güneşin resmini koyup çıkıcam kızlar mesai bitmek üzere bütün gece dursun burda resim aklı başına gelsin asıl zillinin
güneşin resmini koyup çıkıcam kızlar mesai bitmek üzere bütün gece dursun burda resim aklı başına gelsin asıl zillinin
buyrun işte güneeeşşşşşin gerçek yüzü ondan dayak yiyende kocası bakın nasıl biri görün garibim eşide ne hale gelmiş bu caninin elinden kadın boşuna zayıf kalmıyor sporunu kocasının üstünde deniyor ----->>>> :sinir:
kılzar delırecem vala muhabbetın en guzlel yerınde netım gıttı goremedım umut ezel senı
yok ya gelmedı heralde cumaya kadar gelır ya gunde 5 takvıye edıyo benım ıcecegım kız ölmeyız demıvalla çok şey kaçırdın cnm
senin takviyelerde gelmedi dimi cnm
yok ya gelmedı heralde cumaya kadar gelır ya gunde 5 takvıye edıyo benım ıcecegım kız ölmeyız demıkorkmaya basladım
umuuuuuuut gördünmü cnm
umuuuuuuut gördünmü cnm
gurbetgüzeli ben yine kaçırdım seni resim koymuşsun cnm hangi ara sildin göremedim:uzgun:
görüm canımmm gördümmm maşallah ikinizede
benzemiyoruz kız dimi
sulu köfte pisirdim ,yesil fasulye kizartmasi pisirdim bide sivri biber kavurdum domatesle aci ama nasil yiycem yaninda yogurtla yersem komaz acisi herhalne pişirecen kııızzzz
yokkk nirdesiunnnnumuuuuuuut gördünmü cnm
cnm sen kaç doğumluydun ?
profile bak tatlım bende umutun söylediği kalabalık resmi istiyorum,bana yakın birilerini görimsulu köfte pisirdim ,yesil fasulye kizartmasi pisirdim bide sivri biber kavurdum domatesle aci ama nasil yiycem yaninda yogurtla yersem komaz acisi herhal
yokkk nirdesiunnnn
<rengın superswın cnm ama gormemısım heralde cıkartmamadımgurbetgüzeli ben yine kaçırdım seni resim koymuşsun cnm hangi ara sildin göremedim:uzgun:
sulu köfte pisirdim ,yesil fasulye kizartmasi pisirdim bide sivri biber kavurdum domatesle aci ama nasil yiycem yaninda yogurtla yersem komaz acisi herhal
yokkk nirdesiunnnn