm kaynana biriktirip öyle yolluyo
günaydınnnnn kızlarr
gunaydın eloscum nasılsın cnm dınlendınmı gene bıyeremı gıdecen yoksa kalkmazdın bu saatte
valla cnm kullanmaya başladık
ne gibi değişiklik olacak kız korkutma beni
renginnn nasıl değişikler olacak sen kullanıyon bcm
benımde vardı valla buraya gırınce uykum kactı kalkarken dıyodum cocukları yollayım hemen gırıp yataga uyuyacam ama nerde buraya gırınce uyku kalmıyo senınde acılır 5 10 dkk kadarhaskenayı merak ettim ya bişiler yazmıştır diye geldimm,yoksa cok uykumm varr cnm
günaydınnnnn kızlarr
kız sen folıboladamı basladın cnm massallah rengıncım ne dıyım valla supersın amerıkalılarla mahkemelık olcam bende bı oglus yuzunden bakalım ne zamanen önemlisi akıntım arttı ben folbiol falan kullanıyorum onları sizde kullanıyosunuz umut,ama mutlaka farkeder gibi geliyo
kızlar günaydınnnn
kız bendede var köy yumurtası dahamı iyi
benimkilerde biriktirmeydi bence oda olur önemli olan phı ölçeriz işte bakarız:gul::gul:
taze olduklarını sanmıyorm kaynana biriktirip öyle yolluyo
günaydınnnnn kızlarr
umut ezel hındıbagımı ıcıyom yanındada ıkı ıncır