Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem ilişki erkek günlerinde olmuş bu son bebişlerinde ama ilkindede büyük ihtimal kız günlerinde olmuş yani bio tutmuyor sende büyük ihtimalle

aa erkek günlerin de mi...........:acep:
kız günleri demişlerdi :acep:
bende kız diye sevinmiştim gerçi tutacağı kesin değil de
hyırlısı canım

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
hoşgeldin cnm gecmiş olsunn
annemde filan olurduu yaktırdı ama nasıl oldugunu hiç bilmiyorumm
neden olurmuş yara ?
genelde iltahabın çok olurda tedavi olmazsan yaraya çeviriyor.yakma bildiğimiz yakma.eltim yaktırdı.resmen yanık et koktıu demişti:zonk:
bilmiyorum ki 20 li alırım heralde çünkü ben dayanamam yaparım hep
bende öle dedim ama ilkte tuttu.aç gözlü davranmamak lazımmış:cokkomik:

sen önce bi hamiş kalda ondan sonra yorum yapimm :)

bel agrısı yada kuyruk sokumu agrısı olanlara erkke derler
kasık agrısına kız derler ne kadar dogru bilemem
hatta dogum sancısı oldugunda erkekse bebek sancı belden girermişş
kızsa bebek kasıktan gelirmiş sancıı
gercektende benim kasıklarım cok fenaydı dogum yapacagım gün

benımde belım agrıdı kucuklukde cok cnm öburlerını hatırlamıyom ama ...benım ıkı arkadasda oglu olacak bırı oldu dogumda bıle kasık agrısı yasamıs hatta kaynanası bu kesın kız yoksa belden olur dıyomus dıyokı sancıyla az daha kaynanaya dalacaktım töbe töbe sımdıkı oglu olacagında cok kasıkları agrımıs ılk aylarda
banada eltim kızıma hamileyken çok bel ağrım olunca kesin oğlan demişti.yani eskiler öle der.ama benim bildiğim doğum sancısı belden girerse oğlan kasıktan girerse kız.
benim kızıma ben hem üstüne gördüm.hem belim kopuyordu ilk başlarda hem bulantım ve memlerde falan hiç bi değişiklik yoktu.oğlum olacağına çok iannmıştım.ama kızım oldu.bu hamileliğimde yumurtlama dönemimden bu yana kasığım bazen iki taraflı sancılanabiliyor.bakalım görcez kızlar.:dertli:

hadi hadiii
eltinin ilk cocugu kızzz ,önce senin oglun olsun istiyordun dimiii:hihi:
:cokkomik::cokkomik:
bence kesedeki konum ama yakın yani fazla fark yok

kızlar ben bu kese konumu için 6+dan sonramı gidiyim.7.haftayımı bekliyim.6 7 8.haftalarda çocuk hep aynı yerde sabitmiki acaba....:acep:

OP
E

Elara

Misafir
ne gocunucam açıklama yaptım üst üste yine aynı şeyi söylüyorsun sen öyle düşünebilirsin bana ne
ayrıca sana istisnadan bahsetmiyorum bizim ailemiz böyle diyorum diğer ailelerin genelini erkek egemen olması beni ilgilendirmiyor senin kızını yetiştirmen gibi benim çocuklarımı yetiştirmemle ilgili o durum

baya gocundunki bu kadar tepki gösteriyorsun
halbuki bende düşüncemi sölemiştimmm

sen istedigin kadar cocugunu mükemmel yetiştirr sonucta insan içine cıkacakk.elbet celme takanlar olacak.abide o celmeler takılmasın kız kardeşime diye devamlı önlemler alacakk.buda kzı cocugunu bunaltır kapiş

leb demeden leblebiyi anlasan şaşardım zaten

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm benım arkadasında ılk yenı hamıs kaldıgında cok kasıkları agrıdı ya oglu olacak mımoza ıns senınde oglun olacak gıbı geldı kız ıcımden ıns olur cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
baya gocundunki bu kadar tepki gösteriyorsun
halbuki bende düşüncemi sölemiştimmm

sen istedigin kadar cocugunu mükemmel yetiştirr sonucta insan içine cıkacakk.elbet celme takanlar olacak.abide o celmeler takılmasın kız kardeşime diye devamlı önlemler alacakk.buda kzı cocugunu bunaltır kapiş

leb demeden leblebiyi anlasan şaşardım zaten

anne baba zin vermezse abi kız çocuğun üstünde hiçbir hakimiyet kuramaz kapiş

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hayırlısı kızlar ya bunlarda kız geçiyo hep içimden yada öyle olmasını istediğim için bilmiyorum ki..

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
cnm benım arkadasında ılk yenı hamıs kaldıgında cok kasıkları agrıdı ya oglu olacak mımoza ıns senınde oglun olacak gıbı geldı kız ıcımden ıns olur cnm

sağol canım.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsağlıkla gelsin inşallah....
rabbim ne taktir ettiyse artık.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar