Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

kiz benimkide her oda degisik renk oturma odam kavun ici rengi ,yatak odam toz sari,cocuk odamin her duvari farkli renk 2 duvari sari,2 duvari pembe,aralarimda bej rengi ....
[/sıze]

bende daha çok sade renklerı sevıyorum benım evımın tüm duvarları lületaşı filli boya oda fıldısı gıbı bırsey
sadece mutfağımı yazmamaısım mutfağım kahve rengı dolap perdelerım beyaz tül beyaz kenarlaı pembe piko
masa ötrüm pembelı kremlı yesıllı
duvarda su damlası resım var mavı oda

balkonumda yesıl masa banklar yavru ağzı masa örtüsü

OP
E

Elara

Misafir
:hihi:cnm seviyosan ne güzel insan istediği gibi yaşamalı,badanayı çok yapmak seni germiyomu elera,keşke koltukların gelmeden önce ev boşken yaptırsaydın rahat olurdu senin için

cnm sonradan karar verdik boya işinee
tavan boyanmıyacagı için heryer batmıcak
bide zatenn cok temiz boyuyor boyacı
2 odamı boyatcam sadecee.3-4 saatte biter

OP
M

minietek

Misafir
Elara yastıkların tüldekı renklerdedır kesın ama mobılyan yok sanırım o odada

odayı bır butun olarak ceksen elara daha iyi fikir verırdi kapıdan gırıste ceksene bı canım

OP
E

Elara

Misafir
Elara yastıkların tüldekı renklerdedır kesın ama mobılyan yok sanırım o odada

odayı bır butun olarak ceksen elara daha iyi fikir verırdi kapıdan gırıste ceksene bı canım

cnm odayı komple cekemiyorum cünkü üçlünün üstüne tekli koltugu koyduk dün akşam.onları tekrar indirip yerlerine koyamıyorum :)

odada mobilya olarak sadece tv dolabı var oda krem rengi,kapakları halımdaki mor gibi bi renkten

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar 2 odamı boya yaptırcamm ,renklerinden sıkıldım

yeni koltuk aldıgım odayı ucuk bi mavi düşünüyorum olurmuu sizcee

varmı mavi duvar rengi olan???
<oh oh mavı mavı sehzademıze odası hazırlanıyo desene

Günaydin gözümün nurlari nasilsiniz Ezel,Umut11,Günes denemeler tamammi? Kizlar Ece dogum yaptimmi? Ben regl oldum ama ne olmak ilk gün dogum yapiyom sandim o denlisiddetliydi agrilarim sonra biraz daha iyi oldu ama hala tam gecmedi hele kanama oranini hic söylemeyeyim acik musluk misali....
gunaydın cnm

otomatik vites kullanıyorum cnm:hihi:eşim boşver düzü dio uğraşma napcan diyo bende söz dinliyorum,en son sınavda kullanmıştım düzü 96 yılında
bende otomatık kullanamam gelıyo duz kullanıyorum solemesı ayıp:hihi:
günaydın kızlarr
kahvaltı yapıyorum ,gelin birlikte yapalım
oh afıyet olsun cnm..gunaydın cnm

OP
E

Elara

Misafir
çindeki ucuk maviden düşünüyordum duvar rengini

koyu bi renk daha var ya.o renge yakında tv dolabının kapakları

OP
M

minietek

Misafir
Elara o zaman sen toz pembe yaptır canım ama kesınlıkle koyu olmasınn ama bence kesınlıkle ve kesınlıkle mavı düşünmee bılee

çocuk odasına cevırcn ıyıce odayı

bence toz pembe duvar üzerıne acık renklerde pembelı yesıllı kremlı bır stıkerla süper olur

OP
E

Elara

Misafir
Elara o zaman sen toz pembe yaptır canım ama kesınlıkle koyu olmasınn ama bence kesınlıkle ve kesınlıkle mavı düşünmee bılee

çocuk odasına cevırcn ıyıce odayı

bence toz pembe duvar üzerıne acık renklerde pembelı yesıllı kremlı bır stıkerla süper olur

cnm pemden öggg geldi bana artıkk
yatak odam pembe
salon ve antre lila
oturma odamda pembeydii

yani tekrar pembe düşünmüyorum acıkcası

OP
G

gunness

Misafir
kızlar benim işyerindeki bil.de pek resim yok
bitane faceden aldım nasıl yükliyecem onu

OP
E

_eZeL_

Misafir

canım imzaya resim eklerken url alıyoruz ya öyle url al ama büyük boyutlu al çokta büyük olmasın sonra burda cevap yazdığın yerde dağ resmi olan bir kutucuk var ona tıjkla yapıştır url yi gönder

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
<hındıbagını ıctınmı rengın ben daha ıcemedım yenı koydum suyunu bugun reglım bıttı dusumu aldım mıntıka temızlıgını yaptım :hihi::hihi:sukur namaza baslayacam bugun hatmıserıfıde daha yarı yapamadım ya

OP
E

Elara

Misafir

resime sag tık yap
özellikler
ordaki linki kopy yap
burda yazı yazdıgın sayfanın üstünde alt sagdan 8.simgeye tıkla
http yazzısını sil linki yapıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar