haksızlık olmasın diye aynı resimleri koydum
süt kardeşim bu sefer denk geldik kız yırtındım burda sen gelmedin diye ama gelince de görüşemedik
Evet canım ben bu ay deniycemya bakalım çin tutuyo son günde bio diyette yapıyo sayılırım da keşke tutsa ..... Bişey sorcam cnm sen ilişki sonrası bacakları duvara diktin mi
Benim cinsel soğukluk vardı artık oda kalmıycak kız çok fenaaa
elara kız iyki benim resmim yok sende:zonk:
elara kız iyki benim resmim yok sende:zonk:
[sıze="4"]elara, hiçte bile, benimki adamınkinden uzun değil valla:d[/sıze]
hepsinde dikmedim en son olanında diktim çok az zaten 1 saat anca yatabilmişimdir sonra kalktım sabahtı çünkü:deli:
egem resimlerde çok neşeli ve mutlu görünüyosun,ama yazılarında çok karamsarsın hangisi sensin,bu arada maşallah çok hoşsun cnm birine benzettim ama çıkaramadım
sen öle sannn
facede var ya gızz
ama yapmam sana merak etme cnm
Canım bizde derin olmıycakya ilişki ondan bne yapsam diyom başkada tutmazki yaf bide en son yumdan kaç gün önce oldu cnm
cnm normalde güleryüzlü neşeliyim dışardan görenler asla içimdeki fırtınaları tahmin edemezler..
eşimin hep bir lafı var biz eşimle ilk kez hastanede tanıştık ben arkadaşın yanında kalıyordum refakatçı
odadan ilk girdim gülüşünü gördüm birdaha da unutamadım der hep![]()
bakmayın size içimi döktüm acılarımı hafifletmeye çalıştım yoksa çok pozitifimama yaşadıklarım da kolay şeyler değil taktir edersiniz ki