Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
mert çok hoşsun maşalalh

pasta çok güzel gurbet kız oh valla elındne hersey gelıoo

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar yüzüm çok güler hiç asılmaz nerdeyse ama kalbimin bi yeri hep ağlar..
imtihan dünyası işte elden bişey gelmiyo bakmayın siz bazen çok karamsar konuşsamda daha yeni atlattım sıkıntılarımı güzel düşünceleriniz güzel gören gözleriniz için teşekkür edewrim

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar yüzüm çok güler hiç asılmaz nerdeyse ama kalbimin bi yeri hep ağlar..
imtihan dünyası işte elden bişey gelmiyo bakmayın siz bazen çok karamsar konuşsamda daha yeni atlattım sıkıntılarımı güzel düşünceleriniz güzel gören gözleriniz için teşekkür edewrim

Canim seni anliyorum zor bi sürec senin yasadigin Rabbim bir daha göstermesin Rabbim bu üc yavruna saglik sihhat uzun ömür versin .....

OP
M

minietek

Misafir
mımoza çok kötüysen eczaneden al bı test yap için rahatlasın kız

ama böyle şeyler düşünmemeye çalış canımya bende yaptım ilk zamanlar hatta hala korkuyorum suandada bır tekme atmaya başlasada rahatlasam yaa

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
nasılsınız kızlarrrrr elara mımoza gozunuz aydın baska ne haberler warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:panter::panter::panter:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
mimoza canım hayırlısı ile stres yapma
benim de keseler 2,8 mm çıktı canım hatta biri 2,5 biri 2,8 çıktı keselerin sınırları iraz düzensiz diye jel falan verdi birde benim vajinal bakıldı güzelim haftaya pazartesi günü gideceğim tekrar bakalım hayırlısı bu sefer iyi olur inşallah..
herşeyin daha kötüsü var ben ikitane oğlumu kucağıma alıp mezara koydum canım nasıl bi acı bilemezsin allah düşmanıma bile yaşatmasın...
allah sağlıkla kavuştursun seni de yavruna inşallah..dr um 10 gün sonra duyulur anca kalp atışları demişti..7.haftada falan net olur dedi..bakalım bekliyoruz dua ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar