Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
o site de diger site gibi cok üyesi olan bi siteydii
ama sonradan kapandıı onun yerine başka site acıldııı.
şimdi baktım benim o sayfayı bulabilirmiyim size göstereyim diye ama göcmüş site,bilgiler silinmiş
ama mimoza cok ii bilir o topigii
biz orda tanışmıştık onunla
yani bana inanmayanlar ona sorabilir :)

Cnm benim siparişlerime bakabildinmi ne yapmış bu coniler yollamışlarmı :cokkomik:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
o site de diger site gibi cok üyesi olan bi siteydii
ama sonradan kapandıı onun yerine başka site acıldııı.
şimdi baktım benim o sayfayı bulabilirmiyim size göstereyim diye ama göcmüş site,bilgiler silinmiş
ama mimoza cok ii bilir o topigii
biz orda tanışmıştık onunla
yani bana inanmayanlar ona sorabilir :)

seni varya seda sayana söylesem tv ye çıkarsa ne para kazanırsın :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
fionaaaaaaaaaaa bizi çatlatmayamı çalışıyorsun :1::1::1:

OP
M

minietek

Misafir
elara neden ınanmayalım olur mu ölee şeyy

kızlar bır ara yazdım ya allah tan ne dıledıysem oldu oluyo dıye artık bu bebek erkek çıkarsa varya zaten bır adağım vardı sağlıkla bebeğimi kucağıma alınca dıye bırde

oğlum olursa bır maddı durumu kötü olan bır aıleye marketten bir sürü alısverıs yapıp götürcemm inşallahh

OP
B

breeze

Misafir
kızlar selam herkeseee..

az önce siteye girdim geçmişi okurkenn annaaa bi baktım bizim kızın okuldan alınma saati gelmişşş..teleşla çıktım..aldım kızımı geldim:)
ee nasılsınız bakalım...
Elara yazdığın siteye üye oldum..bende 2 gündür yeniden başlamıştım ölçmeye..iyi oldu..bakalım grafik ne gösterecek:)
bu arada biraz saçma bir soru olabilir ama herşeyi düzgün yamak istiyorum..
ateş ölçerken dil altından..tam dilin ortasına doğru mu tutuyorsunuz dereceyi??yana tutunca ayrı ortaya tutunca ayrı derece veriyor...hangisi daha dogru?

OP
B

breeze

Misafir
bu arada evet Elara okumuştum senin o kan yenilemeyle ilgili görüşlerinii...yani şimdi o doğru değilmi?
bende benim kocaya bu ay kan verdirecektim:hihi::hihi:
ben yine de verdireyim...hem sağlıklı bişey erkeklerin kan vermesi:hihi:

OP
M

minietek

Misafir
kızlar selam herkeseee..

az önce siteye girdim geçmişi okurkenn annaaa bi baktım bizim kızın okuldan alınma saati gelmişşş..teleşla çıktım..aldım kızımı geldim:)
ee nasılsınız bakalım...
Elara yazdığın siteye üye oldum..bende 2 gündür yeniden başlamıştım ölçmeye..iyi oldu..bakalım grafik ne gösterecek:)
ateş ölçerken dil altından..tam dilin ortasına doğru mu tutuyorsunuz dereceyi??yana tutunca ayrı ortaya tutunca ayrı derece veriyor...hangisi daha dogru?

ben hep ortaya tuttum sabah 6 -8 arası en doğru ölçüm ve hergun aynı saatte ölçmek gerekıyo tabıı ağzın kesınlıkle kapalı olcak hızlı nefes alıp vermıceksınız

OP
E

Elara

Misafir
elara neden ınanmayalım olur mu ölee şeyy

kızlar bır ara yazdım ya allah tan ne dıledıysem oldu oluyo dıye artık bu bebek erkek çıkarsa varya zaten bır adağım vardı sağlıkla bebeğimi kucağıma alınca dıye bırde

oğlum olursa bır maddı durumu kötü olan bır aıleye marketten bir sürü alısverıs yapıp götürcemm inşallahh

Allah gönlüne göre evrsin cnmm
yum günü ilişki oldu sende erkek olma şansında cok yüksek bence

Bugün kimse beni farketmiyor:(((....

yazı rengini degiştir bacımm

OP
E

Elara

Misafir
kızlar selam herkeseee..

ee nasılsınız bakalım...

dil altında ortaya tutcannn
peşpeşe ölcümler yapmaa 1 kez yap sadece

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
inşallah kızlar sağolun..bu sefer baya umudum var içime kız doğuyor çünkü ard arda erkek olmaz illa kız da olur arada diyorum
canım sen kalp atışı için ne zaman gidiceksin.kaç haftalıksın.kesen kaç mm miş...benim 4 haftalık 3 mmdedi keseye.ama haftaya uygunluğu için bişi dememişti
Kızlar ece gırdı doguma belkıde aldı oglunu kucagına ıns hayırlısyla kurtulmusdur
allah yardımcısı olsun.daha dün gibiydi....hiç çıkmazdı siteden.şimdi kayıplarda:cokkomik::cokkomik:inşaat, doğum koptu işte

KAKULE cim inş güzel haberlerle gelirsinnn
kakuş inşallah kalbini duyarsın.bende diken üstünde oturuyorum valla.hadi ilk güzel haberi sen ver tatlım inşallah

rengin sen limonu sormuşsun sanırım
hinibaya sıkmana gerek yok eger tadını öle begenmiyorsann

limonatayı ayrı yapıpta içebilirsin
bende hamiş kalamadan önceki ayda dahil olmak üzere yoğun portakal suyu ve limonata içmiştim....bol su ve elmaaaa
bir önceki ay şurup kullandım .ama hamiş kaldığım ay kullanmamıştım...

bacım bu konuya acıklık getirmiştim

senin üstte yazdıgın şeyin aynıısnı ben 4 yıl önce başka bi forum sitesinde yazmıştım
bu olayı ilk gündeme getiren benim
bunu mimoza cok ii bilirr

ozaman kan yenileme topigini yine ben acmıştım ,orasıda cok reyting yapan bi topiktii

kısacaa bu yazdıgın cümleler bana ait ve aslı astarı yokkk,benim uydurmam
tutanda var tutmayanda var

benim o tpikten sonra heryerdee bu yöntem yazılmaya başladıı
onları okuyup gülüyorum :)
evet başka bi forumdu.çoğu tutmuştu ama tutmayanda olmuştu.elara senin kızda tutmamıştı sanırım..benim kız tutmuştu ama

Canım çok sevindim.İnşallah senin oğluşta çıktı yola.Aslında burayı bulmam tesadüf oldu.Baktım birden ortadan kayboldunuz.Daha önceki yerde zaman zamn adı geçen bir yer vardı herhalde ordalar dedim orada da buraya geldiğinize dair bilgi buldum.İşte böyle.
ben sana msn yollamıştım.aldınmı.ii yaptın canım hoş geldin

Bugün kimse beni farketmiyor:(((....
selam tubby canım-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar