Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
hoşgeldin Elara ben bu ay yine negatif :(

getirmiyorum benimki kesinlikle öyle
o yüzdende tek ilişki ve erkek olayı bende olmayacak gibi :(
son gittiğim dr da dedi 11. gün ve tek ilişki dene dedi :(

yaw kızlar ben kaldıysam sizde kalırsınız.bende troitte vardı üstelik.yapmayın.bence tek sorun zamanlama.elbet tutar.ben sabah hem ateşin ilk çıktığı anı yakaladım hemde testin ilk silikleştiği anı yakaladım.geceyi bekleseydim büyük ihtimal yine olmayacaktı...tek sorun zamanlama....

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
canım ben hamıle kalmadan önce hatırlarsan adaçayı çok içtim bir de nar çok yedım ve kesınlıkle karbonhıdrat yemedım

ama benn yumurta takıbıne gıttım ya şansa oldu olmasaydı aynen şöle devam edıcektım

glucopage a devam bu hıc bır yan etkısı olmayan yumurtanın cevresındekı yağları yakan ve yumurtalıkların görevını daha ıyı yapmasına yardımcı olan bir ilaç dıye düşünün bunu kılo vermek ısteyen herkese dıyetısyenler bıle ezbere verıyor

ben sızın yerınızde olsaam bu ılaca başlarım zararı yok cıddı bir problem yoksa kalp gıbı kesınlıkle hemdee başlarım

sonra yumurta takıbı 2 ay baktım böle de olmuyo sonra rahım fılmı

son olarakta sperm testı eşimden

bu yollarla kesınlıkle ılerlerdım zaten glucopage a başladımm 2,5 kullandım ve yumurta takıbıne gıttım ve hayatımda ılk defa yumurta çatlarken hıssedebıldıgım bır ağrım oldu yanı glucopage tamam takıp tamam hamıle kalmasaydım rahım filmindeydı sıra kızlar artık özellıkle umut ve ezel neden dr gıdıp bunlarla ılgılı sorular sorup hatta ısrar edıp uygulamaya gecmıyorsunuz

Minicim bu ilacı babam şeker hastası olduğu için kullanıyor. Senelerdir kullandığı için de babama zayıflık yaptı ki çok yemesine rağmen. Doktoru bu nedenle ilacı kesti şimdi başka ilaca başladı. Dediğin nedenler için kullananların şekeri düşüp problem olmasın?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yaw kızlar ben kaldıysam sizde kalırsınız.bende troitte vardı üstelik.yapmayın.bence tek sorun zamanlama.elbet tutar.ben sabah hem ateşin ilk çıktığı anı yakaladım hemde testin ilk silikleştiği anı yakaladım.geceyi bekleseydim büyük ihtimal yine olmayacaktı...tek sorun zamanlama....

bi yakalsam onu zaten -kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar hepiniz, Rabbimin izniyle dualarınızın gücüyle dileklerinize kavuşacaksınız yeterki çabuk olsun...
Ben ütüye gidiyorum pc açık ara ara bakarım. Dualarımız bir bulut gibi hep başımızın üstünde olsunnnnnnn...

OP
M

minietek

Misafir

yumurta çatladıktan hemen sonra olmuş demekkı bence erkek olması buyuk ıhtımal 2-3 gun önce ılıskın olmadıysa özellıkle

maşşalh bebeğine ne yaptın dr gıttın mı bu ara ben yarın gıdıcem 3 hafta oldu yavrumu görmeyelıı

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
yumurta çatladıktan hemen sonra olmuş demekkı bence erkek olması buyuk ıhtımal 2-3 gun önce ılıskın olmadıysa özellıkle

maşşalh bebeğine ne yaptın dr gıttın mı bu ara ben yarın gıdıcem 3 hafta oldu yavrumu görmeyelıı

inşallah minicim.yok daha önce ilişki yok.tek ilişki ve 5 günlük perhiz var...valla elimden geleni yaptım.rabbim ne buyurursa......

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
canım 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm.şimdi kalp atışı için bugün gidecektim.drum pazartesine kadar yokmuş....:dertli:pazartesi daha ii olur zaten.kalp için erken galiba....

OP
M

minietek

Misafir
Minicim bu ilacı babam şeker hastası olduğu için kullanıyor. Senelerdir kullandığı için de babama zayıflık yaptı ki çok yemesine rağmen. Doktoru bu nedenle ilacı kesti şimdi başka ilaca başladı. Dediğin nedenler için kullananların şekeri düşüp problem olmasın?

canım ever zaten şeker ıcın uraılmıs kullanılan bır ılac sonradan yumurtaya etkısı oldugu saptanıyo
bana hiç test yapmadan verdı 2 dr da
senın baban yıllardır kullanmıs bak işe de yaramıs dr buyuk olasılıkla başka bır ılaca geçti baban için aşırı kılo verdıyse daha öncedende geçebılırdı

şimdı kılo almaya başlar baban ve kıloda şeker için hiç iyi değil aşırı kılo alırsa arada bu ilacada gectırir şeker hastalıgı zor bir hastalık yedıkten sonra zayıflık problem olmasa gerek

OP
E

Elara

Misafir
günaydıınn elara resım beklıyorumm ve konuya gırıcem dırek

sana bır kere daha bahsetmıstım glucopage dıye bır ılac var bu yumurta üzerınde çok etkılı yumurta olmayanlarda bıle yumurta olmasını sağlıyo kızkardesımde pko olmadıgı halde verılmıstı hamıle kalamyı kolaylastırmak ıcın kı onun esınde problem vardı ılk ay hamıle kaldı ne dıyorsun bu ılac alkalımı neye göre alkalı dıyebılıyoruz

cnm daha odayı yerleştirmedim boya kokuyor cünküü.az havalansın diye bekliyorumm
duvarın resmini cekerimm birazdann

bahsettigin ilac yumurta geliştirici bi ilac sanırım
ama onların alkali yada asidik olması cok öenmli degilkii
kişide böle bi sorun varsa mecburen kullancak bu ilacı.
bu konuda cok takılmayın bence alkali asidik olayına yani
cünkü potasyun agırlıklı beslenme ve zamanlama ve iyon olayı cok daha önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar