Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
sen iste canim anlatirim bi ara detayli yazarim defterden dedim ya ne yontemler var hepsi o yabanci siteden ama oyle diyolar bu orada kiz yontemi diye geciyo insallah gonlundeki olurr
aaayyyyyyy kiz isteyen anneleri daha bi cok seviyorum yaaaaa
yabancı sitenin adını ver bari yaw

egem

Daimi Üye
Tepki
517
teşekkür ederim elara bay akorktum bende ama iyi şimdi..
canım sen iyi değilsin bu günlerde dinlen birazcık işleri boşver yapar durursun..

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bide süper annelerde sonuc pek alınmamışş ,genelde kızları olmuşş deneyenlerinn

bizim cok firemiz yokk,başarı oranımız cok yüksek maşallahh

evet inşallah bende bu şanslı çoğunluktan olucam inşallah.-cikozaten ben süper annelerdeyken kızıma hamileydim.ben orda bişi denememiştim.

OP
E

Elara

Misafir
demet 0+12 yöntemini acıklayım.gerci cok konuşldu burdaa

yumurtanın ömrüne 24 saat deniliyorr
ilk 12 saatinden vajina alkali oluyor bu erkek bebek için ideal
diger 12 saatinde vajina asidik oluyor buda kız bebek için ideal deniliyorr
yani bu cok kritik bi zamann.ovulasyonu tespit edip 12 saat sonrasında ilişkiye girmen gerekiyorr
bunu ayarlamaktaa beceri isterr

Tepki
71
bide kızlar babychoice takvimde tutmazsa para iadesi var...bende kızımdan önce alacaktım ordan biliyorum çok araştırmıştım...ama sonra yorumcunun takvimine göre yaptım:)

hatta yolladığımız günler dışında ilişkide bulunsanız dahi yinede para iadesi yapıyoruz demişlerdi...kimsenin parası boşa gitmiyo yani...haberiniz olsun...

OP
O

ORKIDEM

Misafir
ok kizlarr anlatayim

shettles kitabinda yrintili bi yontem bu bakin erkek isyenlerde dikkat etsin
"o" demek ovulasyon demek + 12 saat
yani yumurtlamadan 12 saat sonra rahim kimyasal degisime ugruyor aniden bazik yada normal olan rahim aniden asidik ortama donusuyor
buda x ler icin super bi ortam y ler icin kotuuuu
iste diyolar yaa yumurtlama gununde gebe kaldim kizim oldu iste saatide onemli
erkek isteyenlerde 12 saati gecirmemeye dikkat etsin
rahim kimyasal degisime ugramadan isi bitirin
kiz isteyenlerde yumlamadam bi gun sonra yapsin
bu shettles yontemi kizlar ister girin o siteye bakin denedim oldu
reglim 17 martti iliski 4 nisan hesaplayin 17. gun gebe kaldim tek iliski ve sonuc kizzz

OP
A

asidemet

Misafir
demet 0+12 yöntemini acıklayım.gerci cok konuşldu burdaa

yumurtanın ömrüne 24 saat deniliyorr
ilk 12 saatinden vajina alkali oluyor bu erkek bebek için ideal
diger 12 saatinde vajina asidik oluyor buda kız bebek için ideal deniliyorr
yani bu cok kritik bi zamann.ovulasyonu tespit edip 12 saat sonrasında ilişkiye girmen gerekiyorr
bunu ayarlamaktaa beceri isterr

canım benim teşekkür ederim sana birkez daha doktorum menimmmmmmmmmm öptüm seni öptüm öptüm

egem

Daimi Üye
Tepki
517
inşallah rabbim herkezin gönlüne göre verir.
bana yardıma gelen nurten ablamız var bilirsiniz..poyrazla falan ilgileniyo..
onun da benim kadar kızı var hatta benden bikaç gün küçük..
onun da 2 kızı var erkek olmasını çok istiyormuş ama şimdi gene kızları oldu yani 2 kız..eşi çok üzülüyormuş geçengün anlatmıştı nurten abla bende çok üzüldüm siz geldiniz aklıma ..
eşi şimdiden 3.bebek yapçaz demiş onun da kızı 3 aylık falan..
keşke sizi tanımış olsaydı bilgisayarı var mı diye sordum yok dedi abla
inşallah eeyer 3.düşünürse ona yardımcı olmayı çok isterim gerçi bende pek bişey bilmiyorum ama
öğreniriz inşallah

OP
E

Elara

Misafir

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
yabancı sitenin adını ver bari yaw

ben o zamanda okudum.güya kadının biri 5 mi6 mı ne oğlandan sonra 12+o olayıyla kızı olmuş.bu yolla hamile kalanların çoğuda kızı olmu.tutturmak çok zormuş.ama tutanların hepsinin kızı olmuş...
oğlan içide mesela eşi boşalyor bi kaba.sonra yum akını bi alet var ona koyup mikroskopla o aka doğru ilerleyen sipermleri görüp şırıngaya çekip oğlan bulanlarda vardı..yada sirkeli suyla bi yöntemle ayıklanan spermle kızı yakalayanlar....hepsi yabancı bi sitedeydi.samiş ve water buluyordu.:deli:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Evet canim hamilelik olmadigi halde cat.ignesinden dolayi yanilan oluyor .....Ablan deneme yapmisti ya varmi bir gelisme....
evet haskenacım az önce yazdım ama sildim sonra çok ayrıntılı yazmışım. Gebelik testinde pozitif çıkmış ama çatlatmadan dolayı yanılmışız yani daha 1 hafta bile geçmedi üzerinden. Adetinin geçmesini beklicez artık.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bide kızlar babychoice takvimde tutmazsa para iadesi var...bende kızımdan önce alacaktım ordan biliyorum çok araştırmıştım...ama sonra yorumcunun takvimine göre yaptım:)

hatta yolladığımız günler dışında ilişkide bulunsanız dahi yinede para iadesi yapıyoruz demişlerdi...kimsenin parası boşa gitmiyo yani...haberiniz olsun...

canım para iadesi tamamen göz boyamak için.taş atıyolarda kollarımı yoruluyo.10 kişye tahmin ya parasını al...zaten %50 olan ihtimalde 10 kişiden 5 bile tutsa bu adamlar karda.hatta biri tutsa bile yine karda.adam tuttu der parayı almaz.diğeri tutmadı der ama almak için uğraşmaz.bazısıda parayı alır.ama dediğim gibi muhakkak adamlara para kalır.resmen hayali ihracat:cokkomik:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ok kizlarr anlatayim

shettles kitabinda yrintili bi yontem bu bakin erkek isyenlerde dikkat etsin
"o" demek ovulasyon demek + 12 saat
yani yumurtlamadan 12 saat sonra rahim kimyasal degisime ugruyor aniden bazik yada normal olan rahim aniden asidik ortama donusuyor
buda x ler icin super bi ortam y ler icin kotuuuu
iste diyolar yaa yumurtlama gununde gebe kaldim kizim oldu iste saatide onemli
erkek isteyenlerde 12 saati gecirmemeye dikkat etsin
rahim kimyasal degisime ugramadan isi bitirin
kiz isteyenlerde yumlamadam bi gun sonra yapsin
bu shettles yontemi kizlar ister girin o siteye bakin denedim oldu
reglim 17 martti iliski 4 nisan hesaplayin 17. gun gebe kaldim tek iliski ve sonuc kizzz

senin adet döngün kaç. benimde 14 ve 17 gün oldu ama benım 32 gün

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar bu arada bugun sabah dayımlara gıttım ha sımdı gırdım kucuklugu doyurdum yatırdım geldım ..ne var yok bugun sıtede gecmısede bakmadım henuz

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
benim söylediğim hareketlilik sadece 11. ve 12. haftalarda olan hareketlilik bebek fasulye gibiyken elleri kolları daha minicikken olan , bebeğin top gibi yukarı aşağı zıplaması...yoksa zaten bütün bebekler hareketleniyo...benim kızım beni gece uykumdan uyandırıyodu...tabi kesin diye bişey yok ama dr'um da öyle söylemişti biz bebeğin hareketlerinden ve görünüşünden bile küçük haftalarda tahmin yürütüyoruz ama hastalara söylemiyoruz demişti...
Anladım canım ben de ikili testimi baz alarak söyledim aynı şekilde arkadaşımın da öyle. Daha cinsiyetleri belli değilken yaptığımız tahminlerimiz tutmadı bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar