OP
_eZeL_
Misafir
- #23.061
KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BANA DESTEK OLMUŞSUNUZ İYİKİ VARSINIZ SİZİN VARLIĞINIZLA MUTLU OLUYORUM
KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BANA DESTEK OLMUŞSUNUZ İYİKİ VARSINIZ SİZİN VARLIĞINIZLA MUTLU OLUYORUM
nooldu cnm
canım regl olunca üzüldüm ya herkez destek olmuş ondan mutlu oldum
bizde canım burdakı herkes herkes ıcın vazgecılmez herkesın ayrı ayrı kattığı tatlar varr hiçbiri olmadan olmaz bende hepinizi sevıyorumm
tazmanya hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
kızlar çok uykum var halsizlik çöktü en çok üzüldüğümde tekrar diyet yapmak
zaten böyle oluyor ezel ilk aylar bişeyler yapıyosun yapıyosun sonradan olmayınca her ay düzenli bi şekilde uygulayamıyorsun herşeyi
kısmet cnm üzülme
sağol cnm hepimize nur topu gibi gönlümüzdeki bebeği nasip etsin inş.
haziranamı bıraksam acaba bebek olayını ağustosta ramazan bayramında biz Allah kısmet ederse tatile gideriz
haziranamı bıraksam acaba bebek olayını ağustosta ramazan bayramında biz Allah kısmet ederse tatile gideriz
bence ayarlamayla bişey olmuyor tabi bu benim fiktim
umutta benimle aynı fikirde bak))))))))))
öyle canım gerçektende
benim planıma göre şu an son ayımdaydım :gul::gul::gul::gul:
kızlar bakın size dün duyduğum bir bilgiyi aktarıyorum
bir arkadaşımın bir oğlu vardı bir bebek daha istiyordu ama eşi istemiyordu bizim kızda kondomları delmiş hiç üşenmeden neyse nihayetinde hamile kaldı ve oğlu oldu kondom kazaları çokda korkutmasın sizi
bunu sabah kim söylemişti yüzdesi yüksek bir yöntem kondom kazasıyla erkek olma olsılığı artık bu yöntemi deniyoruz
dünde konuştuk bende %100 demiştim onumu diyon
bi o kaldı zaten hamile kalamıyorum delinmiş kondomdan medet umacağız
acaba deliklerden sadece yyyyyyyy lermi geçiyo ezel ne dersin