Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay bir de yoğurtlu mayonezli tavuk salatamdan da yapsam mı ?

OP
E

Elara

Misafir
umut maşallahh baya ceşitt var menüdeee
resimlerini cekk mutlakaa.görmekk isterimmm
kızına özel bi kıyafet aldınmı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet canım ağızda eriyor ve 1 hafta bayatlamıyor ister peynirliyap ister patatesli çok güzel oluyor.benim doğum günü menüm şöyle
mercimek köftesi zeytinyağlı yaprak sarma
yoğurtlu patates çanakları
kıtır poaça peynirli
muhallebili baklava
çikolatalı ıslak kurabiye
su böreği
salamlı ve uğur böcekli kanepeler
kızımın fotosunun olduğu doğumgünü pastamız hazır o tabi
çölyk hastası arkadaşım için mısır unlu çikolata soslu tatlım var
kuruyemiş meyve
bir de kızımın doğumunda da yaptırmıştım bebek şekerleri yaptırdım dağıtacağım
bir de davetyiye hazırladım kızımn resminin olduğu
gelenlere vereceğim
üzerinde
''1 yıl önce bugün bu saatler annemin sıcak karnından çıkıp aranıza adım attım,anne karnı kadar olmasa da dünyada ve siz sevdiklerimin arasında bulunmaktan dolayı çok mutluyum:)1.yaşgünüme hoşgeldiniz.

ay çeşit yeter dimi az olmasın da:(

ay cnm daha ne olsunnn
yeter tabiki ben bu kadar yapamam valla :D
benimde bi arkadaşımın kızı malesef çölyak :(

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
adaşım nasılsın ????
bende bugün senin tariflerine bakıyodum mesajlarımda haftaya bizim doğumgünü ya orda favorim dediğin poğaça kıtır kıtırmı oluyor cnm ?

sana 19 tarif yollaDIM AMA dün gece denediğim toz kremşantili harika bir kurabiyem var çok pratik onun da veririm bir ara tarifini.5 dk lık kurabiye ama eşim tepsiyi götürmüş sabaha kadar hayır neresine yiyor onu da anlamıyorum da:ben diyetteyken çok bozuluyorum bu duruma...:dertli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sana 19 tarif yollaDIM AMA dün gece denediğim toz kremşantili harika bir kurabiyem var çok pratik onun da veririm bir ara tarifini.5 dk lık kurabiye ama eşim tepsiyi götürmüş sabaha kadar hayır neresine yiyor onu da anlamıyorum da:ben diyetteyken çok bozuluyorum bu duruma...:dertli:

sağol cnm hangisini yapacağız şaşıracağız desene :hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ay cnm daha ne olsunnn
yeter tabiki ben bu kadar yapamam valla :D
benimde bi arkadaşımın kızı malesef çölyak :(

benim öğretmen arkadaşım öyle kızında yok ama sanırım genetik bir hastalık değil.ama kızcağız mısır unu,yla kendi yapıyor ekmeğini.çok zor...işte ona özel bir de mısırunlu börek yapcam kızcağız zeytinyağlı ve patates meze de yer.yeter heralde.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
meraba hanımlar aranıza yeni katıldım çok heyacanlıyım
H.grldinn
oh massallah kız valla bıtymıyo temızlıgınbcm ya yeter artık kazıdın evı:cokkomik:
valla bitmiyo şekerim hele bu ptesi beni deli ediyo hafta sonu pek bişey yapmıyorum eşim evde oluyo p.teside zor oluyo tabi gerçi ben pek yapmadım bugün kadın var ama dolanmak yemek falanda yoruyo işte ağırlaştım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sağol cnm hangisini yapacağız şaşıracağız desene :hihi:

sana öneri canım o poaçayı yap basit tarif istiyorsan sana güzelbir kurabiye tarifi de veririm işte tavuklu salata sen ded yapabilirsin ya da makarna salatası.patates çanagı tarifiveririm istersen.sodalı yufka böreği yapabilirsin.yaşpastayı da hazır alırsın tamam.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
benim öğretmen arkadaşım öyle kızında yok ama sanırım genetik bir hastalık değil.ama kızcağız mısır unu,yla kendi yapıyor ekmeğini.çok zor...işte ona özel bir de mısırunlu börek yapcam kızcağız zeytinyağlı ve patates meze de yer.yeter heralde.

hımm anladım cnm
ama genetik bi hastalıkmış öyle demişlerdi htta 2.çocuk bile bu yüzden yapmadılarr ordan biliyorum cnm
ve tedaviside yokkk
allahım nerde varsa mevlam herkese şifa versin inşallah

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sana öneri canım o poaçayı yap basit tarif istiyorsan sana güzelbir kurabiye tarifi de veririm işte tavuklu salata sen ded yapabilirsin ya da makarna salatası.patates çanagı tarifiveririm istersen.sodalı yufka böreği yapabilirsin.yaşpastayı da hazır alırsın tamam.

yaşpasta kesin hazı olacak zaten :hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm fazlasıda ısrafa kacar ya yeter bence daha ne olsun valla massallah...

20 kişi olucaz tatlım.haklısın amaben israf yapmam kolay kolay.artan pastaları deepfreze atıyorum,zeytinyağlılar mezeler ve mercimek köftem hemen o gece biter zaten.kanepeler artarsa eşim götürür kahvaltıda bırakmaz:)ben artan kurabiye poaça hamurlarımıbile deepfreezeye atıyorum.çıkarıp fırınlayınca ıtır çıtır oluyor.yoğurt çorbası bile sakladım ben buzlukta.deepfreze hatunum ben,çalışınca böyle oluyor:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hımm anladım cnm
ama genetik bi hastalıkmış öyle demişlerdi htta 2.çocuk bile bu yüzden yapmadılarr ordan biliyorum cnm
ve tedaviside yokkk
allahım nerde varsa mevlam herkese şifa versin inşallah

bilmiyorum ki sorunca değil demişti belki o da bilmiyordur ya da eşinde yok ya sorun olmaz sanıyordur.ama benim çölyak hastası 3 çocuğu olan tanıdığım var.niye düşünmemişler ki 2.çocuğu?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bilmiyorum ki sorunca değil demişti belki o da bilmiyordur ya da eşinde yok ya sorun olmaz sanıyordur.ama benim çölyak hastası 3 çocuğu olan tanıdığım var.niye düşünmemişler ki 2.çocuğu?

genetik diye
2. bebekde öyle olursa diye
biliyosun çok masraflı bi hastalık herşeyi özel onların

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
genetik diye
2. bebekde öyle olursa diye
biliyosun çok masraflı bi hastalık herşeyi özel onların

evet ya hamilelikte bile özel beslenme ve ihtimam gerektiriyor.ay dikkat edilmezse ölüme yol açıyormuş diye duydum.ay ne kötü ya evlerden ırak olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar