Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut maşallahh baya ceşitt var menüdeee
resimlerini cekk mutlakaa.görmekk isterimmm
kızına özel bi kıyafet aldınmı

inşallah canım.yeter sanırım ya.kızıma bulursam melek kıyafeti alayım diyorum geçen hafta baktığım yerlerde yaşına uygun kalmamıştı.bir tane de gülkurusu tülden çok hoşbir abiye mini elbise buldum olmassa onu alcam.zaman daralıyor ve kıyafet seçmek de çok zor ya.ben kendime de öyle dolaşırım saatlerce öyle kolay beğenemem...

OP
M

minietek

Misafir
evet canım ağızda eriyor ve 1 hafta bayatlamıyor ister peynirliyap ister patatesli çok güzel oluyor.benim doğum günü menüm şöyle
mercimek köftesi zeytinyağlı yaprak sarma
yoğurtlu patates çanakları
kıtır poaça peynirli
muhallebili baklava
çikolatalı ıslak kurabiye
su böreği
salamlı ve uğur böcekli kanepeler
kızımın fotosunun olduğu doğumgünü pastamız hazır o tabi
çölyk hastası arkadaşım için mısır unlu çikolata soslu tatlım var
kuruyemiş meyve
bir de kızımın doğumunda da yaptırmıştım bebek şekerleri yaptırdım dağıtacağım
bir de davetyiye hazırladım kızımn resminin olduğu
gelenlere vereceğim
üzerinde
''1 yıl önce bugün bu saatler annemin sıcak karnından çıkıp aranıza adım attım,anne karnı kadar olmasa da dünyada ve siz sevdiklerimin arasında bulunmaktan dolayı çok mutluyum:)1.yaşgünüme hoşgeldiniz.

ay çeşit yeter dimi az olmasın da:(

sana 19 tarif yollaDIM AMA dün gece denediğim toz kremşantili harika bir kurabiyem var çok pratik onun da veririm bir ara tarifini.5 dk lık kurabiye ama eşim tepsiyi götürmüş sabaha kadar hayır neresine yiyor onu da anlamıyorum da:ben diyetteyken çok bozuluyorum bu duruma...:dertli:

20 kişi olucaz tatlım.haklısın amaben israf yapmam kolay kolay.artan pastaları deepfreze atıyorum,zeytinyağlılar mezeler ve mercimek köftem hemen o gece biter zaten.kanepeler artarsa eşim götürür kahvaltıda bırakmaz:)ben artan kurabiye poaça hamurlarımıbile deepfreezeye atıyorum.çıkarıp fırınlayınca ıtır çıtır oluyor.yoğurt çorbası bile sakladım ben buzlukta.deepfreze hatunum ben,çalışınca böyle oluyor:)
offf umut banada yollarmısın tarıf acep hep aynı seylerı yapmaktan sıkıldım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar ben kocaya takviyeleri içirmenin yolunu buldum,abimler de takviye kullanmış ama sanırım 1 tanesini kullanmış abim sadece yengem de arı sütü polen vs kullanmış.bizim takviyeler kadar detaylı değil.abimle de konuşacağım renk vermesin eşime dicem ki abimler de bu takviyeleri kullanmış önemliymiş erkek de kullanmalıymış dicem.yalan ama pembe yalan:(ne yapayım.abimin kullandığını duyunca kullanır.doktor olduğu için ona çok güveniyor.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
offf umut banada yollarmısın tarıf acep hep aynı seylerı yapmaktan sıkıldım

güzelim sen hamişsin ya kıyamam pratik şeyler yap onların tariflerini yolluyum.komşum olsan sana yapar getirirdim benim evde eksik olmuyor bir de ben canım sıkılınca pasta yaparım:(deşarj yolu:)pratik yemek tarifi mi istiyorsun pasta hamurişi mi? açmalılar yorar seni hamişsin kıyamam.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
offff içim daralıyor beynimden kötü kötü sıkıntılı düşünceler geçiyor ...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar çıkıyorum sofra kuracağım,eşim geç gelicek dersivar ama ben yemeliyim ellerim titredi açlıktan,kızım uyurken yiyim.öpüldünüz byby

OP
M

minietek

Misafir
Kızlarrrr

takviyelerimmmm gelmişşş
gözünaydınn
güzelim sen hamişsin ya kıyamam pratik şeyler yap onların tariflerini yolluyum.komşum olsan sana yapar getirirdim benim evde eksik olmuyor bir de ben canım sıkılınca pasta yaparım:(deşarj yolu:)pratik yemek tarifi mi istiyorsun pasta hamurişi mi? açmalılar yorar seni hamişsin kıyamam.

canım bende böle yapım buzluga atım istiyorumm mısafırım gelınce elım ayağıma dolasıyoo
öle çat kapı gelen mısafırı sevmem bana haber vercekler evımı baştan aşağı temızlıcem menumu 2-3 gun kala bır kagıda yazıcam çıkıcam eksıklerımı alcam tatlılarımı bır gun önceden hazırlıcamm
öle
yanıı yapıp buzluğa atmalık çay saati gibi birşeyler istiyorum

bende hemen çok kolay bır tarıf yazım çok pratık

3 yufka içine harcı işte yoğurt zeytınyağı tuz
içine koncak malzeme

yufkaları butun acıyoruz 1.kata harcı sürüyoruz 2, ve 3, kata önce harc sonra iç malzeme patates peynır karısık ister ayrı ayrı
ister ıspanak ister kıymalı iç

hepsini halıyı ssarar gıbı sarıyoruzz kenarlarını katlayarak sıkı sıkı ve buzluga atıyoruz
mısafır geldı çatkapı çıkarıyoruz dılım dılım kesıp fırın tepsısıne dızıyoruz uzerıne yumurta sarıları ohhh 15 dak da pişiyo tamamdırr

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
anaaaa kız ben unuttumya ınnmıyorum 11 de de benım buyugun vardı ay basımdan assagı kaynar sular dökuldu afffffffff kız hıcde bugun aklıma gelmedı yaaaaaaaaa ay dur esım camıye gıttı arayımda barı hocayla bı gorussun aman rengın allah razı olsun ıyı aklıma getırdın gene cnm sagol
Bernilcim geçen haftada ben unuttun daha hiç yapmadığım bişey çok şaştım kendime büyük kızımı 7.sınıfa gidiyor hiç yaşamamıştım yaşlanıyorum diye yordum valla:hihi::hihi:
hayırlı akşamlar kızlarr dün gece bir rüya gördüm anlatıyım size sanki iki kişi bana beyaz uzun dosya veriyorlar bana beyaz dosya verenlerde beyaz giyinik kanatları olan kişiler dosyayı açıyorum içinde isimler yazılı dosyanın sağ tarafında baştan aşağı osman ismi tazılı sol tarafındada var ama bakmıyorum orda yazılanlara sonra beni uzun bembeyaz bir yemek masasına oturtturuyor kanatlı beyaz giyinik olan kişiler masa o kadar güzel hazırlanmışki ben ömrü hayatımda öyle güzel hazırlanmış yemek masası görmedim tam uyandımki sabah ezanı başladı okumaya. diyeceğim şu tam osman isminden vaz geçtim derken bu rüyayı gördüm bu isimde bir hayır var artık kimsenın aklımı karıştormasına izin vermeyecem rüyamda gördüklrim belkıde melekti sümalarını görmdim ama bembeyaz kanatlılardı ALLAH IM BU RÜYAYI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE

Kız ne güzel bi rüyaa osmanda karar kıl artık hayırlısı böyle bence

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Elaracım kardeşin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısı olsun inş.. buarada bikez daha tebrk ediyorum seni açık sözlülüğünden dolayı gayet normal hislerini söylemen ben yadırgamadım kızlar belki kızıcaklar ama böyle düşünüyorum

Ezelcim inş.hamişsindir ve Allah gönlüne göre teyzz vakitte şehzadeni kucağına verir buarada kızlarında söylediği gibi aldığım park beşik sallanıyo evet daha kullanamadım ama çokk şirinnnn tavsiye ederim yani

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gözünaydınn

canım bende böle yapım buzluga atım istiyorumm mısafırım gelınce elım ayağıma dolasıyoo
öle çat kapı gelen mısafırı sevmem bana haber vercekler evımı baştan aşağı temızlıcem menumu 2-3 gun kala bır kagıda yazıcam çıkıcam eksıklerımı alcam tatlılarımı bır gun önceden hazırlıcamm
öle
yanıı yapıp buzluğa atmalık çay saati gibi birşeyler istiyorum

bende hemen çok kolay bır tarıf yazım çok pratık

3 yufka içine harcı işte yoğurt zeytınyağı tuz
içine koncak malzeme

yufkaları butun acıyoruz 1.kata harcı sürüyoruz 2, ve 3, kata önce harc sonra iç malzeme patates peynır karısık ister ayrı ayrı
ister ıspanak ister kıymalı iç

hepsini halıyı ssarar gıbı sarıyoruzz kenarlarını katlayarak sıkı sıkı ve buzluga atıyoruz
mısafır geldı çatkapı çıkarıyoruz dılım dılım kesıp fırın tepsısıne dızıyoruz uzerıne yumurta sarıları ohhh 15 dak da pişiyo tamamdırr

canım biliyorum o tarifi en az 1gün buzlukta bekletmek gerekiyor veben üzerine yumurta akı ve pul biberle süsleyip fırında kızarıtıyorum gerçekten pratik ve çıtır çıtırbir lezzet.umutt bak doğumgününe pratik olur bu sana.tamam canım yolarım tarifleri bir ara.eşim tez hazırlıyor akşamları pc de çalışıyor genelde labtobu da fakülteye götürdü orada da derslerde lazıımoluyor.bu yüzdedn o yemek yerken,duş alırken vs yazıyorum ara ara gelir yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar