Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
sence o gün mü çatladı yumurtan güneş hissettin mi_?
sonradan gösteriyor bu ff yumurtanın çatladığını

bence ertesi günü çatladı benim çünkü ertesi gün akıntım daha yoğundu ve ağrı hissettim
bi de bu ff sonradan gösteriyo ne anladım bu
işten sanki zamanı geri alıp yapacaz işimizi beklede ff sana gün :sila:

OP
M

minietek

Misafir
buda benim tablom minieteğin dediği gibi
ateşim düşük çıkmadı bu gün

kız ben düşebılır dedım düşcek demedım 9. güne kadar bırkerelıgıne düşücek ve cıkıcak yarın düşerse korkma dedım dı bıde
bu düşüş herkestede olmuyo ateşin güzel bak maşallahh

sendede geç yumurtlama olduu güneş benımde 20, gunde çatlamıştı bundan sonra ateş düşmez hıc ınsallah

OP
M

minietek

Misafir
bence ertesi günü çatladı benim çünkü ertesi gün akıntım daha yoğundu ve ağrı hissettim
bi de bu ff sonradan gösteriyo ne anladım bu
işten sanki zamanı geri alıp yapacaz işimizi beklede ff sana gün :sila:

evet sonradan gösterıo ama inş hamıle kalırsın ama bır daha kı ay hangı günlerde deneme yapabılcegını öğrenıyorsun sadece

OP
G

gunness

Misafir
kız ben düşebılır dedım düşcek demedım 9. güne kadar bırkerelıgıne düşücek ve cıkıcak yarın düşerse korkma dedım dı bıde
bu düşüş herkestede olmuyo ateşin güzel bak maşallahh

sendede geç yumurtlama olduu güneş benımde 20, gunde çatlamıştı bundan sonra ateş düşmez hıc ınsallah

Mini benim normal 20.gün adet döngüm 33 gün bi de ben bu ay deneme yapmadım canım
temmuzda ilk deneme

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin gözümün nurlari nasilsiniz Ezel,Umut11,Günes denemeler tamammi? Kizlar Ece dogum yaptimmi? Ben regl oldum ama ne olmak ilk gün dogum yapiyom sandim o denlisiddetliydi agrilarim sonra biraz daha iyi oldu ama hala tam gecmedi hele kanama oranini hic söylemeyeyim acik musluk misali....

OP
E

Elara

Misafir
günaydın kızlarr
kahvaltı yapıyorum ,gelin birlikte yapalım

OP
G

gunness

Misafir
Günaydin gözümün nurlari nasilsiniz Ezel,Umut11,Günes denemeler tamammi? Kizlar Ece dogum yaptimmi? Ben regl oldum ama ne olmak ilk gün dogum yapiyom sandim o denlisiddetliydi agrilarim sonra biraz daha iyi oldu ama hala tam gecmedi hele kanama oranini hic söylemeyeyim acik musluk misali....

hoşgeldin canım okudum geçmişten o kadar şey yapmışın tabi normal bu ağrılar kanamalar
herşeyi söküp atmışın:hihi:
ben deneme yapmadım benim ilk denemem temmuzda canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar