Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar çok uykum var halsizlik çöktü en çok üzüldüğümde tekrar diyet yapmak :(

OP
E

_eZeL_

Misafir
zaten böyle oluyor ezel ilk aylar bişeyler yapıyosun yapıyosun sonradan olmayınca her ay düzenli bi şekilde uygulayamıyorsun herşeyi :(
kısmet cnm üzülme

haziranamı bıraksam acaba bebek olayını ağustosta ramazan bayramında biz Allah kısmet ederse tatile gideriz

dost

Üye
Tepki
28
kızlar bakın size dün duyduğum bir bilgiyi aktarıyorum
bir arkadaşımın bir oğlu vardı bir bebek daha istiyordu ama eşi istemiyordu bizim kızda kondomları delmiş hiç üşenmeden neyse nihayetinde hamile kaldı ve oğlu oldu kondom kazaları çokda korkutmasın sizi

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bakın size dün duyduğum bir bilgiyi aktarıyorum
bir arkadaşımın bir oğlu vardı bir bebek daha istiyordu ama eşi istemiyordu bizim kızda kondomları delmiş hiç üşenmeden neyse nihayetinde hamile kaldı ve oğlu oldu kondom kazaları çokda korkutmasın sizi

:cokkomik::cokkomik:
bunu sabah kim söylemişti yüzdesi yüksek bir yöntem kondom kazasıyla erkek olma olsılığı artık bu yöntemi deniyoruz :D

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
:cokkomik::cokkomik:
bunu sabah kim söylemişti yüzdesi yüksek bir yöntem kondom kazasıyla erkek olma olsılığı artık bu yöntemi deniyoruz :D

dünde konuştuk bende %100 demiştim onumu diyon :D:D
bi o kaldı zaten hamile kalamıyorum delinmiş kondomdan medet umacağız :cokkomik::cokkomik:
acaba deliklerden sadece yyyyyyyy lermi geçiyo ezel ne dersin :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar