ben aldım ıkısınıde hemdeearkadaşlarrr aşagıdaki linkteki formu dolldurup sabiha paktuna keskin in kitabını ücretsiz alabiliyorsunuzzz
ben almıştım daha önce bi ücretsiz kitabınııı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Niye gözünaydın canım? Yoksa hamile miyim?
[sıze="3"]günaydın kızlarrr nasılsınız[/sıze]
Bende sevinmiştim gebeyim diye. Üzüldüm şimdikız günaydıın işte anlasana uyanaamadım hala
kız gec kaldınya bugun hydr bcm sendemı ezel gıbı servısı kacırdın
[sıze="4"]
bende sevinmiştim gebeyim diye. üzüldüm şimdi[/sıze]
BAHAR YORGUNLUGU DUR CNM KIZ KAYISI INCIR YIYELI PEK BI DINCIM MASSALLAH YA VALLA KIZ KOLAY KOLAY YORULMUYOAM TAVSIYE OLUNURsabah sabah hiç çekemem o ezele mahsus bi olay
ben yaşlandım güzelim
sabah işleri var onları hallediyodum
bugün zaten sanki 40 ton yük indirmişim gibi yorgun hissediyorum kendimi
kız allah senı cok ıstıyosan yap gıtsın bcm uzülmene degermı
[sıze="4"]günaydın kızlar nasılsınız bi geçmişe bakim[/sıze]
sabah sabah hiç çekemem o ezele mahsus bi olay
ben yaşlandım güzelim
sabah işleri var onları hallediyodum
bugün zaten sanki 40 ton yük indirmişim gibi yorgun hissediyorum kendimi
gunaydın cnm
bernil kargo gelmedi dimi cnm
Aman bana bi soguk geliyor o kadin bir programa cikmisti kayinvalidesi ile diyordukki tahtini bana devredecen degilmi kayinvalidesininde sanirim 3 yada 4 oglu varmis ay ne sinir olmustum bana Belcim Erdogan daha samimi ve sicak geliyor.....
Oy oy insaAllah Rabbim saglicakla kucagina koysun canim bize gazinida mokunuda msj yazarsin.....
Kiz bende son zamanlar bi düstüm cipse anlatamam esim diyorki ev cips deosuna dönmüs her cesidini alip atiyom eve gecen Wasabi ili aldim tavsiye olunur aci ve tuzlu ....Afiyet bal seker olsun canim...
Gecmis olsun canim bu ara salgin var herhalde ya benim kizimda 2 gece ateslendi sükür simdi iyi ....
Canim hayirlisi ile gitsin gelsin insaAllah Rabbim kötülerden korusun anasina babasina bagislasin bizlerede asker anasi olmayi nasip etsin....
Kizlar soya östrogen (kadinlik hormonu) iceren bi bitki ve erkek diyeti icin iyi degil özellikle eslerinizin hic bir sekilde kullanmamasi lazim .....
Hani bize bize birsey yok .....:cikolata:Kizimin dogumgününe az kaldi (sekil 1 a bak ticker....)
Kiz ben size gecmisteyim rahatsiz etmeyin demedimmi ?:ayk:
Bernil umut siz dun haskenanın yazdığını okudunuzmu? İlaç türü şeyler kargoyla yollanmıyormuş dedi. Ama ben onların ilaç olduğunu düşünmüyorum.
Zaten Elara daha önce almıştı o siteden. Sizin kargonuzu sordurma gibi bir şansınız yok mu?
gunaydın kızlar.. Sabahı serıflerınız hyr olsun ...
kızlar günaydınnn
günaydın kızlarrr nasılsınız
günaydın kızlar nasılsınız bi geçmişe bakim
ezel nereye sen test yapmıcakmıydın bugunn
bi anlattt sonra gitt
ay ezel test yapmıcakmıydı bugunn ben mı yanlış hatırlıyorum nerde bu kızz
ilk doğumgünü olunca bir de davetli çok 20 kişiye yakın olcağız(neyse ki evim geniş yoksa fıttırabilirdim)özel olsun istedim.diğer doğumgünlerini annemlerle bizbize kutlarız.iyi fdileklerin için teşekkür ederim canım allah hepimizin evlatlarının bahtını açık etsin.