yanlız kondomuna göre değişiyormuş :gul: y spemleri markasına göre geçiyormuş :gul:
o.k
yanlız kondomuna göre değişiyormuş :gul: y spemleri markasına göre geçiyormuş :gul:
Elaraaaa benim çizelgemi düzenleyebilirmisin gelince_?
herşey aynı kalsın bir tek tarihler değişecek ama galiba adet döngüm 30 gün oldu 14 mart geçen aykinin ilk günü ile 13 nisan bu ayın ilk günü arası kaç oluyor_? benim hesabıma göre 30 ama ff'de 29 gün diyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
rep isterim
verdim bile Elara teşekkürleeeeer
mersiii cicimmm
napıcan mayısta devam etcenmi
Selam kızlar, ben sizi istediğiniz kadar repleyeyim, ancak merak ettiğim bu rep ne halta yarar?
Hediye kataloğuma nereden ulaşabilirimbu repteki biriktirdigin puanları aynı bonus gibi birikiyor sonra gidip o puanları bi güzel harcıyorsun avm de
mersiii cicimmm
napıcan mayısta devam etcenmi
Hediye kataloğuma nereden ulaşabilirim))
hediye katalogu sorunlar öneriler topiginde yazıyorr
Elara bilmiyorum bakıyorum nisanın 28 - yada 29 ovülasyon günüm o zaman eşiminde benimde bioritme göre erkeğe yatkın erkek çizgisi yatak çizginin altında kalıyor o beni korkutuyor birde nisan ayında şu iyon meselesi var denemelere ve diyete ara verip ertelesem mi bebek olayını diyorum
Bu mesajına rep verecektim ama "bu kızın senin repine ihtiyacı yok" dedi
ezel bana kalırsa sen hiç ara vermeden son gaz devam et
bioyu filan takma.diet, zamanlama bide iyon olayına dikkat yeterr
Olsun en azından kulağım var, onu bulamayanlarda varevet ezelinkinin yanında seninki devede kulak kalıyor ama damlaya damlaya göl olurmuş sen fırsat buldukca verr :ask:
Ezel kız seninle aramızda az mesaj farkı var ama o rep puan ne kadar yüksek, gönder kız birazını bana.
Bu arada bencede yola devammm