Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
canım biliyorum o tarifi en az 1gün buzlukta bekletmek gerekiyor veben üzerine yumurta akı ve pul biberle süsleyip fırında kızarıtıyorum gerçekten pratik ve çıtır çıtırbir lezzet.umutt bak doğumgününe pratik olur bu sana.tamam canım yolarım tarifleri bir ara.eşim tez hazırlıyor akşamları pc de çalışıyor genelde labtobu da fakülteye götürdü orada da derslerde lazıımoluyor.bu yüzdedn o yemek yerken,duş alırken vs yazıyorum ara ara gelir yazarım.

tamam canım çokk sağooll beklerım acelem yok

OP
B

breeze

Misafir
kızlar selam herkese...nete komşudan giriyorum..
sizleri çok özledim..,
kızlar benim moralim çok bozuk..eşimle dün bir tartışma geçirdik...her tartışmamızda çocuk yapma olayını koz olarak kullanıyordu..bana çocuk yapmakla ilgili tehdit ediyordu..yok böyle yaparsan vazgeçicem..yok böyle olursa vazgeçicem..neredeyse bebek yapmaya karar verdiğimizden beri bunu öne sürerek istediklerini yaptırmaya ya da benim sesimi kısmaya çalışıyordu...dün artık çok sinirlendim ve dedimki değil sana çocuk yapmak kedi bile doğurmam dedim...oda iyi benim işime gelir dedi..
böyle zihniyette bir insana ben nasıl çocuk doğururum!!,
moralim sıfır!!
inanın soğudum kocamdan...
kızım onun yüzünden tek çocuk kalcak!!

OP
E

Elara

Misafir
yaprakcım tşklerrr
beni anlayan birilerini görmek güzel
ben böleyim degişememm cnm

OP
E

Elara

Misafir
meltemcim hoşgeldin
türkiyedesin dimii
eşinle tartışmana üzüldüm cnnm yaa
bi sinirle sölenmiş sözler galiba
sen cocugu eşin içinmi yapcaktın???
yoksa kendin istedigin için ve kızına yoldaş olsun diyemii
eminmki 2.secenek daha agır basıyordurr
bi anlık sinirle yalnış kararlar verme bencee
tam gaz devam et calışmalaraaa

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
merhaba kızlar uzun zamandır giremiorum calısıodm ama artık hep burdayım bugün dktra gittim bebişim 6 aylık oldu kilosu 640gr boyu 29 cm sizce normal miiii bu arada bir umut dktra tekrar cinsiyetini sordum belki kız der diye ama bebiş secdeye yatms pozisyonda hicbiryerini göstermio :):huhuu:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar size bişey sorucam hani yaprağında aldığı bebek yatakları var ya ben onları çok beğeniyorum onlardan almak istiyorum ama onlar beşik gibi sallanmıyor ne yapsam hem beşik hem onlardan mı alsam

ezel ben oğluma almıştım park yataktan bide şu ayaklı beşiklerden almıştım o hem taşınıyorda gündüz yanımızda hem sallıyordum hem de daha bebiş küçükken çok işe yarıyor bence.gece de ilk ay beşikte sallandı sonra park yatağına aldım taş gibiymiş maşallah 5 senedir sürekli kullanıyor halaa yatıyor hiç bişey olmadı allaha şükür.kardeşi gelince tek kişilik yatak alırım oğluma park yatağı kaldırırım öteki beşikte duruyordu katlamış kaldırmıştım bikaç ay onda yatar sonra oda düzenlemesi yaparız heralde.

OP
E

Elara

Misafir
offff içim daralıyor beynimden kötü kötü sıkıntılı düşünceler geçiyor ...

hayırdır nolduu??

merhaba kızlar uzun zamandır giremiorum calısıodm ama artık hep burdayım bugün dktra gittim bebişim 6 aylık oldu kilosu 640gr boyu 29 cm sizce normal miiii bu arada bir umut dktra tekrar cinsiyetini sordum belki kız der diye ama bebiş secdeye yatms pozisyonda hicbiryerini göstermio :):huhuu:

hoşgeldinn hürrem.bende seni merak ediyordumm.
bebegine maşallahhh kocaman olmuşş
şimdiden başlamış namaz kılmayaa :)

sagol canım üçüde kız yaşları 15 10 6 senin kaç tane

maşalalhh
tekrar düşünüyonmu bebek yapmayı?
benim 1 kızım var

OP
E

Elara

Misafir
kakulecim hoşgeldinn tekrar gecmişolsun nasıl oldun?oglunun ateşi gectimi?

özlüyoz seni yaw.şu bulantıların kısa zmanda gecer inş
nezaman gitcen kontrole

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
tşkler cnm.ben gercekten cok ugraştıum kızımın herşeyinin düzenli olması için
şimdide onun sefasını sürüyorum
kızım cok uysal sakindir,yemesi içmesi sorunsuzdurr,gelişimi cok güzel maşallah
gece yatar sabah kalkarr ,asla gece uyanması diye bişi yok
öglen uyku saati geldimmi gider yatagına yatarr ve uyurr v.s..
wc olayı 2 yaşına gelmeden halletikk ki yaşıtları hala bezle dolaşıyorr
kızım şuan üstünü cıkarıp kendi oturur lazımlıga,selpaklada siler giyinir üstünü tekrar
daha 2,5 yaşında düşün

bunları anne cocuga aşılamasa cocuk nerden ögrencekk
o nednele kendimle gurur duyuyorumm:cokkomik:

elara sanki benim kızımı anlattın. benım kızımda aynen cok düzenlidir uyku tuvalet herşeyi hiç üzmedei beni 2 yaşında rahat ettim. odasına 1 yasında alıstı. uykusu geldi mi gider kendisi karyolasına. ama benım kızım aynı düzeni başka yerdede istiyo kalabalıkta cok huysuzdur

OP
A

ariel

Misafir
selam kızlar ben yeniyim. elarayı ve epokheyi tanıyorum.
elara gızzz cetvelindeki kadar erkek çocukların olur inşallahhh

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
selam kızlar çok mutluyum bu gün bebeklerimi gördüm maşallah keseler ve içinde iki tane emrriyo göründü şimdilik herşey sorunsuz bebişlerin fotoğrafını da aldım iki kese ve minişler içinde :)
allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
birsürü tahlil ve smear testi yapıldı inşallah herşey iyi çıkar

egem çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.hayırlısıyla kızların geliyor inşallah hadi bakalım.

OP
A

ariel

Misafir
çocuk hem lıştırma hemde fıtratıyla alakalı birşey ne yaprsan yap yaramaz çocuk bazı şeylere alışamaz. elara bu yönden çok şanslıydı bebeklikten beri kızı usluyu inş 2.e böyle olur bende yeni sefasını sürüyorum giip uyumasını öğrendi 2 yaşından sonra bunada şükür iyorum

aybamu

Üye
Tepki
38
Herkese merhabalarrrr........ Kakulecim geçmiş olsun geçmişi okuyamadım ama oğluşun hasta sanırım. Ve seninde bulanktın çok anladığım kadarıylaaaa ama sana geçmiş olmasın :hihi: çok çok bulanki kız olsun bebik.... Benimde bu sefer acaip bulantılarım vardı perişan oldum ilk dört ay. Bir de bilimsel olarak kanıtlanmış geçen gazetede okudum ilk aylarda çok bulantı çeken annelerin bebekleri yüksek oranda kız oluyormuş ben test ettim onayladım darısı başınaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar