Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barış

Aktif Üye
Tepki
155
hayırdır nolduu??

hoşgeldinn hürrem.bende seni merak ediyordumm.
bebegine maşallahhh kocaman olmuşş
şimdiden başlamış namaz kılmayaa :)

maşalalhh
tekrar düşünüyonmu bebek yapmayı?
benim 1 kızım var

inşallah son bikere denemek istiyorum ilerde pişman olmamak için neden denemedim dememek için tesadüfen buldum sizi inşallah banada yardım edersiniz evladını allah bagışlasın

OP
E

Elara

Misafir
çocuk hem lıştırma hemde fıtratıyla alakalı birşey ne yaprsan yap yaramaz çocuk bazı şeylere alışamaz. elara bu yönden çok şanslıydı bebeklikten beri kızı usluyu inş 2.e böyle olur bende yeni sefasını sürüyorum giip uyumasını öğrendi 2 yaşından sonra bunada şükür iyorum

dk bir gol bir:D
hemen geldin muhalefet oldun uyuz karıı:dill:

OP
A

ariel

Misafir
hhhhahhahaha :))) yok anam muhalefet olurmuyum heççç senin sıpan anne karnında usluydu ben yaptım ettim iye kendine pay çkarma :)
senin gelmeni bekliyom dilayı çişe sen alıştırcan ben heç kılımı kıpırdatmıcam bakim o zmn ne yapcan :)

ama valla dilay ilk uyumaya gittiğinde sen aklıma geldin ve kıskandım hatun 2 senedir sefa sürüyordun ben ayağımda sallarken dedim :)

OP
E

Elara

Misafir
inşallah son bikere denemek istiyorum ilerde pişman olmamak için neden denemedim dememek için tesadüfen buldum sizi inşallah banada yardım edersiniz evladını allah bagışlasın

burda 3 kızı olan 2 arkadaşımız daha varr
onlarda denicekler önümüzdeki birkac ay içindee
aktif katıldıgın sürece cok şey ögrenirsin bu topikten

OP
A

ariel

Misafir
bebekler çok tatlı senin kızın bebekliğine benzettim 2. sıradaki resmi ama şimdi aynı kaynanannn :)

OP
A

ariel

Misafir
kızlar herkesin allah gönlüne göre versin çocuğu olmayana çocuk erkek isteyene erkek , kız isteyene kız versin... önce hayırlı evlat versin

OP
E

Elara

Misafir
hhhhahhahaha :))) yok anam muhalefet olurmuyum heççç senin sıpan anne karnında usluydu ben yaptım ettim iye kendine pay çkarma :)
senin gelmeni bekliyom dilayı çişe sen alıştırcan ben heç kılımı kıpırdatmıcam bakim o zmn ne yapcan :)

ama valla dilay ilk uyumaya gittiğinde sen aklıma geldin ve kıskandım hatun 2 senedir sefa sürüyordun ben ayağımda sallarken dedim :)

tebbelliginden kızını çişe alıştırmadınnn ,bende 1 ay boyunca alıştırcam diye ugraştımm
kızımı alıştırmasaydım şimdi o da bezliydiii cnm
yani anneyle alakalı bi durumm kabul et :D

OP
A

ariel

Misafir
elara gız bir ara bana anlat ne yapmam gerektiğini daha hiç bir şey öğretmeim ben dilaya nasıl başlıcam ne ypcsm bilmiyorum. hava ısınsın başlıcam

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
çocuk hem lıştırma hemde fıtratıyla alakalı birşey ne yaprsan yap yaramaz çocuk bazı şeylere alışamaz. elara bu yönden çok şanslıydı bebeklikten beri kızı usluyu inş 2.e böyle olur bende yeni sefasını sürüyorum giip uyumasını öğrendi 2 yaşından sonra bunada şükür iyorum

ariel katılıyorum sana benimde 3 tane var üçünüdee ben yetiştirdim 2 si sabaha kadar uyumazdı bir taneside uyanmayınce korkardık uyansın die neler yapardık, bende annenin hamilelikteki psikolojisiyle alakalı 2 sinde çok gergindim ortancada o kadar sakin ve huzurluydumki bebeğe yansısı bence,eğitim farklı tabi o belli bir yaştan sonra

OP
E

Elara

Misafir
Herkese merhabalarrrr........ Kakulecim geçmiş olsun geçmişi okuyamadım ama oğluşun hasta sanırım. Ve seninde bulanktın çok anladığım kadarıylaaaa ama sana geçmiş olmasın :hihi: çok çok bulanki kız olsun bebik.... Benimde bu sefer acaip bulantılarım vardı perişan oldum ilk dört ay. Bir de bilimsel olarak kanıtlanmış geçen gazetede okudum ilk aylarda çok bulantı çeken annelerin bebekleri yüksek oranda kız oluyormuş ben test ettim onayladım darısı başınaaaaa

hoşgeldin cnm naberr
benimde cok bulantımm olmuştuuu
ama boncugunda cok olmuştuu ,hatta cevresindekiler kesin kızın olacak demişerdi ama ogluşu geliyor.degişiyorr kişiye göre galibaa

OP
A

ariel

Misafir
hamilelik önemli rengin benim kötüydü gergindim stresliyim kızımd öyle oldu.

kızlar herkese iyi akşamlar elaracım seni kızırmadan ben kaçıyım :) :lala:

OP
A

ariel

Misafir
elara gııı banada cetvel yparmısın dilay kaç yaşında ne kadarlık bilmiyom oran takip ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar