Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
:hihi::hihi: sabah sabah hiç çekemem o ezele mahsus bi olay
ben yaşlandım güzelim :cokkomik:
sabah işleri var onları hallediyodum
bugün zaten sanki 40 ton yük indirmişim gibi yorgun hissediyorum kendimi :(
BAHAR YORGUNLUGU DUR CNM KIZ KAYISI INCIR YIYELI PEK BI DINCIM MASSALLAH YA VALLA KIZ KOLAY KOLAY YORULMUYOAM TAVSIYE OLUNUR

OP
M

minietek

Misafir
:hihi::hihi: sabah sabah hiç çekemem o ezele mahsus bi olay
ben yaşlandım güzelim :cokkomik:
sabah işleri var onları hallediyodum
bugün zaten sanki 40 ton yük indirmişim gibi yorgun hissediyorum kendimi :(

umuttt bende yorgunum belim ağrıyoo
dün yoruldum baya ayak tabanlarım ağrıdı
dün yeğenımın doğum gunu vardı orda yardım ettım
akşamda maçı bızım evde ızledık kızlar yardım ettı sağolsun ama yoruldum yıne işte gece yattım 1 saat uyumusum gıbı kalktım sabah hıc dınlenememişim

ay ezel test yapmıcakmıydı bugunn ben mı yanlış hatırlıyorum nerde bu kızz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Aman bana bi soguk geliyor o kadin bir programa cikmisti kayinvalidesi ile diyordukki tahtini bana devredecen degilmi kayinvalidesininde sanirim 3 yada 4 oglu varmis ay ne sinir olmustum bana Belcim Erdogan daha samimi ve sicak geliyor.....

Oy oy insaAllah Rabbim saglicakla kucagina koysun canim bize gazinida mokunuda msj yazarsin.....:hihi:

Kiz bende son zamanlar bi düstüm cipse anlatamam esim diyorki ev cips deosuna dönmüs her cesidini alip atiyom eve gecen Wasabi ili aldim tavsiye olunur aci ve tuzlu ....Afiyet bal seker olsun canim...

Gecmis olsun canim bu ara salgin var herhalde ya benim kizimda 2 gece ateslendi sükür simdi iyi ....

Canim hayirlisi ile gitsin gelsin insaAllah Rabbim kötülerden korusun anasina babasina bagislasin bizlerede asker anasi olmayi nasip etsin....

Kizlar soya östrogen (kadinlik hormonu) iceren bi bitki ve erkek diyeti icin iyi degil özellikle eslerinizin hic bir sekilde kullanmamasi lazim .....

Hani bize bize birsey yok .....:cikolata:Kizimin dogumgününe az kaldi (sekil 1 a bak ticker....)

Kiz ben size gecmisteyim rahatsiz etmeyin demedimmi ?:ayk:

aynen ben de hiç sevmem o kadını,bende bi röportajında ikiziniz olacakmış biri kız biri erkek deyince ne kızımymış die şalterleri attı,sanki kız değilde uzaylı doğuracak gibi
soyayı sadece yumurtaları geliştiriyo die duymuştum onuda yemeyiz cnm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bernil umut siz dun haskenanın yazdığını okudunuzmu? İlaç türü şeyler kargoyla yollanmıyormuş dedi. Ama ben onların ilaç olduğunu düşünmüyorum.
Zaten Elara daha önce almıştı o siteden. Sizin kargonuzu sordurma gibi bir şansınız yok mu?

OP
E

_eZeL_

Misafir
gunaydın kızlar.. Sabahı serıflerınız hyr olsun ...

kızlar günaydınnn

günaydın kızlarrr nasılsınız

günaydın kızlar nasılsınız bi geçmişe bakim

kızlar günaydın hepinize hoşgeldiniz
ezel nereye sen test yapmıcakmıydın bugunn

bi anlattt sonra gitt

ay ezel test yapmıcakmıydı bugunn ben mı yanlış hatırlıyorum nerde bu kızz

minietek senen çok meraklanan olmadı :D
vallah test yaptımda ben bu testten bişey anlamadım ilk çizgi bile silik çıktı yanında belli belirsiz bir çizgi vardı bakalım artık adet gününü beklicem mecburen yada yarın elimdeki diğer testide yapıcam çıkmazsa yine adet günü tekrar yaparım :D

OP
M

minietek

Misafir
ilk doğumgünü olunca bir de davetli çok 20 kişiye yakın olcağız(neyse ki evim geniş yoksa fıttırabilirdim:))özel olsun istedim.diğer doğumgünlerini annemlerle bizbize kutlarız.iyi fdileklerin için teşekkür ederim canım allah hepimizin evlatlarının bahtını açık etsin.

ayy çokk güzel ilk doğum gunuu çokheyecanlıdısınıdr kesın

amın herkesın evladını

maşalalh kızına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar