OP
_eZeL_
Misafir
- #22.961
maydonoz kız diyetinde var ya erkek spermlere etki etmez dimi kız 
hoşgeldin Elara ben bu ay yine negatif
getirmiyorum benimki kesinlikle öyle
o yüzdende tek ilişki ve erkek olayı bende olmayacak gibi
son gittiğim dr da dedi 11. gün ve tek ilişki dene dedi
canım ben hamıle kalmadan önce hatırlarsan adaçayı çok içtim bir de nar çok yedım ve kesınlıkle karbonhıdrat yemedım
ama benn yumurta takıbıne gıttım ya şansa oldu olmasaydı aynen şöle devam edıcektım
glucopage a devam bu hıc bır yan etkısı olmayan yumurtanın cevresındekı yağları yakan ve yumurtalıkların görevını daha ıyı yapmasına yardımcı olan bir ilaç dıye düşünün bunu kılo vermek ısteyen herkese dıyetısyenler bıle ezbere verıyor
ben sızın yerınızde olsaam bu ılaca başlarım zararı yok cıddı bir problem yoksa kalp gıbı kesınlıkle hemdee başlarım
sonra yumurta takıbı 2 ay baktım böle de olmuyo sonra rahım fılmı
son olarakta sperm testı eşimden
bu yollarla kesınlıkle ılerlerdım zaten glucopage a başladımm 2,5 kullandım ve yumurta takıbıne gıttım ve hayatımda ılk defa yumurta çatlarken hıssedebıldıgım bır ağrım oldu yanı glucopage tamam takıp tamam hamıle kalmasaydım rahım filmindeydı sıra kızlar artık özellıkle umut ve ezel neden dr gıdıp bunlarla ılgılı sorular sorup hatta ısrar edıp uygulamaya gecmıyorsunuz
yaw kızlar ben kaldıysam sizde kalırsınız.bende troitte vardı üstelik.yapmayın.bence tek sorun zamanlama.elbet tutar.ben sabah hem ateşin ilk çıktığı anı yakaladım hemde testin ilk silikleştiği anı yakaladım.geceyi bekleseydim büyük ihtimal yine olmayacaktı...tek sorun zamanlama....
yaw kızlar ben kaldıysam sizde kalırsınız.bende troitte vardı üstelik.yapmayın.bence tek sorun zamanlama.elbet tutar.ben sabah hem ateşin ilk çıktığı anı yakaladım hemde testin ilk silikleştiği anı yakaladım.geceyi bekleseydim büyük ihtimal yine olmayacaktı...tek sorun zamanlama....
ben kaynar suya rakı döküp buharına oturan kadın bilem duydum.çocuk sarhoşmu doğacakkiha
yumurta çatladıktan hemen sonra olmuş demekkı bence erkek olması buyuk ıhtımal 2-3 gun önce ılıskın olmadıysa özellıkle
maşşalh bebeğine ne yaptın dr gıttın mı bu ara ben yarın gıdıcem 3 hafta oldu yavrumu görmeyelıı
slm kızlarrrr
Minicim bu ilacı babam şeker hastası olduğu için kullanıyor. Senelerdir kullandığı için de babama zayıflık yaptı ki çok yemesine rağmen. Doktoru bu nedenle ilacı kesti şimdi başka ilaca başladı. Dediğin nedenler için kullananların şekeri düşüp problem olmasın?
Elara merhaba, boyan nasıl oldu?
a.s hoşgeldin taramalı kurbanı ay kızlar kızmayın nolur çok komık geldi bu laf yaa
canım 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm.şimdi kalp atışı için bugün gidecektim.drum pazartesine kadar yokmuş....:dertliazartesi daha ii olur zaten.kalp için erken galiba....
canım 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm.şimdi kalp atışı için bugün gidecektim.drum pazartesine kadar yokmuş....:dertliazartesi daha ii olur zaten.kalp için erken galiba....
hoşgeldin Elara ben bu ay yine negatif
günaydıınn elara resım beklıyorumm ve konuya gırıcem dırek
sana bır kere daha bahsetmıstım glucopage dıye bır ılac var bu yumurta üzerınde çok etkılı yumurta olmayanlarda bıle yumurta olmasını sağlıyo kızkardesımde pko olmadıgı halde verılmıstı hamıle kalamyı kolaylastırmak ıcın kı onun esınde problem vardı ılk ay hamıle kaldı ne dıyorsun bu ılac alkalımı neye göre alkalı dıyebılıyoruz
Selam kolay gelsin nasıl gidiyo boyan