Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
F

fıstıkım

Misafir
Kızlar bu fıstığım kim diğer taraftan birimi tanıyo bizide ben çıkaramadım

siz beni tanımazsınız canım ben diğer taraftada sizi takip ediyodum fakat üye değildim burayada yeni üye oldum sayılır evet ben bir çoğunuzu tanıyorum ve aynı şeyi istediğimiz için yakın hissediyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara sence gelırmı benım takvuyeker ya benım hıc umudum kalmadı ama:(senın kac gunde gelmısdı

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
h.BULDUK CNM SAGOL nasılsın levantımız ıyımı yaprakcım cnm hergece yatmadan nolur dua et bıze edıyosundur ama gene dıyemeden duramıyom cnm ya
İyiyiz canım Allaha şükür leventcikte iyi inan hep aklımdasınız ediyorum sürekli inş. gönlünüze göre olur herşey

siz beni tanımazsınız canım ben diğer taraftada sizi takip ediyodum fakat üye değildim burayada yeni üye oldum sayılır evet ben bir çoğunuzu tanıyorum ve aynı şeyi istediğimiz için yakın hissediyorum
Anladım canım tekrardan hoşgeldin Allah gönlüne göre versin

OP
E

Elara

Misafir
evet canım çift çizgiyi görünce ve 4 gün öncesinde

yani çizgilerin ikiside aynı koyuluktamıydıı?

biz genelde iki koyu cizgi cıktıktan sonra bi kac gün daha takip yapılıp çizgi silikleştiginde ilişki öneriyozz
bu şekilde yapıp başarılı olan arkadaşlar olduu
iki koyu çizgi cıktıgında bazen 2-3 gün sonra yum catlıyabiliyor cünkü
buda kız bebek için ideal oluyorr
ama çizgi silikleştiginde yumurtlama olmuş demek oluyor,vakit kaybetmeden ilişkiye girmek gerekiyor

OP
F

fıstıkım

Misafir
yani çizgilerin ikiside aynı koyuluktamıydıı?

biz genelde iki koyu cizgi cıktıktan sonra bi kac gün daha takip yapılıp çizgi silikleştiginde ilişki öneriyozz
bu şekilde yapıp başarılı olan arkadaşlar olduu
iki koyu çizgi cıktıgında bazen 2-3 gün sonra yum catlıyabiliyor cünkü
buda kız bebek için ideal oluyorr
ama çizgi silikleştiginde yumurtlama olmuş demek oluyor,vakit kaybetmeden ilişkiye girmek gerekiyor

evet canım iki çizgi aynı koyuluktaydı daha önceki aylarda çizgi silikleşince denemiştik fakat hamile kalamamıştım

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
kızlar yine geldim resmen bağımlı oldum başımı tutamıyom ellerim hatta parmaklarım ağrıyo hala burdayım pesss Elara canım hergün içme ilişki günü ve bi gün öncesinde iç demişsinde ben sık ilişki olcak ya hepsinde içmeyimmmi:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar