Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
selam kızlar nasılsınız..
eşim aradı amca kendine gelmiş çok şükür eşim de yoldaymış geliyoo
benim de içim rahatladı:lilav:

OP
M

minietek

Misafir
Egem şükür iyi haber maşşallah amcaya
daha önce uyku ılacı bıle almamıs herhalde amca o pasıflora bıle ıcse uyurdu o kadar belkıde

[sıze="4"]ekru bildigimiz krem rengiymişş
mine de azcık pudra rengine dönük gibi geldi banaa
bende taktım pudraya:)

ugur böcegi fikri cok güzell gercekten
sen bu işten anlıyonn:yandanyandan:[/sıze]
evet canım krem gıbı sana krem dersem hemen hayırrr derdınn ama çok güzel gıder mıne daha güzel ondan tabii valla kırmızı ve çocuk karakterı düşününce benım en sevdıgım böcükk oo ve çokk güzell olurrr hercekten bak tuhaıyecılerden sıyah keçe al yuvarlak kes yuvarlakta buyuk kırmızı kumaşş ayy çok güzel olurr
hatta gri uğur böceği kırmızı noktalar yaparsın değişik olur valla o odayı yapasım geldı uğur böceklerıı
çok az yeşil yapcaksın altını yastıgı

ust tarafını da uğur böceklerı yapcaksın bak ben mutfağıma koydum kendımce uğurlu bereketlı olsun dıye bir milyoncularda var plastık uğur böceklerı boy boy yapışkanlıı ayy ne güzel olur bak akşam resmını cekıcem eklıcem buraya kesınlıklee
[sıze="4"]mini önerilerin içinn repledim seni:d[/sıze]
tşk ederim canımm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar kızım diyoki,kayyu gerçekten yaşamış bir çocukmuş,bi hastalığı varmış saçları ondan yokmuş ,büyük ihtimal lösemidir, küçük yaşta ölmüş ,bu çizgifilmide annesi yaptırmış,ayrıca anneside hasta olduğu için her dediğini yapıyomuş,benim kızın yalançısıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar