Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin evet cocuklarında bi damak zevki varr
ama onlara kalsa hiçbişi damklarına hitap etmez ac kalırlarr

mesela kızım için inek sütüne 1 yaşındna sonra başaldım ve imkansız agzına bile sürmüyorduu ,biberondanda içmiyorduu
ve ben inat ettim kızımı cok uzun süre şırıngayla içirdim sütünü
düşün 5 ml lik şırıngayla 1 bardak sütü içirdimm baya bi süree,ariel ve epokhe ii bilirr
ve kıızım süte bu şekilde alıştıı
şuan kendisi bardakla içer cok seviyorr

kızım sütü sevmiyor diye bıraksaydımm eminimki onun süt içme talebi olmıcaktı hiç.

cnm benim ortanca çok farklı hem güzellikle hemde zorla vermeye çalıştım belli aralıklarla malesef hep kustu çoğu yiyeceği aştık çokşükür öyle,muz haricinde meyve yemezdi,ekşi kesinlikle ağzına sürmez ayran yoğurt bırak ağzına değdirmeyi görünce bakamıyo farklı yani,diğer iki kızımı senin anlattığın gibi bazı yiyeceklerde biraz zorladım maşallah hiç seçmezler,hemde çok sağlıklı beslenirler,kısmet artık

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bende cıkıcam cnm bende kılmadım ay ıns ya cuma gunu geldıyse bı cuma gunu yoktum evde ama o zamanda bı kagıt bı yazı bırakırlardı heralde ya

evet bernil geldilerse bulamadılarsa sana dönmüyolar bikaç gün kargoda bekliyosonra iade olunuyo,biz kardeşimle karınca yağını spariş verdik, gelmişler kardeşimin ismi olduğu için kapıcıda tanımıyo tabi burda öyle biri yok demiş kargoya götürmüşler allahtan bize yakın kargoyu seçmiştik eşim elden aldı,merak etme site girişinden bilgi alırlar onlar bence yarın gelecek

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın neler yapıyon cnm nasıl gıdıyor dıyet takvıyeler basladınmı takvıyelerın hepsını kullanmaya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet bernil geldilerse bulamadılarsa sana dönmüyolar bikaç gün kargoda bekliyosonra iade olunuyo,biz kardeşimle karınca yağını spariş verdik, gelmişler kardeşimin ismi olduğu için kapıcıda tanımıyo tabi burda öyle biri yok demiş kargoya götürmüşler allahtan bize yakın kargoyu seçmiştik eşim elden aldı,merak etme site girişinden bilgi alırlar onlar bence yarın gelecek
ewet cnm olmassa ptt acılmıs ya bıze burda yakın yarın arayacam gelmesse bakıcaz artık ıns yarın gelır cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
anam yeni yeni ark'd';ler g,r]yom ho; geld'n'z

hoşgeldin canparçam,sen 500 yasini içinden gelerekmi düşünüp okuyup dağıttın yoksa bi yerdenmi duydun çünkü rivayetler çok sayısıyla ilgili,ne söyledin okuttuğun kişiler cnm sana kaç tane düşmüştü,bide karbonatı nasıl uygulamıştın derinemi yoksa vajina girişinemi cnm,amma soru sormuşum ya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
off bugün haftasonunun acısını çıkarmak için ağırlık verdim patlayacam bernil:cokkomik:yok cnm kullanmadıklarım var daha senin nasıl gidiyo pancarıda almışsın ben almadım daha,
kız ne y aptın öle anlat bcm fıkır olsun ben aynı valla kayısı hurma ıncır yedım bugun soda ıctım yesıl cay ıctım demın kerevız salatası yaptım hındıbagı ıcmedım bugun gene takvıyelerım gelsınde ıns daha sıkı yapcam...elara cın takvımınde benım hazıran temmuz erkek agustos kız eylul ekım erkek ..rengın sende baktınmı cnm..
neoldu klavyeme yah' '/'][p;lp[p[;/.
benımkı gıbı su dokuldu kız yoksa:böö:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hoşgeldin canparçam,sen 500 yasini içinden gelerekmi düşünüp okuyup dağıttın yoksa bi yerdenmi duydun çünkü rivayetler çok sayısıyla ilgili,ne söyledin okuttuğun kişiler cnm sana kaç tane düşmüştü,bide karbonatı nasıl uygulamıştın derinemi yoksa vajina girişinemi cnm,amma soru sormuşum ya
rengın basladınmı sende okumaya cnm bende daha 7.cuzdeyım ya ıns bıtırebılecem

OP
E

Elara

Misafir
bende tınlamıyordum eskiden ama insan bu kadar üst üste söyleyince alınıyor Elara..
nasıl yani bu adam nasıl benden 2. bir parçayı bu kadar şiddetli istemez anlamıyorum...
annemler ablam falan diyorki seninle bir ilgisi yok..seni çok seviyor..ama çocuk büyütmek zor eliyor diyor...
birde eşim gerçekten çocukları hiç sevmez....çocuk sesi çekemeyen cinsten...
kızını çok seviyor eminim buna...onunla konuşurken bile gözleri dolar...1 gün ayrı kalsa ağlar...acayip düşkün...
ama 2. yi istemiyor hödük herif...aslında kızına kötülük yapıyor haberi yok!!!!

cnm bencede seninle alakası yok öle düşünmee
eşin sorumluluk almaktan kacıyor ebnceee
yeni bir bebek 2 kat sorumluluk demek cünküü
zamana bırak bakalım cnm.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız ne y aptın öle anlat bcm fıkır olsun ben aynı valla kayısı hurma ıncır yedım bugun soda ıctım yesıl cay ıctım demın kerevız salatası yaptım hındıbagı ıcmedım bugun gene takvıyelerım gelsınde ıns daha sıkı yapcam...elara cın takvımınde benım hazıran temmuz erkek agustos kız eylul ekım erkek ..rengın sende baktınmı cnm..

benımkı gıbı su dokuldu kız yoksa:böö:

aynı şeyler cnm aynen söylediklerin farklı bişey yok aklıma gelirse söylerim bernil akşama mantar sote yaptım biliyosun bizim diete çok uygun,ayrıca bernil benim çocukların ikisi tutmuyo çin takviminde onun için bakmadım cnm

OP
E

Elara

Misafir
bernil benim çin takvimine göre haziran temmuz eylül ekim erkek
agustos kız
eylül ekim ikimiz içinde ideal yanii
rengin bide sen bak bakimm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil benim çin takvimine göre haziran temmuz eylül ekim erkek
agustos kız
eylül ekim ikimiz içinde ideal yanii
rengin bide sen bak bakimm
ewet cnmbenımde agustos kız eylul ekım super onu kacırdımmı aralıkda var bı tek ya ıns o aylarda kalırız hamıs cnm ya

ben daha önceden başlamıştım cnm sen yetiştirebilecekmisin inş zorlanmazsın ben yasini 500 okumucam cnm 300 okucam inş,canparçam bi kısmını dağıtmış ben kendim okumak istiyorum inş

cnm farklı nefes olursa daha guzel ıyı olmazmı bence bıraz da dagıt 500 tmm la

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
14 nisan

silik değilde bulanık bişey di ilkide öyle testmi bozuktu acaba ya ilk çizgide bulanıktı normal çizgi şeklinde değildi ikinci çizgide varla yok arasıydı bulanık bir şerit halinde

:cokkomik::cokkomik: evet tabiki yani

bilmiyorum minicim yaaa bugün fiki fikiden sonra 12. gün yarın sabahta yapayım mı bir test _? yoksa adet günümü mü bekliyeyim_?
kız ben yumdan sonra 12.gün yaptım ilk testi çokçok silikti.iki gün sonra yaptım regl günüm çok silikten az daha iyiydi ama yinr silikti...14.günü bekle bakem.sabah idrarıyla yap

inşallah canım bugün doktora götürücem amannnn antibiyotik verecek hemen hiç istemiyorum ama mecburen kullanıcam heralde yoksa geçmiycek gibi.

sağol canım bende de vardı bunun diğer kitabi iyi oldu ben bu kadını çok beğeniyorum kitapları da çok eğitici gerçekten.hemen kaydoldum:hihi:

kız elin değmişken bizimkilere de al bari:hihi::hihi::hihi:

ayyy ne güzel hadi bakalım taze annecik ilk zamanlar göğüs ve kasık ağrısı çok normal kendini yorma canım.
kızında miden bulanıyor muydu?
kakuşcum kızımda 8.haftada başlamıştı ama öle aman aman bi bulantım yoktu.sabah az sarı suyu çıkarırdım.herşeyi yerdim içerdim valla....bu gün bana herşey pırasa kokuyordu.midem kalkıp durdu valla....

ezel karbonat testi çok kişi de tutmadıo ama akşam bir bak bakalım sende köpürecek mi?
benimki köpürmedi.

burdan bak rengin

elaracım benim kızım bu takvimde tutmiiii....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar