Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara yav cok ınceledık sıra moku cıkacak yontemlerın:cokkomik: bcm nolur bırak o eksık kalsın bunları yapalımda alnımızın akıyla kordan işinii dıyorum dırek daldım olaya ama :cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
elara yav cok ınceledık sıra moku cıkacak yontemlerın:cokkomik: bcm nolur bırak o eksık kalsın bunları yapalımda alnımızın akıyla kordan işinii dıyorum dırek daldım olaya ama :cokkomik:

:D
cnm haklısında %80 diyor tutma oranınaq yaww
valla merak ettimm araştırcam benn
ozaman size sölemeyim sonucunu bari:hihi:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:kptmya:kopkop: ayy alemsinnnn
nerden bulıuyon bu laflarııı

bacım kondom takmıştık ama delikmiş oldugu gibi içime gittiii bunda benim ne sucum var
ve ilk kez geri cekilmedii.
normalde kondom olsada geri cekiliyordu
ilk kez müsade etmiştim kondomo güvenerk oda delik cıktıı :cokkomik:

benim bi arkadaşım prezervatifle 2 oğluna hamile kaldı ,patlamış:hihi:

OP
M

minietek

Misafir
eşim geldi nihayettt
boya almaya gittilerrr
HADI ÇABUK BITER İNŞ
hayır
biz boyacı değilizki
derz dolgusu satıyoruz oda torbalar içinde inşaatlar için
KIZ SIYAH DERZ DOLGUSUNU NE KADAR ÇOK ARADIM BANYONUN YERLERI İÇİN
mini cnm bişi daha danışcam sanaa
şimdi benim 3 oda var
1 yatak odası
2 yeni aldıgım koltuk takımı koydugum oda
bide iki kanepem var onları kydugum oda.yani kızıma oda kalmadıı
kanepenin birini acıp üstüne yatak alcam bide yatak başlıgı alcam örttüsü filan olunca bazalı yatak gibi olcak yanii

bu odanın perdesi kırmızı
kenepeye krem rengi örtü diktiriyorum
sen bu odanın rengidemi ucuk pembe olsun??
kanepenin üstüne yine renkli yastıkta yaptırabilirim duvara uyum acısından

KIZMIZI ÇOCUK ODASI İÇİN ZOR BIR RENK ama duvar rengını pembemsı hiç bir ton seçme bak ordakı renk katoloğunda mıne güzel bırde ekru güzel
kırmızı ıle pembe tonları kesınlıkle zıt

ama açık grı koyu gri kırmızı beyaz krem çok az da siyah herseyı o odada kullanabılırsın ama avizeye kırmızı bır süs tak kesınlıkle uğur böceği karakterleri bul kendın kumaşlardan ayarla hazırla bak bu renkler süper olcakkk duvar stıcker uğur böceği bır tane oyuncak
bu ayrıntı üzerınden git bak çok güzel olur sen uğur böceğinden yastık bıle yapabılırsın emınım kırmızı bır kumaşa sıyah keçelerden noktacıklar yapp çok şirin olurr

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
HADI ÇABUK BITER İNŞ

KIZ SIYAH DERZ DOLGUSUNU NE KADAR ÇOK ARADIM BANYONUN YERLERI İÇİN

KIZMIZI ÇOCUK ODASI İÇİN ZOR BIR RENK ama duvar rengını pembemsı hiç bir ton seçme bak ordakı renk katoloğunda mıne güzel bırde ekru güzel
kırmızı ıle pembe tonları kesınlıkle zıt

ama açık grı koyu gri kırmızı beyaz krem çok az da siyah herseyı o odada kullanabılırsın ama avizeye kırmızı bır süs tak kesınlıkle uğur böceği karakterleri bul kendın kumaşlardan ayarla hazırla bak bu renkler süper olcakkk duvar stıcker uğur böceği bır tane oyuncak
bu ayrıntı üzerınden git bak çok güzel olur sen uğur böceğinden yastık bıle yapabılırsın emınım kırmızı bır kumaşa sıyah keçelerden noktacıklar yapp çok şirin olurr

vardı bizde cnm :hihi:
siyah zor bulunan bi renktir

OP
M

minietek

Misafir
bir gün pembe oje pembe tshort ama kırmızı sandalet gıymıstım o gun kendımden nefret etmıstım ve bu 7 yıl önceydı hala unutmadım

OP
E

Elara

Misafir
images

OP
E

Elara

Misafir
mini az önce koydugum renk katalogunu buldum ama büyümüyor yaa
hangi renkerli söledigini merak ettim şimdii

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bende buldum ama koca bır kutu almak zorunda kalmıstımm

bak sız galıba tugla kum falanda satıyorsunuz bız banyoyu tamamn kırdırıp yaptırdık tuğla kum çimento offf ne zor zamanlardı bır o kadar heyecanlı

hayır cnm bizde tuğla felan yok
biz HENKEL bayisiyiz
henkelin inşşaat bölümü malzemelerini satıyoruz
bunlar su yalıtımı , fayans yapıştıcırıları gibi
çok kalem yok belli kalmeler var
mesela derz dolgusu tüpte yok bizde oda inşaatlara verildiği için en ufağı 10 kg lık ambalajlarda

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
eee bcm ben sana yazdım o kadar ama sen cıktın hemen ..sımdı geldım daha sen gıttınmı pazara?

cnm kızım uyuyodu namazı kılıp hemen çıktım ve geldim evde bıraktım mecburen bakındım ama gene göremedim seni:cokkomik:ay çok komik oluyo bide bazıları bana dikkatli bakıyo ya ben kopuyorum,en çokta kerevizle havuç alanlara bakıyorum:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar