elaraaaaaa valla bcm hayırlı olsun ıns olursada oglusun olsun cnm ya bıraz şaibelı bır durum herseye acık yanı
eee bcm ben sana yazdım o kadar ama sen cıktın hemen ..sımdı geldım daha sen gıttınmı pazara?benden sonra yazmışsın bernil göremedim seni pazarta beni dinlemiyosun gel yufkacının önünde buluşalım diyorum
benden sonra yazmışsın bernil göremedim seni pazarta beni dinlemiyosun gel yufkacının önünde buluşalım diyorum
elara yav cok ınceledık sıra moku cıkacak yontemlerınbcm nolur bırak o eksık kalsın bunları yapalımda alnımızın akıyla kordan işinii dıyorum dırek daldım olaya ama
cnm haklısında %80 diyor tutma oranınaq yaww
valla merak ettimm araştırcam benn
ozaman size sölemeyim sonucunu bari
inş cnmm hayırlısıyla o günleir görürüz inş
valal şuan hamiş bile olabilirim bilmiyorumm,daha regli olmadın aradan kacak filan olmuş olabilirr
ayaklarım donuyor cünlüü
kızımdada ilk belirtimayak üşümesiydii
genemi
kopkop: ayy alemsinnnn
nerden bulıuyon bu laflarııı
bacım kondom takmıştık ama delikmiş oldugu gibi içime gittiii bunda benim ne sucum var
ve ilk kez geri cekilmedii.
normalde kondom olsada geri cekiliyordu
ilk kez müsade etmiştim kondomo güvenerk oda delik cıktıı
benim bi arkadaşım prezervatifle 2 oğluna hamile kaldı ,patlamış
HADI ÇABUK BITER İNŞeşim geldi nihayettt
boya almaya gittilerrr
KIZ SIYAH DERZ DOLGUSUNU NE KADAR ÇOK ARADIM BANYONUN YERLERI İÇİNhayır
biz boyacı değilizki
derz dolgusu satıyoruz oda torbalar içinde inşaatlar için
mini cnm bişi daha danışcam sanaa
şimdi benim 3 oda var
1 yatak odası
2 yeni aldıgım koltuk takımı koydugum oda
bide iki kanepem var onları kydugum oda.yani kızıma oda kalmadıı
kanepenin birini acıp üstüne yatak alcam bide yatak başlıgı alcam örttüsü filan olunca bazalı yatak gibi olcak yanii
bu odanın perdesi kırmızı
kenepeye krem rengi örtü diktiriyorum
sen bu odanın rengidemi ucuk pembe olsun??
kanepenin üstüne yine renkli yastıkta yaptırabilirim duvara uyum acısından
HADI ÇABUK BITER İNŞ
KIZ SIYAH DERZ DOLGUSUNU NE KADAR ÇOK ARADIM BANYONUN YERLERI İÇİN
KIZMIZI ÇOCUK ODASI İÇİN ZOR BIR RENK ama duvar rengını pembemsı hiç bir ton seçme bak ordakı renk katoloğunda mıne güzel bırde ekru güzel
kırmızı ıle pembe tonları kesınlıkle zıt
ama açık grı koyu gri kırmızı beyaz krem çok az da siyah herseyı o odada kullanabılırsın ama avizeye kırmızı bır süs tak kesınlıkle uğur böceği karakterleri bul kendın kumaşlardan ayarla hazırla bak bu renkler süper olcakkk duvar stıcker uğur böceği bır tane oyuncak
bu ayrıntı üzerınden git bak çok güzel olur sen uğur böceğinden yastık bıle yapabılırsın emınım kırmızı bır kumaşa sıyah keçelerden noktacıklar yapp çok şirin olurr
vardı bizde cnm
siyah zor bulunan bi renktir
bende diyorum buluşun diyeeee
bide resimlerinizi cekinnn bizde burda catlıyalımmmm
bende buldum ama koca bır kutu almak zorunda kalmıstımm
bak sız galıba tugla kum falanda satıyorsunuz bız banyoyu tamamn kırdırıp yaptırdık tuğla kum çimento offf ne zor zamanlardı bır o kadar heyecanlı
bir gün pembe oje pembe tshort ama kırmızı sandalet gıymıstım o gun kendımden nefret etmıstım ve bu 7 yıl önceydı hala unutmadım
eee bcm ben sana yazdım o kadar ama sen cıktın hemen ..sımdı geldım daha sen gıttınmı pazara?