:sok:sok:sok:sok
geelni yapıyozz kaçan kurtuluyorr
geelni yapıyozz kaçan kurtuluyorr
Kızlar bu fıstığım kim diğer taraftan birimi tanıyo bizide ben çıkaramadım
hayır canım diet filan yapmadım sadece yumurtlama gününe göre ilişki denemeye çalıştım fakat ondada pek başarılı olamadım sanırım coretest ovülasyon testi kullanmıştım
cift çizgiyi görüncemi ilişkiye girmiştin?
evet canım çift çizgiyi görünce ve 4 gün öncesinde
İyiyiz canım Allaha şükür leventcikte iyi inan hep aklımdasınız ediyorum sürekli inş. gönlünüze göre olur herşeyh.BULDUK CNM SAGOL nasılsın levantımız ıyımı yaprakcım cnm hergece yatmadan nolur dua et bıze edıyosundur ama gene dıyemeden duramıyom cnm ya
Anladım canım tekrardan hoşgeldin Allah gönlüne göre versinsiz beni tanımazsınız canım ben diğer taraftada sizi takip ediyodum fakat üye değildim burayada yeni üye oldum sayılır evet ben bir çoğunuzu tanıyorum ve aynı şeyi istediğimiz için yakın hissediyorum
evet canım çift çizgiyi görünce ve 4 gün öncesinde
ıkı ılıskı var o zaman demı 4 gun oncesıden hamıs kaldın demek cnm..bu Arada h.geldın ıns senın yakısıklı bır sehzaden olur cnm
elara sence gelırmı benım takvuyeker ya benım hıc umudum kalmadı amasenın kac gunde gelmısdı
Fıstığım şuan hamilemisin ben anlıyamadım iki kızın var dimi
yani çizgilerin ikiside aynı koyuluktamıydıı?
biz genelde iki koyu cizgi cıktıktan sonra bi kac gün daha takip yapılıp çizgi silikleştiginde ilişki öneriyozz
bu şekilde yapıp başarılı olan arkadaşlar olduu
iki koyu çizgi cıktıgında bazen 2-3 gün sonra yum catlıyabiliyor cünkü
buda kız bebek için ideal oluyorr
ama çizgi silikleştiginde yumurtlama olmuş demek oluyor,vakit kaybetmeden ilişkiye girmek gerekiyor
fıstık avatardaki cocuk senin kızın galiba
maşallah cok şeker
iki kızının gözleride renklimi.
kime cekmişler,varmı ailede?
Saol şekerim iyyim sen nasılsın aşkının doruğu nerde kız sen bu saatte pek olmazdınnasılsın kader arkadaşım:dertli: