Canım, pişman değilim. Seviyemi düşürdüğüm için üzülüyorum ama haketti. Benimde canım var değilmi? 2 bebekle 1 saat yalnız geçiremiyor ama ben onlarla 24 saat geçiriyorum. İnsanın işde morali bozulabilir, stresli yorgun olabilir, ancak eve girince ailesini hemde çocuklarını görünce mutlu olmasını bilmeli.
onun yaptıgı cokmu saygılı sencee
o anda alttan alması gerekirken kagıdı fırlatmakta ne oluyor???
biz kadınlarr hizmetci yada kölemiyizz
valla arkadaşım saygı göstereene saygı göstereceksinn
diger türlüü depresyona girer kendine edersin sadece
Arkadaşım bazı şeyler üstüste bindikçe koca bir dağ oluyor. Saygımı daha önce bana yaptığı büyük bir hatada kaybetti, ancak kendime olan saygımdan dolayı uslubum yerindedir.Canim böyle ufak tefek olaylar icin kirmayin birbirinizi daha önünüzde uzun uzun seneler var beraber gecireceginiz sevginizi ve sayginizi tüketmeyin bu kadar kücük meseleler icin neyse gece alirsin gönlünü .......
Ben birinin bana ayağını dokundurmasından nefret ederim bu arada
Ayrıca onun yanında yatmayı düşünmüyorum. Beni koynunda haketmiyor en azından bugün...
tuby öküz demeyle seviyemi düşermiş yawww
ozaman bütün erkekler seviyesizzz
cünkü onlar dışarda yada evde bolca küfür ederlerr yada argo konuşurlarr
varmıdır küfür etmeyen yada argo konuşmayan erkekk
Canim böyle ufak tefek olaylar icin kirmayin birbirinizi daha önünüzde uzun uzun seneler var beraber gecireceginiz sevginizi ve sayginizi tüketmeyin bu kadar kücük meseleler icin neyse gece alirsin gönlünü .......
A evet aynen dedigin gibi regl oluyorum demekki normalmis ay cok sevindim ya bende bi ara Elara gibi düsünüp korkmustum düsük mü yapiyom diye...
Canim zayif hamile kalan bayanlar daha fazla kilo aliyormus hamislikte sende zayiftin ya ondan olabilir bizim levend Tosun Pasa olacak desene MASALLAH....
Ahhh Meltemcim ahhh, katlanıyorum işte sırf çocuklarımın babası diyeKIZLAR SELAM HERKESEE...
canım seni anlayabiliyorum...bu adamlar biz evde boş boş oturuyoruz zannediyorlar..biraz çocukla ilgilenseleröldüm bittim diyolar bide...ben kızım 21 aylıkken çalışmaya başlamıştım..kızıma annem bakıyordu.yemin ederim işe gidince dinleniyordum...
neyse bozma moralini bir sen değilsinn böyle yanii...benim eşim kadar dağnığını henüz görmedim ben...sanki hizmetçisi var..kıçını topluyorum bütün gün..kızımdan bile çok dağıtıyor evii
sadece bunlarımı yaptın,başka yokmuallah iyiliğini versin haskena,bunların hepsi bir arada yapılırmı
biri dedigin kocan yaw
benim ayaklarım geenlde sogukturr
yataga girergirmez eşimin ayaklarına dokurumm mutlakaa
yataga ayırmak cok büyük hataa
sebep cok büyük olsa tamam ayrı yat dicem ama bu cok basit bi mevzu bence
Valla bilemiyorum şimdilik kilosu iyi ama ikinci kızım 3800 dü bunda hedefim 4 bakalım nolcak cart diye ayrılcam onu istiyom heraldeCanim zayif hamile kalan bayanlar daha fazla kilo aliyormus hamislikte sende zayiftin ya ondan olabilir bizim levend Tosun Pasa olacak desene MASALLAH....
Şekerim küfür eden erkekler bana göre seviye sorunu yaşıyor.
Hele bazı öküzler vardır çoluk çocuk ana baba eş dinlemeden basarlar küfürü. Öylelerini kuşlarından sallandırmak lazım
cnm hatasız kul olmaz hiçbirimiz mükemmel değiliz,hangimizin hatası yokki,Arkadaşım bazı şeyler üstüste bindikçe koca bir dağ oluyor. Saygımı daha önce bana yaptığı büyük bir hatada kaybetti, ancak kendime olan saygımdan dolayı uslubum yerindedir.
Aman neyse boşver sen şimdi kendini iyileştirmeye yoğunlaş
Arkadaşım bazı şeyler üstüste bindikçe koca bir dağ oluyor. Saygımı daha önce bana yaptığı büyük bir hatada kaybetti, ancak kendime olan saygımdan dolayı uslubum yerindedir.
Aman neyse boşver sen şimdi kendini iyileştirmeye yoğunlaş
kızlar bakın yenii takvimime..zaman geçtikçe içim kıpırdanıyo alışıyorummmm
ama 2 takvim koyamadım neden olmuyooo
Valla kızların yanında olmasada benim eşimde küfür eder ama bana artık onun küfürleri küfürmüş gibi gelmiyo yaww alışkanlıkmı yaptı naptıı
slm kızlar nbr bende osmanı serettım bıtı geldım aman ya seretmem fılım aslında seredınce cok kaptırıyom kendımı salak gıbı
Kocamda olsa dostumda olsa farketmez dokundurmasın.
İlk evlendiğimiz 2 yıl hep birbirimize sarılarak yatardık sonraki 2 yıl sadece kolunu uzattı uzaktan. Sonraki yıl ise elele tutuşarak. Şimdi ise sırt sırta. Ahhh bu zaman yaşananlar ne çok şey götürüyor insandan...