Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
süt kardeşim bu sefer denk geldik kız yırtındım burda sen gelmedin diye ama gelince de görüşemedik

Evet canım ben bu ay deniycemya bakalım çin tutuyo son günde bio diyette yapıyo sayılırım da keşke tutsa ..... Bişey sorcam cnm sen ilişki sonrası bacakları duvara diktin mi

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Evet canım ben bu ay deniycemya bakalım çin tutuyo son günde bio diyette yapıyo sayılırım da keşke tutsa ..... Bişey sorcam cnm sen ilişki sonrası bacakları duvara diktin mi

hepsinde dikmedim en son olanında diktim çok az zaten 1 saat anca yatabilmişimdir sonra kalktım sabahtı çünkü:deli:

OP
E

Elara

Misafir
bernil ve yaprakk

burdan resmi yükleyin

linkler cıkcakk en sondaki linki kopy yapın
buraya gelin yazı yazdıgınız yerin üstünde sagdan 8.simgeye tıklayın
http yazısını silin linki yapıştırınn
kaydet deyin

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem resimlerde çok neşeli ve mutlu görünüyosun,ama yazılarında çok karamsarsın hangisi sensin,bu arada maşallah çok hoşsun cnm birine benzettim ama çıkaramadım

cnm normalde güleryüzlü neşeliyim dışardan görenler asla içimdeki fırtınaları tahmin edemezler..
eşimin hep bir lafı var biz eşimle ilk kez hastanede tanıştık ben arkadaşın yanında kalıyordum refakatçı :)
odadan ilk girdim gülüşünü gördüm birdaha da unutamadım der hep :)
bakmayın size içimi döktüm acılarımı hafifletmeye çalıştım yoksa çok pozitifimama yaşadıklarım da kolay şeyler değil taktir edersiniz ki :(

egem

Daimi Üye
Tepki
517
yükeresim sitesine girin kızlar resimleri yükleyin kopyalayım buraya yapıştırın :)

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Elara ilişki günlerimi vercen mi kız yoksa 1900 sayfayı tekrar okumam mı gerekiyo:ilknur::ilknur::ilknur:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara burdamısın eşimle birlikte resmimizi koycam sonra hemen sileceğim :)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm normalde güleryüzlü neşeliyim dışardan görenler asla içimdeki fırtınaları tahmin edemezler..
eşimin hep bir lafı var biz eşimle ilk kez hastanede tanıştık ben arkadaşın yanında kalıyordum refakatçı :)
odadan ilk girdim gülüşünü gördüm birdaha da unutamadım der hep :)
bakmayın size içimi döktüm acılarımı hafifletmeye çalıştım yoksa çok pozitifimama yaşadıklarım da kolay şeyler değil taktir edersiniz ki :(

doğru cnm allah bidaha yaşatmasın öyle olmana sevindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar