Kızlarrrr
takviyelerimmmm gelmişşş
Kızlarrrr
takviyelerimmmm gelmişşş
hadi gözün aydın umut inş bernilinkide gelir
ne güzel işallah amacına ulaşmana hayırlı vesile olurlar.
sagol cnm benımkıde öleydı ama artık son raddede yattı..neysse kızlar kactım gorusuruz
sağol cnm bernil çıktı sanırım söyleyecektim
akşam eşim getirsinm bakalımda içelim
ne güzel işallah amacına ulaşmana hayırlı vesile olurlar.
evet niki yok çok sevinecek bernilde,hemen başla umut içmeye, bu ay denicekmisin yoksa beklicekmisin
ben kaçtım kızlarrr herkese iyi akşamlar
umut maşallahh baya ceşitt var menüdeee
resimlerini cekk mutlakaa.görmekk isterimmm
kızına özel bi kıyafet aldınmı
evet canım ağızda eriyor ve 1 hafta bayatlamıyor ister peynirliyap ister patatesli çok güzel oluyor.benim doğum günü menüm şöyle
mercimek köftesi zeytinyağlı yaprak sarma
yoğurtlu patates çanakları
kıtır poaça peynirli
muhallebili baklava
çikolatalı ıslak kurabiye
su böreği
salamlı ve uğur böcekli kanepeler
kızımın fotosunun olduğu doğumgünü pastamız hazır o tabi
çölyk hastası arkadaşım için mısır unlu çikolata soslu tatlım var
kuruyemiş meyve
bir de kızımın doğumunda da yaptırmıştım bebek şekerleri yaptırdım dağıtacağım
bir de davetyiye hazırladım kızımn resminin olduğu
gelenlere vereceğim
üzerinde
''1 yıl önce bugün bu saatler annemin sıcak karnından çıkıp aranıza adım attım,anne karnı kadar olmasa da dünyada ve siz sevdiklerimin arasında bulunmaktan dolayı çok mutluyum1.yaşgünüme hoşgeldiniz.
ay çeşit yeter dimi az olmasın da
sana 19 tarif yollaDIM AMA dün gece denediğim toz kremşantili harika bir kurabiyem var çok pratik onun da veririm bir ara tarifini.5 dk lık kurabiye ama eşim tepsiyi götürmüş sabaha kadar hayır neresine yiyor onu da anlamıyorum da:ben diyetteyken çok bozuluyorum bu duruma...:dertli:
offf umut banada yollarmısın tarıf acep hep aynı seylerı yapmaktan sıkıldım20 kişi olucaz tatlım.haklısın amaben israf yapmam kolay kolay.artan pastaları deepfreze atıyorum,zeytinyağlılar mezeler ve mercimek köftem hemen o gece biter zaten.kanepeler artarsa eşim götürür kahvaltıda bırakmazben artan kurabiye poaça hamurlarımıbile deepfreezeye atıyorum.çıkarıp fırınlayınca ıtır çıtır oluyor.yoğurt çorbası bile sakladım ben buzlukta.deepfreze hatunum ben,çalışınca böyle oluyor
offf umut banada yollarmısın tarıf acep hep aynı seylerı yapmaktan sıkıldım
gözünaydınnKızlarrrr
takviyelerimmmm gelmişşş
güzelim sen hamişsin ya kıyamam pratik şeyler yap onların tariflerini yolluyum.komşum olsan sana yapar getirirdim benim evde eksik olmuyor bir de ben canım sıkılınca pasta yaparımdeşarj yolu
pratik yemek tarifi mi istiyorsun pasta hamurişi mi? açmalılar yorar seni hamişsin kıyamam.
Bernilcim geçen haftada ben unuttun daha hiç yapmadığım bişey çok şaştım kendime büyük kızımı 7.sınıfa gidiyor hiç yaşamamıştım yaşlanıyorum diye yordum vallaanaaaa kız ben unuttumya ınnmıyorum 11 de de benım buyugun vardı ay basımdan assagı kaynar sular dökuldu afffffffff kız hıcde bugun aklıma gelmedı yaaaaaaaaa ay dur esım camıye gıttı arayımda barı hocayla bı gorussun aman rengın allah razı olsun ıyı aklıma getırdın gene cnm sagol
hayırlı akşamlar kızlarr dün gece bir rüya gördüm anlatıyım size sanki iki kişi bana beyaz uzun dosya veriyorlar bana beyaz dosya verenlerde beyaz giyinik kanatları olan kişiler dosyayı açıyorum içinde isimler yazılı dosyanın sağ tarafında baştan aşağı osman ismi tazılı sol tarafındada var ama bakmıyorum orda yazılanlara sonra beni uzun bembeyaz bir yemek masasına oturtturuyor kanatlı beyaz giyinik olan kişiler masa o kadar güzel hazırlanmışki ben ömrü hayatımda öyle güzel hazırlanmış yemek masası görmedim tam uyandımki sabah ezanı başladı okumaya. diyeceğim şu tam osman isminden vaz geçtim derken bu rüyayı gördüm bu isimde bir hayır var artık kimsenın aklımı karıştormasına izin vermeyecem rüyamda gördüklrim belkıde melekti sümalarını görmdim ama bembeyaz kanatlılardı ALLAH IM BU RÜYAYI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
gözünaydınn
canım bende böle yapım buzluga atım istiyorumm mısafırım gelınce elım ayağıma dolasıyoo
öle çat kapı gelen mısafırı sevmem bana haber vercekler evımı baştan aşağı temızlıcem menumu 2-3 gun kala bır kagıda yazıcam çıkıcam eksıklerımı alcam tatlılarımı bır gun önceden hazırlıcamm
öle
yanıı yapıp buzluğa atmalık çay saati gibi birşeyler istiyorum
bende hemen çok kolay bır tarıf yazım çok pratık
3 yufka içine harcı işte yoğurt zeytınyağı tuz
içine koncak malzeme
yufkaları butun acıyoruz 1.kata harcı sürüyoruz 2, ve 3, kata önce harc sonra iç malzeme patates peynır karısık ister ayrı ayrı
ister ıspanak ister kıymalı iç
hepsini halıyı ssarar gıbı sarıyoruzz kenarlarını katlayarak sıkı sıkı ve buzluga atıyoruz
mısafır geldı çatkapı çıkarıyoruz dılım dılım kesıp fırın tepsısıne dızıyoruz uzerıne yumurta sarıları ohhh 15 dak da pişiyo tamamdırr