Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
amin cnm.senin kadar zevkli degilim :)
sen kızlarını büyütünce evi komple yeniledin galibaa
Biz buraya geçen yaz taşındık canım diğer evimden hiç eşya getirmedim sadece özel eşyalarımızı aldık geldik diğer evime çok emek vermiştim hüngür hüngür ağladığım zamanlar oldu inşaatlarla baş edemeyip istediğim gibi olmayınca bişeyler orda ömür boyu otururuz zannettim kısmet işte olmadı nasipte burası varmış kızlarım da çok dağınık değillerdir herşeylerini toplu bırakırlar tek sorunumuz saçları işte:hihi::hihi: onada galoş takıcaz başka çare yok valla

barış

Aktif Üye
Tepki
155
Biz buraya geçen yaz taşındık canım diğer evimden hiç eşya getirmedim sadece özel eşyalarımızı aldık geldik diğer evime çok emek vermiştim hüngür hüngür ağladığım zamanlar oldu inşaatlarla baş edemeyip istediğim gibi olmayınca bişeyler orda ömür boyu otururuz zannettim kısmet işte olmadı nasipte burası varmış kızlarım da çok dağınık değillerdir herşeylerini toplu bırakırlar tek sorunumuz saçları işte:hihi::hihi: onada galoş takıcaz başka çare yok valla

allah güle güle oturmayı nasip etsin bizdede o saç sorunu var üç kız bide ben ettimi 4 goluşu bizdemi denesek senin kaç kaç çocugun var

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
allah güle güle oturmayı nasip etsin bizdede o saç sorunu var üç kız bide ben ettimi 4 goluşu bizdemi denesek senin kaç kaç çocugun var
valla son çare ya sıfıra vurdurucaz yada galoşş:hihi::hihi: benim iki kızım var canımm 3.ye hamileyimmyani 3. kıza değil çocuğa bu erkek inşşşş.darısı sizee

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
inşallah bazen umudumu yitiriyorum hiç olmucu gibi geliyo ben tek kızım üç erkek kardeşim var benim hiç akrabam yok istanbulda eşimin akrabası kardeşi burda bazen öyle tek hissediyorum ki kendimi neyse artık sizler varsınız
Burası öyle iyi geliyoki insana hiçkimseye ihtiyaç duymuyosun herzaman birileri oluyo mutlaka konuşucak hiçç yalnız hissetme kendini

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
:zonk::hihi:

benim bi tanıdığım üç oğlan doğurdu.3ündede serumluk oluyordu.o kadar çok bulantısı oluyordu yani düşünün.ben kızımda çok bulantı çekmedim.bu bebiş için henüz erken.ilerleyen zamanlar nasıl olcek bakalım
taziii çokçok tebrikler.inşallah gönüllerimizdekine kavuşuruz hepimiz.................

çok teşekkürederim cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
inşallah bazen umudumu yitiriyorum hiç olmucu gibi geliyo ben tek kızım üç erkek kardeşim var benim hiç akrabam yok istanbulda eşimin akrabası kardeşi burda bazen öyle tek hissediyorum ki kendimi neyse artık sizler varsınız

cnm o duygular bendede oluyo,hiç geçmiyoki hep aklının bi köşesinde o düşünce oluyo,takıl bize cnm yalnız hissetmezsin kendini

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Tazi canım sen şimdi sığamıyosundur hiçbiryerlere artık uykulara veda et cinsiyeti öğreninceye kadar uykuda tutmaz bana öyle olmuştu valla sağa sola dönmekten heryerim ağrıyodu:hihi::hihi: şükür geçti o günler sıra sizde

evt cnm eşim kaldırmıyo bu akşma benı yerimden. cok heyecanlıyız ıkımızde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar