nasıl olmuşşş
oğluda benım şimdiki oğluma benziyooonasıl olmuşşş
ezel bence hiiiiiiiiiiiçççç ara verme son gaz devam aman boş ver tatılı senın bebeğinden önemlımı tatıl istediğin her zaman sana tatıl
Kız ezel nasıl becerdin? Ben şaka yapmıştım cnm... Bu arada çok cimrisin
Peki sen bana nasıl gönderebildin o puanı?tamam tamam neyse hamile kalırsam öyle giderim tatile mayo giyerim bende![]()
Allah canını almasın cimrisin diyor kız ben belirlemiyorum puanı yönetim öyle veriyor
bi senede mayo giymeyiver hamile kalda tatilede gitme banyoda doldur leğeni giy bikinini tak gözlükleri al sana tatiltamam tamam neyse hamile kalırsam öyle giderim tatile mayo giyerim bende![]()
Allah canını almasın cimrisin diyor kız ben belirlemiyorum puanı yönetim öyle veriyor
Peki sen bana nasıl gönderebildin o puanı?
Bu arada ben hediye kataloğumu bulamadım. Bu puanla hiçbirşey alınmaz ama işte merak
bi senede mayo giymeyiver hamile kalda tatilede gitme banyoda doldur leğeni giy bikinini tak gözlükleri al sana tatil
sen öyle diyorsan öyle yaparım
sende istemem yan cebime koy diyonKız ezel nasıl becerdin? Ben şaka yapmıştım cnm... Bu arada çok cimrisin
Kızlar benim bir arkadaş var. Asla ikinci bir çocuk istemiyor. 1 tane yeter bana der her zaman. Regl gününde birgün kanaması olmuş. Neden böyle oldu diye aile hekimliği merkezine gitmiş. Bakan kişi "spiralin kaymış, 1 aylık gebesin" demiş. Kız şok şok şok. Çok mutsuzdu, dedim delimisin ne güzel işte
tuby iki kişinin puanları birleştirilebiliyorrPeki sen bana nasıl gönderebildin o puanı?
Bu arada ben hediye kataloğumu bulamadım. Bu puanla hiçbirşey alınmaz ama işte merak
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar öptüümmm
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar öptüümmm
tuby iki kişinin puanları birleştirilebiliyorr
ikimizz birleştiririz hediyeyi ortaklaşa kullanırızz olmamıı
allam yaa sen umutuda gectin saf osmann
baybay pikinili ezelkızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar öptüümmm