OP
Umut Gemisi
Misafir
- #21.741
Ay bir de yoğurtlu mayonezli tavuk salatamdan da yapsam mı ?
evet canım ağızda eriyor ve 1 hafta bayatlamıyor ister peynirliyap ister patatesli çok güzel oluyor.benim doğum günü menüm şöyle
mercimek köftesi zeytinyağlı yaprak sarma
yoğurtlu patates çanakları
kıtır poaça peynirli
muhallebili baklava
çikolatalı ıslak kurabiye
su böreği
salamlı ve uğur böcekli kanepeler
kızımın fotosunun olduğu doğumgünü pastamız hazır o tabi
çölyk hastası arkadaşım için mısır unlu çikolata soslu tatlım var
kuruyemiş meyve
bir de kızımın doğumunda da yaptırmıştım bebek şekerleri yaptırdım dağıtacağım
bir de davetyiye hazırladım kızımn resminin olduğu
gelenlere vereceğim
üzerinde
''1 yıl önce bugün bu saatler annemin sıcak karnından çıkıp aranıza adım attım,anne karnı kadar olmasa da dünyada ve siz sevdiklerimin arasında bulunmaktan dolayı çok mutluyum1.yaşgünüme hoşgeldiniz.
ay çeşit yeter dimi az olmasın da
adaşım nasılsın ????
bende bugün senin tariflerine bakıyodum mesajlarımda haftaya bizim doğumgünü ya orda favorim dediğin poğaça kıtır kıtırmı oluyor cnm ?
cnm fazlasıda ısrafa kacar ya yeter bence daha ne olsun valla massallah...Ay bir de yoğurtlu mayonezli tavuk salatamdan da yapsam mı ?
sana 19 tarif yollaDIM AMA dün gece denediğim toz kremşantili harika bir kurabiyem var çok pratik onun da veririm bir ara tarifini.5 dk lık kurabiye ama eşim tepsiyi götürmüş sabaha kadar hayır neresine yiyor onu da anlamıyorum da:ben diyetteyken çok bozuluyorum bu duruma...:dertli:
ay cnm daha ne olsunnn
yeter tabiki ben bu kadar yapamam valla
benimde bi arkadaşımın kızı malesef çölyak
H.grldinnmeraba hanımlar aranıza yeni katıldım çok heyacanlıyım
valla bitmiyo şekerim hele bu ptesi beni deli ediyo hafta sonu pek bişey yapmıyorum eşim evde oluyo p.teside zor oluyo tabi gerçi ben pek yapmadım bugün kadın var ama dolanmak yemek falanda yoruyo işte ağırlaştımoh massallah kız valla bıtymıyo temızlıgınbcm ya yeter artık kazıdın evı
sağol cnm hangisini yapacağız şaşıracağız desene
benim öğretmen arkadaşım öyle kızında yok ama sanırım genetik bir hastalık değil.ama kızcağız mısır unu,yla kendi yapıyor ekmeğini.çok zor...işte ona özel bir de mısırunlu börek yapcam kızcağız zeytinyağlı ve patates meze de yer.yeter heralde.
kızlar bugun bı gırıp cıkıyom hemen nedenı esım evde dunden rapor vermıs dr grıp olmus ewe bı geldımı tmm artık sırayla oluruz heralde...
sana öneri canım o poaçayı yap basit tarif istiyorsan sana güzelbir kurabiye tarifi de veririm işte tavuklu salata sen ded yapabilirsin ya da makarna salatası.patates çanagı tarifiveririm istersen.sodalı yufka böreği yapabilirsin.yaşpastayı da hazır alırsın tamam.
cnm fazlasıda ısrafa kacar ya yeter bence daha ne olsun valla massallah...
hımm anladım cnm
ama genetik bi hastalıkmış öyle demişlerdi htta 2.çocuk bile bu yüzden yapmadılarr ordan biliyorum cnm
ve tedaviside yokkk
allahım nerde varsa mevlam herkese şifa versin inşallah
bilmiyorum ki sorunca değil demişti belki o da bilmiyordur ya da eşinde yok ya sorun olmaz sanıyordur.ama benim çölyak hastası 3 çocuğu olan tanıdığım var.niye düşünmemişler ki 2.çocuğu?
meraba hanımlar aranıza yeni katıldım çok heyacanlıyım
yaşpasta kesin hazı olacak zaten
genetik diye
2. bebekde öyle olursa diye
biliyosun çok masraflı bi hastalık herşeyi özel onların
evet ya hamilelikte bile özel beslenme ve ihtimam gerektiriyor.ay dikkat edilmezse ölüme yol açıyormuş diye duydum.ay ne kötü ya evlerden ırak olsun.
bernilcim geçmiş olsun,benim eşimde grip ama şimdilik yıkılmadım ayaktayım diyo bakim ne kadar dayanabilecek