Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
dün 2,5 kilo limon aldım meyve suyumun içine ki limon sıktım öyle içtim ama çok kötüydü :böö: 10 gün falan var benim yumurtlamama 10 gün boyunca bir limonu sade içmeyi bir limonuda karbonatalı suyuma katmayı düşüyorum
yoksa limonatamı yapayım limonun biriyle ne dersiniz kızlar
geçen hafta köyden yumurta vermişlerdi dolapta duruyor belki onuda yaparım :dertli:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ıns en kısa zamanda sızde kalırsınız cnm ya öle deme ıns ...valla ben hatım azaladıkca bı motıve oluyomkı kızlar sormayın sankım hemen kalacakmısım gıbı gellıyo mehmedıme ya ıns rabbım hepımıze nasıp etsın ıns

amin canım inşaAllah yaaa canparçam ne güzel iki hadis-i şerif yazmış birbirimize bol bol dua edelim inşaAllah

OP
A

asidemet

Misafir
sagol cnm bomba gıbı sen...kızlar haskenayı merak edıyom neler denedı acaba cnmya ıns ömer berasına kavusur bu ay ıns
haskena gelsede anlatsa bariii ya uyuyor heralde deplasman zorlu geçti:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
ıns en kısa zamanda sızde kalırsınız cnm ya öle deme ıns ...valla ben hatım azaladıkca bı motıve oluyomkı kızlar sormayın sankım hemen kalacakmısım gıbı gellıyo mehmedıme ya ıns rabbım hepımıze nasıp etsın ıns
amin canım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
dün 2,5 kilo limon aldım meyve suyumun içine ki limon sıktım öyle içtim ama çok kötüydü :böö: 10 gün falan var benim yumurtlamama 10 gün boyunca bir limonu sade içmeyi bir limonuda karbonatalı suyuma katmayı düşüyorum
geçen hafta köyden yumurta vermişlerdi dolapta duruyor belki onuda yaparım :dertli:
cnm bence farketmez ha llımon ha lımonata ıcebılıyosan ıc susuz bende arada sodamın ıcıne sıkıyom bıde hındıbagın ıcıne sıkıp ıcıyom daha henuz lımonataya baslamadık

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

kız bendede var köy yumurtası dahamı iyi :cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
:hihi: haskenayı merak ettim ya bişiler yazmıştır diye geldimm,yoksa cok uykumm varr cnm:uyku:
benımde vardı valla buraya gırınce uykum kactı kalkarken dıyodum cocukları yollayım hemen gırıp yataga uyuyacam ama nerde buraya gırınce uyku kalmıyo senınde acılır 5 10 dkk kadar :)bende cok merak edıyom ama yok henuz uyanamadı heralde aksamkı telas den baya yorulmusdur :)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
en önemlisi akıntım arttı ben folbiol falan kullanıyorum onları sizde kullanıyosunuz umut,ama mutlaka farkeder gibi geliyo
kız sen folıboladamı basladın cnm massallah rengıncım ne dıyım valla supersın amerıkalılarla mahkemelık olcam bende bı oglus yuzunden bakalım ne zaman :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar günaydınnnn

günaydın canımmm hoşgeldin

kız bendede var köy yumurtası dahamı iyi :cokkomik:

canım Elara öyle demişti ya köy yumurtası ama dolapta 15 gün duracak

:gul::gul:
taze olduklarını sanmıyorm kaynana biriktirip öyle yolluyo :cokkomik:
benimkilerde biriktirmeydi bence oda olur önemli olan phı ölçeriz işte bakarız

günaydınnnnn kızlarr

günaydın Elara hoşgeldin canım

umut ezel hındıbagımı ıcıyom yanındada ıkı ıncır:hihi:

bende kayısı getirdim evden zaten kuru üzüm yiyordum hergün bide kuru kayısı aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar