ben severim böyle şeyleri kendimle dalga geçmeyide severim ne maymunluklar ypıyorum evde kocama bir bilseniz
aminnn aminnn yapin yaslanmayinn vucud her dogumda yenileniyorrrrrGurbetimm zilene maşallah çokkk güzelll inan
aslında bende kalabalık aile olmak isterdim
belkide 2den sonra peşpeşe yapmak lazım
amin aminnnn insaAlllahhhhhhhh sagolll canim benimmm evet bir sen degilsin bunu diyen seninle daha bir tastiklendi canim gencligim hehhehhehheGurbet güzeli Aile tablon çok güzel allah bozmasın hep mutlu olun inşallh seninde maaşallhın var genç kız gibisin
Gurbet maşallah 3çocuk ve çok hoşsunnn
maşşallahh
tamam ben yokken onuda yapma ıste kız
elara özelıkle sana dedım ama bır tane beğendıgını ekle dedım ama ben senınn
gercek face nı ıstıyorum elara ona göreee
yemek yapcammmmmm sohbete doyum olmiyyyyyyy hepunuzu seviyommmmmmmm fistiklar topigimizin guzelleriiiiiiii-ciko:kayris:
renginle bernil hiç ses çıkarmadılarki nolur noolmaz diye
umut gemisi gelmiş şimdi geçmişi okur sonra ay bugün çok yoruldum yazılı kağıtları tiyatro çalıması o bu bilmem ne falan filan der gider
umut gemisi gelmiş şimdi geçmişi okur sonra ay bugün çok yoruldum yazılı kağıtları tiyatro çalıması o bu bilmem ne falan filan der gider
renginle bernil hiç ses çıkarmadılarki nolur noolmaz diye
zaten pek size gülende olmadıı,içlerinden güldüler heppp
ben herkese yapmam bunu
nazımın gecctigini bildigim ve samimiyetine ianndıgım insanlara böle bi şaka yapabilirimm
ezel ve sende onun gördügüm için yaptım
yoksa başkasına yazpamaya cesaret edememm
herkes şakayı kaldıramaz cünküü
zaten pek size gülende olmadıı,içlerinden güldüler heppp
ben herkese yapmam bunu
nazımın gecctigini bildigim ve samimiyetine ianndıgım insanlara böle bi şaka yapabilirimm
ezel ve sende onu gördügüm için yaptım
yoksa başkasına yapamaya cesaret edememm
herkes şakayı kaldıramaz cünküü
iyi tamam canımbenim başka face yokkii,bunuda ban yedigimde almıştım kızlarla profildeki sayfada yazışıyorduk.
yoksa hiç niyetim yoktu face almaya
gercek ad soyadımdan face de olsa ben resim yüklemem zatenn eşim asla izin vermiyor
ayya yyy ayyyyy
tamam affettim seni ama ezeli değilll
güneşte şakayı kaldırır ben ondan öyle bir elektrik neyin alabiliyorum sen ona da yap