OP
gunness
Misafir
- #20.741
kızlar bizim aşçı bugün yoktu çaycımız mantı yapmış yedik valla:cikolata:sana bundan sonra yediklerini anlatmak yasak
kızlar bizim aşçı bugün yoktu çaycımız mantı yapmış yedik valla:cikolata:sana bundan sonra yediklerini anlatmak yasak
poyraz sizi kocamannnn öpüyo teyzeleri
sana bundan sonra yediklerini anlatmak yasak
kızlar bizim aşçı bugün yoktu çaycımız mantı yapmış yedik valla:cikolata:
değişik şeyler yiyosunuz
yer elması nerden geldi aklına kız
kız yok ben sevmem öyle yer elması falan,eşim almış kimse yemedi zaten bizim eve girmez,ama kerevizi seviyorum ben normaldede onu deneyebilirsin umut
karnıbaharda ve brokolide de bol potasyum var rengin
geçen aklıma ne geldi şu ebru şallı gülben ergen hep brokoli yiyoruz diyolardı oğulları var onların brokolide sodyumda yüksek:cikolata:
koydum valla en bolundan :cikolata:yoğurt az koysaydın barii
valla ben melemen yedimmm uydum listeye :cikolata:
kızlar bizim aşçı bugün yoktu çaycımız mantı yapmış yedik valla:cikolata:
olabilir aslında canımm
senin takviyeler ne durumda
doğrudur cnm bende seviyorum brokoliyi sık yapalım bari nedense gülben ergen tüp bebek yaptırdı gibi geliyo bana
doğrudur cnm bende seviyorum brokoliyi sık yapalım bari nedense gülben ergen tüp bebek yaptırdı gibi geliyo bana
ay yemek muhabbeti yapmayın yaaa çok karnım acıktı
Ne yapiyonuz bacilar ben kizimi doktora götürdüm önemli birsey yok sadece üsütmüs dedi ates düsürücü surup ve öksürük surubu verdi eve geldik karnini doyurdum biraz oynadik simdi uyuyor bende size bi bakayim dedim...
:gul::gul::gul::gul:
niye kız ne güzel mis gibbi yedin işte:cikolata::cikolata:
Ne yapiyonuz bacilar ben kizimi doktora götürdüm önemli birsey yok sadece üsütmüs dedi ates düsürücü surup ve öksürük surubu verdi eve geldik karnini doyurdum biraz oynadik simdi uyuyor bende size bi bakayim dedim...
ay rengın bu kadar olur aynısıda ben dusunuyom geldım kızlar bugun kahve ıctım turk kahvesı yarısı benım kucukluk ıctı ama ıctım az bısey o da benı ıctı valladoğrudur cnm bende seviyorum brokoliyi sık yapalım bari nedense gülben ergen tüp bebek yaptırdı gibi geliyo bana