cnm ıns hamıss degılsındır ya bana degılmısısn gıbı gelıyo ama bellı olmaz yanıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu ay cuha içmiştim acaba omu geciktirdi bimiyorum
yada gec yumurtladım gecenki kazadan hamiş kaldım
cnm ıns hamıss degılsındır ya bana degılmısısn gıbı gelıyo ama bellı olmaz yanıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
gunyadın kızlar...
tazmanya hayırlı olsun cnm ıns gonlundekı olur neler uyguladın bı anlatırmısın cnm...
barıs h.geldın cnm ıns bıde oglun olur cnm ...
cnm gene yapmıssın hıc bırsey yapayanların bıle oglu oluyo ıns oglun cıkmısdır yola hayırlısyla cnm...cnm ben karbonatlı dus yaptım ıkı ılıskıdede keşke tek olsaydı. karbonatlı su içtim. soda cıps yedım . eşim kahve içti. tuzlu su içti. bonıede otları gördüm o gun ılk defa . ama yapmadıgım seyler yaptıklarımdan cok daha fazla ben o yüzden cok umutlu değilim cinsiyet konusunda:dertli:
cnm ben karbonatlı dus yaptım ıkı ılıskıdede keşke tek olsaydı. karbonatlı su içtim. soda cıps yedım . eşim kahve içti. tuzlu su içti. bonıede otları gördüm o gun ılk defa . ama yapmadıgım seyler yaptıklarımdan cok daha fazla ben o yüzden cok umutlu değilim cinsiyet konusunda:dertli:
cnm saglıkocagında veriyorlarmı ertesi gün hapıı,ilk kez duydummkızlar herkeste olduğu gibi benımde kondom anım var büyük kızım daha 2 aylık felan bizde korunuyoz kondomla benım kondom delik değil resmen yırtıldı sanki patatesi çok haşlarsında kabukları ayrılır döner ya aynı haşlanmış patates görüntüsüolmuştu hemen sağlık ocağına gidip ilaç almıştım gebelık önlemek amacıyla
cnm ıns hamıss degılsındır ya bana degılmısısn gıbı gelıyo ama bellı olmaz yanısonucta evlı bayanlarız...devam edıyomusun cnm cuhayı ıcmeye?boyandan bıtmıs gule gule kırlet ıns
bence gayett ii denediklerincnm ben karbonatlı dus yaptım ıkı ılıskıdede keşke tek olsaydı. karbonatlı su içtim. soda cıps yedım . eşim kahve içti. tuzlu su içti. bonıede otları gördüm o gun ılk defa . ama yapmadıgım seyler yaptıklarımdan cok daha fazla ben o yüzden cok umutlu değilim cinsiyet konusunda:dertli:
tşkler cnmm ,kendi evim olsa neler yapmamkiiiBen çıkıyorum kızlar yine gelirim.
Elera boya yaptırmışsınız güle güle mis gibi oturun. Pudra rengini ben de çok severim. Sahra beji benim en tuttuğum renk boyatırsam sahra beji yaptırıcam.
tazmanya tuzzlu su ne oluyo cnm ılk defa duydumm esınmı içtı tuzlu suyu??
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
benimde ilk kullandığım ay gecikmişti elara
nasıl ilk defa duydun gızzz
tuz demek sodyum demekk.tazmanyada yemeklerinin yanında bide suya katıp içimişş
özellikle deniz yada himaliya tuzu suda ii eriyen tuzlardırr
bunları suda eritip içmek yada yemekelre bu şekilde ilave etmek ii olur
daha önce yazmıştım
ay ewet cnm hatırladım özurnasıl ilk defa duydun gızzz
tuz demek sodyum demekk.tazmanyada yemeklerinin yanında bide suya katıp içimişş
özellikle deniz yada himaliya tuzu suda ii eriyen tuzlardırr
bunları suda eritip içmek yada yemekelre bu şekilde ilave etmek ii olur
daha önce yazmıştım
Allah kendi evini de boyatmayı nasip eder inşallah canım insan zevkli olunca yaşadığı mekana illa ki yansıyor. Yatak odanı ben çok orjinal buldum mesala sen genç odası gibi demiştin ama bence alakası yok gayet hoş ve güzel.tşkler cnmm ,kendi evim olsa neler yapmamkiii
ama kira olunca biyere kadarr yapılıyorr
benimde ilk kullandığım ay gecikmişti elara
cnm saglıkocagında veriyorlarmı ertesi gün hapıı,ilk kez duydumm
tşkler cnmmm evi mis gibi boya kokusu aldı
cuhayı hergün içiyorumm
bence gayett ii denediklerin
özellikle karbonatı yapman ii olmuşş
hadi yaaa
daha yenimi sölüyon bunuuu:zopa:
kac gün gecikmiştii?
bende eritip içiyorum kızlar sanki tükettiğim tuz az oluyomuş gibi geliyo
bende eritip içiyorum kızlar sanki tükettiğim tuz az oluyomuş gibi geliyo