Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
kızlar selam herkese...

Elara canım dün akşam yarım saat foto koymaya çalıştım ama sürekli hata veriyor..bende site yönetiminden yardım istedim...
henüz geri dönen olmadı...resim gayet küçük..belirtilenden de küçülttüm ama nedense üzerine tıklandığında hata veriyor...

bu arada kızlar yarın Türkiye 'ye geliiyoooruuuummm..eşimin eğitimi çıkmış...nasıl sevindim anlatamam:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
annemi babamı çok özledim:(
neyse işallah orada fırsat bulurumda yazarım size kızlarr....yarın öğlen giricem...
şuana acayip yorgunum..apar topar valiz topladım...
iyi geceler herkese:)
yarıın görüşürüz kızlar....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız Elara, ilk sayfada listenin en altında gebe kalan arkadaşlar var ya, (kakule, minietek,deyyan,tuam,ladys, mimoza) bunların ilişki zamanları ve sıklığı hakkında bilgiler belli değilmiydi cnm? Neden yazmadın? Cinsiyeti belli olsun diyemi bekliyorsun?
Bu arada git işe, karşımızda kıvranma!

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kızlar selam herkese...

Elara canım dün akşam yarım saat foto koymaya çalıştım ama sürekli hata veriyor..bende site yönetiminden yardım istedim...
henüz geri dönen olmadı...resim gayet küçük..belirtilenden de küçülttüm ama nedense üzerine tıklandığında hata veriyor...

bu arada kızlar yarın Türkiye 'ye geliiyoooruuuummm..eşimin eğitimi çıkmış...nasıl sevindim anlatamam:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
annemi babamı çok özledim:(
neyse işallah orada fırsat bulurumda yazarım size kızlarr....yarın öğlen giricem...
şuana acayip yorgunum..apar topar valiz topladım...
iyi geceler herkese:)
yarıın görüşürüz kızlar....

Meltemcim, hoşgel:)
Bu arada türkçe karakter kullanırsan kabul etmiyormuş. Gerçi senin kullanma durumun yoktur orada sanırım.

OP
E

Elara

Misafir
Kız Elara, ilk sayfada listenin en altında gebe kalan arkadaşlar var ya, (kakule, minietek,deyyan,tuam,ladys, mimoza) bunların ilişki zamanları ve sıklığı hakkında bilgiler belli değilmiydi cnm? Neden yazmadın? Cinsiyeti belli olsun diyemi bekliyorsun?
Bu arada git işe, karşımızda kıvranma!

SANANEE HERŞEYE NİYE BURNUNU SOKUYON SEN BAKİMM:dill:

TAMAM GİDİYOM ÇŞİMİ YAPMAYA ,WC DEN İSTEDİGİN BİŞİ VARMI GELİRKEN GETİRİYİM???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar