Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ya ben bugün çok halsizim eve gidip uyumak istiyorum bunları yazmak bile istemiyorum psikolojik diceksiniz ama yok yaaa oofff çok sıkıcı bir gün hemen zaman geçsin evime gideyim

OP
G

gunness

Misafir
kızlar ya ben bugün çok halsizim eve gidip uyumak istiyorum bunları yazmak bile istemiyorum psikolojik diceksiniz ama yok yaaa oofff çok sıkıcı bir gün hemen zaman geçsin evime gideyim

oy kıyamam sana ben inş. hamilesindir ,hamileysen senin nazında nasıl olur tahmin edemiyorum yer bitirirsin bizi ve eşini:hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

inan dünden beri aynen dedğin gibiyim
hatta sabahta yazdım görmedinmi 40 ton yük yüklesem böyle olmazdım diye
dün çokta iş yapmadım aslında bu hafta hiç iş yapasım gelmedi :(

OP
E

_eZeL_

Misafir
oy kıyamam sana ben inş. hamilesindir ,hamileysen senin nazında nasıl olur tahmin edemiyorum yer bitirirsin bizi ve eşini:hihi:

ben yaprağın bebeğine neler aldığını okuyunca telaşa kapılıyorum ay bende başlasammı diye artık çocuk doğana kadar inciniğini cinciniği sorarım size

inan dünden beri aynen dedğin gibiyim
hatta sabahta yazdım görmedinmi 40 ton yük yüklesem böyle olmazdım diye
dün çokta iş yapmadım aslında bu hafta hiç iş yapasım gelmedi :(

ben cumuartesi günü evimin bütün temizliğini yaptım bide ütüde yaptım çanmaşır yıkadım öldüm yorgunluktan pazar günü evde yoktuk bütün gün mecburen ama iki gecedir her yerim dövülmüş gibi ağrıyor

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar size bişey sorucam hani yaprağında aldığı bebek yatakları var ya ben onları çok beğeniyorum onlardan almak istiyorum ama onlar beşik gibi sallanmıyor ne yapsam hem beşik hem onlardan mı alsam

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ben yaprağın bebeğine neler aldığını okuyunca telaşa kapılıyorum ay bende başlasammı diye artık çocuk doğana kadar inciniğini cinciniği sorarım size

ben cumuartesi günü evimin bütün temizliğini yaptım bide ütüde yaptım çanmaşır yıkadım öldüm yorgunluktan pazar günü evde yoktuk bütün gün mecburen ama iki gecedir her yerim dövülmüş gibi ağrıyor

ilk bebek ok masraflı oluyo para biriktir :hihi:
benim en azından karyolam yatağım nevresim battaniye bu tarz şeylerim var
kıyafetlerdende iyi olanları sakladım ama
inşallah onları giydiremem :hihi: hayırlı sağlıklı bi oğlum olursa yenilerini alırız dimi ama :ninni::ninni::ninni:

OP
G

gunness

Misafir
kızlar size bişey sorucam hani yaprağında aldığı bebek yatakları var ya ben onları çok beğeniyorum onlardan almak istiyorum ama onlar beşik gibi sallanmıyor ne yapsam hem beşik hem onlardan mı alsam

pek bilgim yok yorum yapımayacam ama ikisini de yakışır oğlana

OP
E

_eZeL_

Misafir
bide şu hem maam sandalyesi hemde kendi kendine sallana beşikler var onlardan mı alsam

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

benim sallanaındandı ezel ama küçük kızım gece çok kalktığı için çok sallamaktan kırıldı hemde pier cardindi lacivert kırmızıydı çok güzeldi tavsiye ederim çok kullanışlı

OP
E

Elara

Misafir
h.b ezel sagol

kızlar kardeşim dün kızarkadaşına evlenme teklif edip yüzük takmışş
iş ciddiyeye bindiyanii,hayırlısı olsun inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar