Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
amın cnm amın ınssssssss senınde herkese versın rabbım ınan sabah namazda hepınıze dua edıyom ya kendıme ederken hemen sız gelıyonuz aklıma mını etegın annesı boncuk esımde dıdyokı bu kadar uzun uzun neya dua edıyon hatun der hatta rabbım kabul etsın ıns dualarımıza dın kardesının dın kardesıne ettıgı dua makbul olurmus ıns cnm..kızlar sızde bana edın aklınaza geldınce ıns....

amin cnm rabim hepimize gönlündekini tattırsın,hasta olanlarada acil şifalar versin inş,evet cnm hangimizin duasının kabul olacağı belli olmaz hepimiz hepimiz için dualaşalım inş

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Aman kizlar bi gecmise gittim ardarda 2 arkadas aradi kizi sormaya onlarla konusurken zaman baya gecti sonunda gelebildim....Ben gelene kadar yeni gecmis oldu...

Geçmiş olsun haskenacım, inşallah basit birşeydir.

Tesekkür ederim canim biraz sogukalginligi olmus mecbur kalmadikca ilac vermene gerek yok dedi...

günaydın haskena hoşgeldin işlerim yoğun bazen ondan sessizleşiyorum hamişlik konusunda bişey diyemiyorum bakalım beklicez hep beraber :D

Ben InsaAllah hamilesindir diyorum...

Bende tüp bebek yaptırıcam :dertli:

Ama bi kiz bir erkek olsun gülben gibi yaptirma....

hadi geçmiş olsun Haskena dinlensin bişeyi kalmaz iyi olmuş uyuması
senin ipek ne durumda bittimi regl yine ph ölçecekmi doktorun kontrolde o ölçmesse sen söyle ölçsün bakalım ne olmuş
ph yüksekliği bel ve kasık ağrısı yapıyor yazmışsın geçen ay benim oldu acaba ondanmıydı

Dün gece reglim bitti canim hic ölcmedim ph yi ama mantar gectigine göre asidik olmustur büyük ihtimalle ph yüksekligi kasik bel agrisi yapiyormu bilmiyorumda su anlamda söyledim bende de bu belirtiler vardi ve mantardan oldugunu söylemisti doktor mantarda ph yüksekliginden oluyor dedi yani baglantilidir diye düsündüm....

OP
E

_eZeL_

Misafir
Dün gece reglim bitti canim hic ölcmedim ph yi ama mantar gectigine göre asidik olmustur büyük ihtimalle ph yüksekligi kasik bel agrisi yapiyormu bilmiyorumda su anlamda söyledim bende de bu belirtiler vardi ve mantardan oldugunu söylemisti doktor mantarda ph yüksekliginden oluyor dedi yani baglantilidir diye düsündüm....

akıntında varmıydı Haskena benim sarı renkte akıntım var çok kız bebiş değilde mantar büyütmiyeyim ipeciğimde

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
RENGINNN canim benim kizimdada cikiyor özellikle eksi yiyince dikkat et bakalim seninkide öylemi bana doktor demir eksikligi var ondan dedi ben kizima eski yiyecek yada icecek vermemeye calisiyorum ama bazen misafirlikte felan o eksili haribolar varya onlardan yiyor ben görmeden hemen ertesi günü agzinda beyaz yara olusuyor su icince bile sizliyor ya demir surubunuda hic sevmiyor icine katmadigim icecek kalmadi icmedi hatta birgün merak ettim nasil bir tadi var diye bende olsam bunu icmeme haklisin kizim icmemekte dedim.....Eksi gidalara dikkat....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
akıntında varmıydı Haskena benim sarı renkte akıntım var çok kız bebiş değilde mantar büyütmiyeyim ipeciğimde

Yok canim bende akinti vardi ama süt kesigi gibi yani beyaz krem tarzinda ama pütürlü yani normal akinti gibi degildi galiba seninki hamis akintisi .....

valla cnm mınıyle ezel ıyı anlıyo bu ıslerden ancak yap gene zararın neresınde doner dön kardır:hihi:

hemen başla cnm
nerden başlarsan kardır :)

yok geç kalmış sayılmazsın geçen ay bende sonradan yaptım regli günümü falan ortalama bişey yazdm ff ye verdi ouv. gününü

olur canım yok geç kalmadın

Tamam kizlar yarindan itibaren ölcüp yazayim tercübeli kizlarda kontrol etsin ....:elis:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kızlar cıkıyom bıraz ıslerım var sabah erken cıkdım evden makıneye camasır felan atcam gorusuruz ...

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bende birazdan çıkıcam mesai bitmek üzere veee çok şükür hafta sonu tatiillll oohhhh yarasıınnn -ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar