Canparçam sen Osmanımızın yanına çok güzel bir isim bulursun eminim. Bana kalırsa Osman Muhammed, Ömer Osman koyma! Onun yerine bir ismi güzel anlamlı seçebilirsin Osmanın yanına. İlla Kurandan seçmek zorunda değilsin, ağır olmasın diye dedim cnm.
Canim ben Cuma günü ciktim bugün aksam giris yaptim ve hala üyeligim vardi yani yeni giris yapmadim o nedenle yazdim kizlar niye burada cevap yazmiyor demesinler diye...
Canim bilmiyorum simdi Mertim yazmisti bende kocisi seferber ettim sordurttum yetkili mercilere ama hayir cevabini aldik acaba takviyeler ilactan sayilmiyormu neyse rica ederiz yarin Ist yasiyan bir arkadastan ( berniL,Umut yada renginnn sorabilir ) UPS den sordurturuz kiz bak yine merak ettim ha bu saatte acik olsa ben arayip soracam neyse Elaraya sorariz belki takyiveler geneli bitkisel oldugu icin belki sorun cikmamistir ....
Merhaba cnm, biz iyiyiz. Seninde mutlu olmana sevindik. Bebeciğine ne zaman kavuşuyorsun kısmetse?
teşklr cnm.karar çalışması öne alındı .nasipse tabikii inşş kızımm olur.hangi evde isteniyorsa versin mevlam
[sıze="4"]
ben sana ne demiştim? "kadın isterse"))... Bu arada karar çalışmasımı icraatmi öne alındı? Kararlaştırdınız sanırım. Hadi size bol icraatler
rabbim kalbine göre versin.[/sıze]
Akşam elaraya bir sor canım o seni bilgiledirir sanıyorum.
Crescent inşş cnm hamişsindirr
kızlar hepinize günaydııınnn
ben geçmişi okumaya gidiyorum
tuuby cım güznaydın canımm
ezel nereye sen test yapmıcakmıydın bugunn
bi anlattt sonra gitt
Niye gözünaydın canım? Yoksa hamile miyim?
BENDE SASIRDIM TUBISCIM DEDIM ACABA BISEYMI KACIRDIM